- En iyi cevaplar
- 2
- Emoji Skoru
- 37.158
- Puanlar
- 548
- Konu Sahibi Chrissy Girl
-
Bi sevişebilse rahatlayacak da işteParan çok galiba önüne gelene hakaret ediyorsun, anonim takılıyorsun diye bulunamıyacağını mı sanıyorsun?
Sevişemeden adliyede alacak gibi soluğuBi sevişebilse rahatlayacak da işte
Sağol cicim benimde avukat tanıdığım çok üslubunu bozmayan yardımcı olmak için yorum yazan kimseye kötü söz söylenmezBak burada birçok avukat arkadaşta var, birine denk gelirsin fena başın ağırır. Ben uyarayım da.
Evet kendinden mi biliyorsun bu duyguyuBi sevişebilse rahatlayacak da işte
Öyle mi cicim, karakoldan arandığın zaman avukat arkadaşlarına haber edersin o zaman. Anonim takılıyoruz diye ağzımıza geleni yazamıyoruz herkeseSağol cicim benimde avukat tanıdığım çok üslubunu bozmayan yardımcı olmak için yorum yazan kimseye kötü söz söylenmez
Sen hala burda mısın yaen son dusundugun sey paraysa en mantikli oneriyi dinle, tut otel odani. seninki de tutsun kendi odasini. ortada birlesin.
sen sag ben selamet
yani otelini, gunluk evini bile kizin buldugu bir iliskideki erkekte erkeklik vasfi var midir, oyle adam nasil sevisir hic anlamadim ama...erersiniz insallah muradiniza
ekleme
kevaşe, yanık diye bir bip tatmak icin "abim polis ya tcmi arastirir beni bulur erkeklerle düşüp kalktigimi öğrenirse" diye akli çikmasina ragmen yine de o bipi yemek icin gunubirlik ev arastiran kadinlara derler aslinda.
bkz tarihte kullanilan ilk kevase kelimesi ve anlami;
kavvāde قوّادة "fuhşa aracılık eden kadın" [ Meninski, Thesaurus (1680)
TmmÖyle mi cicim, karakoldan arandığın zaman avukat arkadaşlarına haber edersin o zaman. Anonim takılıyoruz diye ağzımıza geleni yazamıyoruz herkese
Senin koynuna giren adamın da aklına tüküreyimEvet kendinden mi biliyorsun bu duyguyu
Eşyalar temiz mi adliyedeSevişemeden adliyede alacak gibi soluğu
YaaSevişemeden adliyede alacak gibi soluğu
Ee o zaman yukarıdaki arkadaşın dediğinden oluyorsunuzEki Görüntüle 3722257
senin için sitece para toplayıp oda tutuyoruz başka çare kalmadı. babamın ismiyle tuttum rahat rahat takılın
Abisi de polismiş ya, bak sen şimdi. İnşallah hakaret ettiği biri dava açmaz, ya da açar ne diyeyim artıkEşyalar temiz mi adliyede
sen yeter ki seviş, ben her türlü etikete razıyımYaa
Ee o zaman yukarıdaki arkadaşın dediğinden oluyorsunuz
Sağol canım benim çok iyisinsen yeter ki seviş, ben her türlü etikete razıyım
İnanmayacaksın ama aradım kesinlikle taviz vermiyorlar ille de kimlik isteriz yasak diyorlaryani şöyle bi ilan bulup adamı telefonla arasan derdini anlatsan sana zaten dicek biz hallederiz siz rahat olun diye. o kadar gereksiz kastın ki yani erkek arkadaşın şimdiye başka on tane kızla olmuştu. sen korkuyorsun istemiyorsun da işi yokuşa sürüyorsun, hıncını da bizden çıkarıyorsun gibi geliyor artık. ayıp ama.
sen aile yerlerini aramış olmayasın, biraz böyle yukarıda attığım gibi aşko kuşkolu yerlere de baktın mı?İnanmayacaksın ama aradım kesinlikle taviz vermiyorlar ille de kimlik isteriz yasak diyorlar
Baktım teyitli bilgi herkes ağız birliği yapmış kalanların misafir olarak gelenlerin kalmasalar bile kimlik bilgileri alınır diyorlarsen aile yerlerini aramış olmayasın, biraz böyle yukarıda attığım gibi aşko kuşkolu yerlere de baktın mı?
Bunu deneyeceğiz artık erkek arkadaşım adına çift kişilik oda rezerve edip ben lobiden fark edilmeden yukarı çıkmaya çalışacağım umarım işe yararValla büyük bir otelde kalırsan gelene gidene bakmazlar dikkat etmezler yancı olarak geçersin. Veya spa/havuz kullanımı alırsın ordan tüyersin.