Otelde calisan sevgili?

SenVeBen35

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2011
6
0
36
İsviçre
Merhaba kizlar, benim aklima takilan bir sey var, bide sizin düsüncelerinizi bilmek istedim.

Sözlümün bu sene okulu bitecek ve bir kac gün önce bana dedi ki, düzenli bir is bulana kadar yazin Antalyaya gidip bir otelde calisacagim. Bunu duyunca benim de moralim bozuldu, "ne isi var sözlü bir erkegin otellerde, eglenmeye gidiyorsun dimi" dedim. Bu yüzden biraz tartistik, sonunda "tamam gitmeyecegim o zaman" dedi. Ama benim icim yinede rahat degil, cok mu abarttim acaba diye düsünüyorum.

Siz benim yerimde olsaydiniz nasil davranirdiniz? Rahatlikla gönderirmiydiniz öyle bir yere?

çevresinde iş yoksa mecburen işin olduğu yere o gidecek,iş onun ayağına gelecek değil ya canım bnm.bir Antalyalı olarak gözlemlediğim kadarıyla çevremde çalışmak için gelen o kadar insan var ki urfasından tut istanbuluna eskişehirine trabzonuna varana kadar bir sürü insan geliyor sezonluk çalışmaya.biraz abartmışsın gibi sanki.güvenin tamsa ikinizde birbirinizi seviyorsanız bence o kada çok sorun yaratılacak bir mesele deil.burada bir sürü arkadaş sevgilisinden ayrı memlekette yaşıyorlar,herhangi bir sorun olmuyorr...

çevresinde iş yoksa mecburen işin olduğu yere o gidecek,iş onun ayağına gelecek değil ya canım bnm.bir Antalyalı olarak gözlemlediğim kadarıyla çevremde çalışmak için gelen o kadar insan var ki urfasından tut istanbuluna eskişehirine trabzonuna varana kadar bir sürü insan geliyor sezonluk çalışmaya.biraz abartmışsın gibi sanki.güvenin tamsa ikinizde birbirinizi seviyorsanız bence o kada çok sorun yaratılacak bir mesele deil.burada bir sürü arkadaş sevgilisinden ayrı memlekette yaşıyorlar,herhangi bir sorun olmuyorr...

canim biz zaten ayri memleketlerde yasiyoruz, sorun bu degil yani. Beni düsündüren sey onun bir eglence yerine gitmesi, kendim daha önce kac kere tatile gittim ve ordaki garsonlari gördüm. onun bir sürü yari ciplak kadinlarin icinde olacagi düsüncesi beni cildirtiyo :59: erkek bu sonucta, gözünü kapatacak degil ya :59:

"Erkek bu, gözünü kapatacak değil ya" demişsiniz... Sokakta mini etekli, göğüs dekolteli onca kadın varken tatil yörelerindeki "yarı çıplak" diye tabir ettiğiniz kadınlardan sakınarak sözlünüzün sadakatini garanti altına alabilecek misiniz? Bunlardan tahrik olacaksa yeterince malzeme var her yerde...

Orada olmasa başka yerde çalışacaktır muhtemelen... Çalıştığı yerdeki kadınların sizin için potansiyel tehdit olduğunu belirtmişsiniz, "gözünün kayma" ihtimalini aklına getirmişsiniz, kulağına karpuz suyu kaçırmışsınız, aldatma riski olduğunu hatırlatmışsınız, hoş olmamış...

Daha gitmediği yerlerdeki girmediği iş için ona baskı yapar kendinizi de yıpratırsanız ilerleyen süreçler için gereken maddi kaynakları sağlamada güçlük çekersiniz... Hayat, para kazanmak zaten zor; mevcut şartları da sadece ihtimalleri göz önüne alarak bu şekilde elerseniz her şey daha da güçleşir... Tamam, başka yerde başka bir iş bulabilir ama aldatılma ihtimaliniz her zaman var, bunu unutmayın... Belki şimdi, belki nişanlıyken belki de evliyken... Aldatılma konusunda elinizdeki imkanları yok sayacak kadar endişe duyuyorsanız ilişkinizi noktalayın... Zira her beraberlikte, herkesin her an sevdiğini kaybetme, ihanete uğrama ihtimali vardır... Gelin görün ki buna "takılmak", "kafama saksı düşebilir" korkusuyla sokağa çıkmamaya benzer... :68:

"Erkek bu, gözünü kapatacak değil ya" demişsiniz... Sokakta mini etekli, göğüs dekolteli onca kadın varken tatil yörelerindeki "yarı çıplak" diye tabir ettiğiniz kadınlardan sakınarak sözlünüzün sadakatini garanti altına alabilecek misiniz? Bunlardan tahrik olacaksa yeterince malzeme var her yerde...

Orada olmasa başka yerde çalışacaktır muhtemelen... Çalıştığı yerdeki kadınların sizin için potansiyel tehdit olduğunu belirtmişsiniz, "gözünün kayma" ihtimalini aklına getirmişsiniz, kulağına karpuz suyu kaçırmışsınız, aldatma riski olduğunu hatırlatmışsınız, hoş olmamış...

Daha gitmediği yerlerdeki girmediği iş için ona baskı yapar kendinizi de yıpratırsanız ilerleyen süreçler için gereken maddi kaynakları sağlamada güçlük çekersiniz... Hayat, para kazanmak zaten zor; mevcut şartları da sadece ihtimalleri göz önüne alarak bu şekilde elerseniz her şey daha da güçleşir... Tamam, başka yerde başka bir iş bulabilir ama aldatılma ihtimaliniz her zaman var, bunu unutmayın... Belki şimdi, belki nişanlıyken belki de evliyken... Aldatılma konusunda elinizdeki imkanları yok sayacak kadar endişe duyuyorsanız ilişkinizi noktalayın... Zira her beraberlikte, herkesin her an sevdiğini kaybetme, ihanete uğrama ihtimali vardır... Gelin görün ki buna "takılmak", "kafama saksı düşebilir" korkusuyla sokağa çıkmamaya benzer... :68:

Tabiki aldatilma ihtimalim her zaman var, bunun bilincindeyim. Ama cok erkek taniyorum yazlari böyle turistik yerlerde calisan ve hic birinin sikayetci oldugunu görmedim, aksine "ne güzel günlerdi" diyolar. Bir sey yapacagindan degil ama sürekli bikinili bayanlarin arasinda olacagi aklima geliyor ve bu beni üzüyor. Geceleri disco, eglence oluyo bide :59: Sanirim fazla kiskancim

canm aklın bulancana cokta mecbur degilse gönderme ki bence hiç abartmamışşsın:37:

Yok öyle kötü degil durumlari ki öyle olsada baska bir yerde is bulabilir :63: Ben de anormal miyim acaba diye düsünmeye baslamistim :19:

ona sadece "hayırlı işler " denir yapacak birşey yok

kesinlikle demem :19: Sözlüsü olarak biraz olsun söz hakkim oldugunu düsünüyorum.

Aldatılmaktan, ilgisiz kalmaktan şikayetçi hanımların konu açtıkları, her konu başlığı altında "erkeklere güvenilmez" diye yazıp çizilen, her erkeğin aynı kefeye konduğu bir platformda elbette kaygınız normal karşılanacak, ne bekliyordunuz ki? Erkekler kadınlara kadınlar erkeklere demediğini bırakmaz asırlardır ama ne kendilerini düzeltirler ne de birbirlerinden kopabilirler... Anormal olduğunuzu düşünmeyin, tepkinizde haklı olduğunuzu duyacaksınız elbette...

Tecrübelerime dayanarak söylüyorum, arada yeterli güven, sevgi, sadakat varsa; adam ahlaklıysa mankenlerin arasında bile ilk fırsatta sizi arayıp sorar, sizi düşünür...

Büyük holdinglerde, devlet dairelerinde, sokak arasındaki herhangi bir lokantada bile gayet şuh gezen hanımlar olduğunu da aklınızdan çıkarmayın... İşe girmesine gerek yok, işi düşse yeter gözünün kayacağı varsa... Kaderde varsa, olacağı varsa... Bu şüphelerle ortada fol yok yumurta yokken tartışmışsınız zaten, bir de oralarda işe başlarsa büsbütün mahvolursunuz, gitmesin sahi, ikinize de yazık... :51:

Tedirgin olmakta haklı olabilirsin ama güvendigin sürece sorun yok zaten klişe olucak ama yapacak olan heryerde yapar ne yapacaksa ayrıca çalışması gerek demi? oturduk yerden olur mu:26:
İmkanın varsa yada calısmıyorsan sende git calıs diyecegimde pek mümkün olacagını sanmıyorum:37:

Mecbur değilse asla yollamazdım. Sanki tek seçenek bu değilmiş gibi geldi bana.
Etraftakilere gözü kayıcağından değil de antalyada yazın artan rus populasyonunu ve muhtemelen edineceği arkadaşlarının da bu populasyonla takılma heveslisi gençler olucağını varsayarsak bence hiç de abartmamış olursun.
Bu bir kızın aşkım iş yok italyaya otellerde çalışmaya gidicem demesi gibi bişey.
tabi başka yolu yoksa eğer güveniyorsan problem yok. hoş güvenmiyorsan zaten hala çıkmaya niye devam ediyorsun? yapacak adam burnunun dibinde de yapıyor çünküü

Mecbur değilse asla yollamazdım. Sanki tek seçenek bu değilmiş gibi geldi bana.
Etraftakilere gözü kayıcağından değil de antalyada yazın artan rus populasyonunu ve muhtemelen edineceği arkadaşlarının da bu populasyonla takılma heveslisi gençler olucağını varsayarsak bence hiç de abartmamış olursun.
Bu bir kızın aşkım iş yok italyaya otellerde çalışmaya gidicem demesi gibi bişey.
tabi başka yolu yoksa eğer güveniyorsan problem yok. hoş güvenmiyorsan zaten hala çıkmaya niye devam ediyorsun? yapacak adam burnunun dibinde de yapıyor çünküü

Evet bencede baska bir yerde is bulabilir.
Simdiye kadar güvenimi sarsacak bir sey yapmadi, güveniyorum ona, ama öyle bir ortamda bulunmasindan rahatsiz olurum :44:

Tedirgin olmakta haklı olabilirsin ama güvendigin sürece sorun yok zaten klişe olucak ama yapacak olan heryerde yapar ne yapacaksa ayrıca çalışması gerek demi? oturduk yerden olur mu:26:
İmkanın varsa yada calısmıyorsan sende git calıs diyecegimde pek mümkün olacagını sanmıyorum:37:

Haklisin yapacak olan heryerde yaparda, iste ortam hosuma gitmiyor :18:
Ben calisiyorum zaten...

Back
X