Vermezler. Belki çok düşük bir ihtimal ile bazıları verebilir ama zannetmiyorumDünden beri benden bıktınız eminim. Üzgünüm. Ben korkuyorum iste. Gelip aileme bak biz otelde kaldık diyip otel kaydını gösterirse ne yaparim ben ? Bunun için hukuki bir mücadele verilebilir mi ? Eski erkek arkadaşımı şikayet edeceğim derken canım daha çok sıkılsın istemiyorum
Bunu diğer konuna da aynen yazmışsın, tuhaf.Hepinize çok teşekkür ederim. Ne yazık ki hukuk taciz ve zorbalık, sulh ve sükuneti bozma, psikolojik şiddet ve psikolojik baskı gibi konularda çok ağır, hatta yetersizdir. Ben de hukuk dersi gören bir öğrenci olarak hakaretlere ve zorbalıklara kendi açımdan şikayetçi olmaya karar verdiğimde tüm bu zor ve uzun hukuki sürecin üstesinden gelebileceğimi, hatta eğer yapmazsam incinmiş kadınlık gururumun hesabını kendime asla veremeyeceğimi, kendimi asla affetmeyeceğimi düşündüm. Ancak yıllardır gördüğüm psikolojik şiddetin kalıntısı olarak eski erkek arkadaşımın yüzünü görmeyi, ismini duymayı bırakın artık onun hafızamdan tamamen çıkmasını istiyorum. Bu sonu belli olmayan hukuki mücadeleye girmeyi bir kadın olarak inanın çok istedim. İki gündür stresten tansiyonum düştü, çıktı. Hiçbir şey yiyemedim. 'ya kendimi ispat edemezsem, ya suyu daha çok bulandırırsam, ya işler içinden çıkılmaz bir hal alırsa...' Ve en önemlisi duruşmada 'onu tekrar görecek miyim ? Buna nasıl dayanacağım? ' kaygısı var. İnanın bana şu an yapabileceğim en iyi şey çekip gitmek. Numaramı değiştirdim, sosyal hesaplarımı kapattım ve her şeye sıfırdan başlamaya karar verdim. Tüm bu yapılan zulmü de Allah'ın adaletine bırakıyorum. Bu uzun, zorlu yola çıkamayacak kadar güçsüz hissediyorum. Belki kendimi hiç affedemeyeceğim. Gördüğüm psikolojik şiddet için adli tıp raporu elbette alacağım. Ama hanımlar size tavsiyem eğer psikolojik olarak benim kadar yıpranmamışsanız hukuki savaşınızdan asla vazgeçmeyin. Çünkü kadın şiddetinin bir sonu asla yok.
İnsanın en çaresiz kaldığı durum aileyle tehdit edilmek yaşayan bilirAilenizden bukadar korkuyor ve cekiniyorsaniz ona gore ilişki yasayip davranin.. neler yasamis olabilirsin ki korkuyorsun. Otele neden gittiniz mesela. Ailen bunu öğrenemez, ogrenirsede inkar et. Korktugunu biliyor ve seni avucinun icine almis. Cesaretli davran
Vallahi ben de bilmiyorum ne zaman bitecek çilemiz. Toplumun baskısından kırılgan olduk bu kadar.şeytan diyor ver ordan tinerciye üç beş lira. Tövbe estğ. Ya bu kadınların çilesi ne zaman bitecek?
haha. :) Gözümde canlandı. Harika olurmuş.Nasıl biriymis böyle ya. Burdaki hatunlar toplanıp evire çevire döksek
Kesinlikle öyle. Sonucunda aranızın düzeleceğini bilseniz bile annenin ve babanın içinde kalacak o ukde çok değerli oluyor evladın gözündeİnsanın en çaresiz kaldığı durum aileyle tehdit edilmek yaşayan bilir
Bak ben tek kızım. Benim babam böyle bir konu gündeme gelsin, hiç kanıtlanmamış dahi olsa gider, çeker, vurur, öldürür. Benim annem de hak verir bu duruma. Çünkü bana, evladına sürülmüş kara leke. Hayattaki tek varlıklarına.Ondan önce ailenizle konusun lutfen .Bu konuyu kaldiramayacaksanız benim adimla biriyle kalmıs deyin.Bende bir anneyim kızım ne yaparsa yapsin o adamın ağzıni burnunu kırarım .Tehdit ettirmem .
Böyle insanların hakkı kötekhaha. :) Gözümde canlandı. Harika olurmuş.
Dövdürme olanağım olmasına rağmen onunla alakalı hiçbir şey yapasım yok. Nasıl diyeyim, ondan tiksiniyorum. Düşünmek bile midemi buladnırıyorBöyle insanların hakkı kötek
Bu benim işim. Hiç kimse otel kaydını bilgi olarak paylaşamaz! Müşteri listesi emniyete her gün düzenli olarak bildirilir. Senin o otelde kaldığını emniyete gidip de öğrenir. Giderse de zaten kendi kendini ele verir. Seni korkutmak için yaptığı bi oyun.Dünden beri benden bıktınız eminim. Üzgünüm. Ben korkuyorum iste. Gelip aileme bak biz otelde kaldık diyip otel kaydını gösterirse ne yaparim ben ? Bunun için hukuki bir mücadele verilebilir mi ? Eski erkek arkadaşımı şikayet edeceğim derken canım daha çok sıkılsın istemiyorum
Hayır kara leke filan yok .Densizin teki var .Bak ben tek kızım. Benim babam böyle bir konu gündeme gelsin, hiç kanıtlanmamış dahi olsa gider, çeker, vurur, öldürür. Benim annem de hak verir bu duruma. Çünkü bana, evladına sürülmüş kara leke. Hayattaki tek varlıklarına.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?