Otel kaydını bulmak mümkün de öyle herkes kafasına göre ulaşamaz benim 5 seneye kadar olan bütün kayıtlarımı çıkarmışlardıDünden beri benden bıktınız eminim. Üzgünüm. Ben korkuyorum iste. Gelip aileme bak biz otelde kaldık diyip otel kaydını gösterirse ne yaparim ben ? Bunun için hukuki bir mücadele verilebilir mi ? Eski erkek arkadaşımı şikayet edeceğim derken canım daha çok sıkılsın istemiyorum
Canım ben daha önce hotel de çalıştım. Daha doğrusu babamın hoteli vardi orda. Her hotel kayıt tutar. Bu kayıtlar icislerine gönderilir. Ancak kaydı başkasına veremez . Dava olmadığı sürece hotel kaydını ben kaydı sormaya geldim diyene gösteremez. Töre gibi olaylardan dolayi. Çok ufak pansiyoner tarzı hoteller sadece belki bir ihtimal yapar. Kaldığınız hotel nasıl bir hoteldi?. Belki elinde fiş fatura var diye böyle demiş olabilir. Diğeri konunu bilmiyorum ama. Evet gosterirse tacix ve tehdit ile dava açarsın. Hiç uğraşma tehdit varsa git savcılığa. Uzaklaştırma kararı çıkar hemen. Telefon ile ulaşımında yasaklat. Bunun için avukata da ihtiyacın yok. Adliyeye git durumunu anlat savcılık ile görüş elindekileri göster. En ufak hareketinde polise bildirmen yeter .Dünden beri benden bıktınız eminim. Üzgünüm. Ben korkuyorum iste. Gelip aileme bak biz otelde kaldık diyip otel kaydını gösterirse ne yaparim ben ? Bunun için hukuki bir mücadele verilebilir mi ? Eski erkek arkadaşımı şikayet edeceğim derken canım daha çok sıkılsın istemiyorum
Ha bu arada eğer herhangi bir hotel veya çalışan böyle bir kaydı verir ve paylasirsa ; adliyelik bir durum yokken. Delilini atma sakin hotele tazminat davasıve diğer özel hayat gizliliği su bu sbeeblerle ceza davası açılır . Yani açabilirsin aklında olsunDünden beri benden bıktınız eminim. Üzgünüm. Ben korkuyorum iste. Gelip aileme bak biz otelde kaldık diyip otel kaydını gösterirse ne yaparim ben ? Bunun için hukuki bir mücadele verilebilir mi ? Eski erkek arkadaşımı şikayet edeceğim derken canım daha çok sıkılsın istemiyorum
aileniz bu şekildeyse niye ona göre ilişki yaşamıyorsunuz ben onu anlamıyorum. böyle korkarak hayat mı geçer ya? adamdan kork, aileden kork nereye kadar?
sürekli konu açıyorsunuz öneri alıyorsunuz ama hiçbir şey yapmıyorsunuz amaç ne yani korkan canının sıkılacağı iş yapmasın, hadi diyelim yaptı düzeltmeye çalışsın, düzeltmiyorsa da daha bizden ne isteniyor yani?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?