Otelde kalmaktan korkmak

Ben genellikle ismi olan 5 yıldızlı yerlerde konaklıyorum ama eğer yanlız kalıp kafa dinlemek sağda solda aylaklık yapmak istiosam Cihangirde Villa zürichde kalıorum. Hem 3 yıldız olduğu için fiyat makul hem güvenilir&temiz hemde merkezi. ..

Konuyu çok şeker anlatmışsınız. Ben de otel seven ve otelde kendini güvende hissedenlerdenim. Çok konforsuz otellerde de kaldım benim için önemli olan müşteri profili. Otel yorumlarında olumlu not yazanlar aile, yabancı turist ve iş insanıysa orası düzgün bi oteldir. Galata’da genelde ucuza seyahat etmek isteyen ya da şehrin kalbinde kalmak isteyen genç yabanvı turistler olur. Onlardan da kimmmmmseye zarar gelmez. Galata’nın çevresi de ilk bakışta kaotik gelir ama aslında çok renkli ve sakin bir yerdir istiklale göre. Anneniz küçük kapalı bi şehirden geliyorsa gençlerin marjinal kılıklarını ürkütücü bulabilir ama emin olun kimseye zararı olmayan insanlar onlar. Ha zaten telefonunuzu cüzdanınızı yanınızdan ayırmazsınız otel odasında çok değerli bi şey bırakmazsınız sabahları içiniz rahat eder. Ki ben şimdiye kadar bi tel tokamı bile kaybetmedim otellerde, temizlik görevlileri çok dikkatli oluyor. Ben de otelden ayrılırken ödeme yapma taraftarıyım. İyi bi tatil dilerim annenizle size.

Otelde kalmak mecburi mi:) öğretmen ya da polisevinde kalabilirsiniz daha uygundur hem

Hiç çıkışta ödeme olur mu? Asla kabul ederler mi?
Rezervasyonunuzu yapın, girişte de odeyin.
Korkmayın, hicbirsey olmaz.
Hatta isterseniz arkası asma kilitli odalar var, araya araya onlardan bulabilirsiniz.
Ben çokça defa otelde kaldım, hatta bir kere Ankara'da ulusta bir otelde kaldım (otel mi kerhane mi belli değildi,kapıda iş bekleyen travestiler vardı, iki yan binası pavyondu
Ama oralari bilmediğim için önceden ödeme yapmıştım. Onda bile en kotu rahatsız edici durum yaşamadım, düşün :KK49:

Biz hep tüm kaldigimiz otellerde cikista ödemistik oteli. Sonucta check in'de kredi kart bilgilerini istiyorlar. Ve katiliyorum, otelde korkulmaz. Daha dogrusu hic korkmadim. Gel keyfim gel, ne temizlik ne yemek yapmamanin rahatligi paha bicilmez :)

Iyi akşamlar hanımlar

Annemle birlikte istanbula gidiyoruz. 10 günlüğüne gezmek için. Ben daha önce 6 ay orada yaşadim ama yurtta kaldim. Sorunumuz şu ki; annem otelde kalmaktan korkuyor. Önceleri teskin ettim cünkü saçma geliyordu ama yavaş yavaş ben de korkmaya basladim. Annemin korkuları biz iki kadınız başımıza bişey gelmesin? Ya odamıza girerlerse biz uyurken ya bişey yaparlarsa gibi.

Yani 6 ay yaşadım orada ben ama kız yurdundaydım simdi ben de bisey olur m7 diye dusunuyorum ama aklimda diyor ki polisi var askeri var elimizde telefonumuz var bir de koskoca otelde tek biz olmucaz ya diyor ama bilemiyorum.

Bir diger sorumsa ben ilk defa bir otelde kalicam ve isler nasil yurur bilemiyorum. Telefonda rezervasyon yaptim ve odemeyi gelince yapicam dedim. Ben giris yaptigimizda komple odemeyi yapmayi dusunuyordum ama babam cikis yaparken öde diyor.

Tavsiyelerinizi tesellilerinizi bekliyorum:)

Canım annende panik atak filan mı var?
Yoksa başka türlü anlam veremedim korkusuna. Kimse giremez öyle odaya..

Otele göre değişir.
Tatil için gittiğimiz otellerde korkmuyorum aslında ama geçen sene çeşmede iyi bilinen bir otelde oda kartımız çalındı odadan,kim aldı bulamadılar.
Yenisiyle değiştirildi falan ama içten içe rahatsız oldum yalan yok.
Bilemiyorum gittiniz baktınız,ortam kötü yada herhangi bir sebepten rahatsız hissederseniz,güvenli gelmezse kalacağınız otel kapının önüne bavul yada komodin tarzı birşey koyup,kapınızı da güzelce kilitleyip kalabilirsiniz.
Bir sorun olmaz diye düşünüyorum.

Iyi akşamlar hanımlar

Annemle birlikte istanbula gidiyoruz. 10 günlüğüne gezmek için. Ben daha önce 6 ay orada yaşadim ama yurtta kaldim. Sorunumuz şu ki; annem otelde kalmaktan korkuyor. Önceleri teskin ettim cünkü saçma geliyordu ama yavaş yavaş ben de korkmaya basladim. Annemin korkuları biz iki kadınız başımıza bişey gelmesin? Ya odamıza girerlerse biz uyurken ya bişey yaparlarsa gibi.

Yani 6 ay yaşadım orada ben ama kız yurdundaydım simdi ben de bisey olur m7 diye dusunuyorum ama aklimda diyor ki polisi var askeri var elimizde telefonumuz var bir de koskoca otelde tek biz olmucaz ya diyor ama bilemiyorum.

Bir diger sorumsa ben ilk defa bir otelde kalicam ve isler nasil yurur bilemiyorum. Telefonda rezervasyon yaptim ve odemeyi gelince yapicam dedim. Ben giris yaptigimizda komple odemeyi yapmayi dusunuyordum ama babam cikis yaparken öde diyor.

Burda onemli olan otel canim. Oyle ucra koslerde ucuz oteller sikinti tabi. Guvenlikli oteller dolu. Onlarda kalablrsnz

Iyi akşamlar hanımlar

Güzel bir otel de kalırsanız niye birşey olsun öğretmen evi var Beyoğlu nda o olabilir çok korkuyorsanız
Ben uzun yıllar taksimde çalıştım la martin caddesinde güzel oteller var bütçeniz iyiyse Robinson blue var Şişli de eğitimleri orda yapıyorduk vali konağı Şişli Nişantaşı’n da güzel oteller var korkmayın hiç birşey olmaz kurumsal yerler bizim yurtdışından gelen akrabalar Çemberlitaş ta kalıyor bir sorun olmaz
Bende üniversite ve sonrasında 20 lı yaşlarında kız arkadaşımla çok tatile gittim kimse giremez odaya o çok zor bir durum

Ben çok rahatım herhalde
Otellerde çok kaldım

Peki öğretmenevi polisevi gibi bir yer bulamaz mısınız?
Annenizin içi daha rahat eder

Yorumlarin hepsini okudum icimi rahatlattiniz cok sagolun.

Evet annem haberleri izleye izleye basimiza bisey gelir diye dusunuyor. Gecenlerde 13 yasindaki kiz cocugunu sapigin biri evine kadar takip edip evinin salonunda tecavüz etmis. Hal boyle olunca ya odamiza girerlerse diye dusunuyor:KK43:

Yalniz simdi kafam karisti ucreti giriste mi odemeliyim yoksa cikista mi?

Bide rezervasyon yaptigim icin simdi baska yerde kalmayi nasil yapabilirim?

Bir otelci olarak, saatlik oda tutulan bir otel değilse korkulacak hiç bir şey olmadığını söylemem gerek. Gidip ne idüğü belirsiz bir otelde de kalmazsınız diye düşünüyorum. Çıkışta ödeme de maalesef yapamazsınız. Oda parasını girişte alırlar.

saçmalamayın yahu. eli yüzü düzgün bi otelde kalın. evinizden daha güvenlidir hatta.

valla canım ben kars a tek basıma gıttım taaa orda otelde tek basıma kaldım kı kars orası tr nın dıger ucu. sız ıst a gıdıyorsunuz. sehır her daım canlı bısey olacak dıye dusunmeyın

lüks otellerde dahil hepsinde arkasında kapı kilidi harici olarak oluyor
çok lüks bir otelde kaldım
çok çok ucuz otelde
ilk ucuz otelde kalmıştım ve 2 genç kız
sonuç hiçbirşey olmadı
ayrıca tedirgin gibi durmayın kapkaça uğrasırsınız tedirgin kadınlarda daha çok vardır mantığı yürütüyorlar
hiçbirşey olmaz merak etmeyin
boşuna tatilinizin şimdiden içine etmeyin
ama tedirgin gibi durarsanız ve ziynet eşyanız görülürse hedef olabilirsiniz
ama 21 yıllık İstanbul hayatımda 2 hırsızlık dışında birşey yaşamadım bunu söyledim diye korkmayın birşey olmaz
İstanbul da Milyonlarca kadın var ve onbinlerce kadın yerli yabancı turist var

Kizlar merhaba

Suan cok buyuk bir hayalkirikligi icerisindeyim. Annemle otele gittik tam bir fiyasko. Az bile korkmusuz. Muhit bir kere les. Bodrum katina duzmeceden resepsiyon yapmislar. Zile bastik kapiyi caldik yok acan falan yok. Etrafimizda insaat iscileri tinerciler yikik dokuk izbe binalar.

Yan binadan maskeli bi adam cikti kopekle kopegin anasini avradini duzledi hayvam herif. Tartakladi hayvani resmen. Sonra sokagin ortasinda timar etti kopegi. Nasil kufurler etti. Sonra annemle donduk simdi kaldigim yurda gidiyoruz orda kalicaz. Baska sekilde de istismar ediyodur hayvancagizi pislik. Bisey yapamadigim icin cok uzgunum

Bu arada otelin adi golden galata lanet gitsin

Back
X