Otelde kimliksiz konaklamak

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Sağol cicim benimde avukat tanıdığım çok üslubunu bozmayan yardımcı olmak için yorum yazan kimseye kötü söz söylenmez
Öyle mi cicim, karakoldan arandığın zaman avukat arkadaşlarına haber edersin o zaman. Anonim takılıyoruz diye ağzımıza geleni yazamıyoruz herkese

Sen hala burda mısın ya

Evet kendinden mi biliyorsun bu duyguyu
Senin koynuna giren adamın da aklına tüküreyimgösterip elletmeyecen ,sürtüşüp alev alacan 3 aydır otel arıyon. 3 ay da hamilemiyim tribine girersin

yani şöyle bi ilan bulup adamı telefonla arasan derdini anlatsan sana zaten dicek biz hallederiz siz rahat olun diye. o kadar gereksiz kastın ki yani erkek arkadaşın şimdiye başka on tane kızla olmuştu. sen korkuyorsun istemiyorsun da işi yokuşa sürüyorsun, hıncını da bizden çıkarıyorsun gibi geliyor artık. ayıp ama.

İnanmayacaksın ama aradım kesinlikle taviz vermiyorlar ille de kimlik isteriz yasak diyorlar

Valla büyük bir otelde kalırsan gelene gidene bakmazlar dikkat etmezler yancı olarak geçersin. Veya spa/havuz kullanımı alırsın ordan tüyersin.

sen aile yerlerini aramış olmayasın, biraz böyle yukarıda attığım gibi aşko kuşkolu yerlere de baktın mı?
Baktım teyitli bilgi herkes ağız birliği yapmış kalanların misafir olarak gelenlerin kalmasalar bile kimlik bilgileri alınır diyorlar

Valla büyük bir otelde kalırsan gelene gidene bakmazlar dikkat etmezler yancı olarak geçersin. Veya spa/havuz kullanımı alırsın ordan tüyersin.
Bunu deneyeceğiz artık erkek arkadaşım adına çift kişilik oda rezerve edip ben lobiden fark edilmeden yukarı çıkmaya çalışacağım umarım işe yarar

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
`