- En iyi cevaplar
- 1
- Emoji Skoru
- 111.685
- Puanlar
- 798
- Konu Sahibi Chrissy Girl
-
Para en son düşündüğümüz konu inan ya da inanma hiç umurumda değil :)
Çift kişilik tek oda tutmak ile tek kişilik ayrı iki oda tutmak aynı para mı sence
Gayrimeşrunu yaşaman için kendilerini parçalamadıkları için mi boş yaptılar oluyor?Verilen akıllar işe yaramadı demek ki boş yaptılar durdular
İşte kimliksiz o varoş yerler kabul eder anca, varoş olmayan ve parası çok olan elit kız.Burası da çok varoş ve eski eşyaları temiz görünmüyor böyle bir evde rahat edemem
Evet yanık!Gayrimeşrunu yaşaman için kendilerini parçalamadıkları için mi boş yaptılar oluyor?
Yardımcı olacak fikrin yoksa yazmak zorunda değilsin kevaşeBacım bizim paramız var. Evimiz var. Sevişicez diye 40 takla atmıyoruz. Hareket özgürlüğümüz var. O yüzden yardımcı olamıyoruz. Kendin gibi birilerine sorman lazım.
Senin gibi haddini bilmeyenlerin anladığı dilde cevap vermek zorunda kalıyorum evet hoşuna gitmediyse konuyu takip etme yazma cevap sana soracak değilim açacağım konuyu!3 konudur kimliksiz otel arayıp verilen akılların hiçbirini beğenmeyip her konunun sonunda o ağzını bozuyorsun muhakkak. Ne halin varsa gör aynı sitede konu açıp durma kendi şey derdini kendin çöz çok biliyorsan sıktın ya Allahın ergeni
Hâlâ sen bı yer bulamadın mi, başına başına vurmuş belli de, edebini takın, sana ne cevap verilirse verilsin senin cevabın hakaret dolu, asıl sensin hadsiz.Yardımcı olacak fikrin yoksa yazmak zorunda değilsin kevaşe
en son dusundugun sey paraysa en mantikli oneriyi dinle, tut otel odani. seninki de tutsun kendi odasini. ortada birlesin.Para en son düşündüğümüz konu inan ya da inanma hiç umurumda değil :)
Evet yanık!
kevaşe, yanık diye bir bip tatmak icin "abim polis ya tcmi arastirir beni bulur erkeklerle düşüp kalktigimi öğrenirse" diye akli çikmasina ragmen yine de o bipi yemek icin gunubirlik ev arastiran kadinlara derler aslinda.Yardımcı olacak fikrin yoksa yazmak zorunda değilsin kevaşe
Anlamanın bu kadar kıt olduğu belli belki anlarsın diye yazayım zor ama arkadaş çift kişilik oda tutmak ile iki tane tek kişilik oda tutmanın aynı ücret olacağını yazmış ona cevap verdim yoksa para değil mesele okey?Bi de para en son düşündüğüm şey demiş. Beş mesaj önce ne yazdığından haberi yok.
Tamam şimdi gereksiz fikrini al ve uzaklaş!en son dusundugun sey paraysa en mantikli oneriyi dinle, tut otel odani. seninki de tutsun kendi odasini. ortada birlesin.
sen sag ben selamet
yani otelini, gunluk evini bile kizin buldugu bir iliskideki erkekte erkeklik vasfi var midir, oyle adam nasil sevisir hic anlamadim ama...erersiniz insallah muradiniza
Sevişeceksiniz işte paranın üçüne beşine mi bakacaksınız ?Çift kişilik tek oda tutmak ile tek kişilik ayrı iki oda tutmak aynı para mı sence
Konu para değil ayrı oda tutmak saçmaSevişeceksiniz işte paranın üçüne beşine mi bakacaksınız ?
Paran çok galiba önüne gelene hakaret ediyorsun, anonim takılıyorsun diye bulunamıyacağını mı sanıyorsun?Senin gibi haddini bilmeyenlerin anladığı dilde cevap vermek zorunda kalıyorum evet hoşuna gitmediyse konuyu takip etme yazma cevap sana soracak değilim açacağım konuyu!
Haddini bilmeyene düzgün yorum yapmayana anladığı dilden cevap veriyorum sorum belli çözüm odaklı cevap vermeyen yazmasın yargılamasın kimse kimseyiParan çok galiba önüne gelene hakaret ediyorsun, anonim takılıyorsun diye bulunamıyacağını mı sanıyorsun?
Otel babanızın değilse kimse de size öyle vermez , karı koca otele gidiyoruz tek oda için ikimizin de kimliğini alıyorlar, ayrıca merdiven altı bir yer değilse odanıza da misafir kabul etmezler. Ha sen dersen ki odaya gelecek 5 _10 dk işini görüp çıkacak belkiiiiiKonu para değil ayrı oda tutmak saçma
Bak burada birçok avukat arkadaşta var, birine denk gelirsin fena başın ağırır. Ben uyarayım da.Haddini bilmeyene düzgün yorum yapmayana anladığı dilden cevap veriyorum sorum belli çözüm odaklı cevap vermeyen yazmasın yargılamasın kimse kimseyi