otele mi gitsem napsam?

AYnen öyle geçmiş konunuz ne bilmiyorum ama umarım sıkıntılarınız ne ise atlatırsınız.
Madem ANNE biliyor artık kendiler yapsın ne yapacaksa.

"madem ayrı duramıyorlar evlendirelim bunları ne halleri varsa görsünler" dedi. yaza düğün o zaman.
kadının nevri döndü ayarları bozuldu.

ablayım tamam da 21 yaşındaki insanlarla böyle şeyleri konuşmaya da utanırım. niye mutfağı toplayın diyeyim ki? pişirip yemeyi biliyorsa toplamayı da biliyordur, toplamıyorsa söylesem de toplamaz.
hamile kalmasın, kalırsa da bana ne? herkesin aklı var fikri var.

Ben herhalde fena bi erkek ablası olurmuşum konunu okudum da, otele ben gideceğim ha?

İkisini kapının önüne koyarım "Gidin nerede sevişirseniz sevişin!" diye.
Öyle özel hayat filan tanımam, çeksin gitsinler, hayatlarının özel kalmasını istiyorlarsa kendilerine "Özel bir alan" bulsunlar.
Öyle şey mi olur, her şeyin bir haddi sınırı var. O ev salt kardeşine ait değil ve üstelik anne - babanızın size emaneti.
Kendi evi olur, orada ne halt ederse eder, ama baba evindeki odasına kız getirecek ablası önünde, yiyecek içecek, sevişecek, sen de otele gideceksin?

Ay utanırım diyorsun bi de :) Ne utanması, direkt dalman lazım laf ortasından.
Ahh annem yapacaktı işte bi ufak erkek kardeş bana :D

Ben herhalde fena bi erkek ablası olurmuşum konunu okudum da, otele ben gideceğim ha?

İkisini kapının önüne koyarım "Gidin nerede sevişirseniz sevişin!" diye.
Öyle özel hayat filan tanımam, çeksin gitsinler, hayatlarının özel kalmasını istiyorlarsa kendilerine "Özel bir alan" bulsunlar.
Öyle şey mi olur, her şeyin bir haddi sınırı var. O ev salt kardeşine ait değil ve üstelik anne - babanızın size emaneti.
Kendi evi olur, orada ne halt ederse eder, ama baba evindeki odasına kız getirecek ablası önünde, yiyecek içecek, sevişecek, sen de otele gideceksin?

Ay utanırım diyorsun bi de :) Ne utanması, direkt dalman lazım laf ortasından.
Ahh annem yapacaktı işte bi ufak erkek kardeş bana :KK70:

eskisi kadar cazgır değilim demek ki. eskiden olsa ben de yapardım.

Ben seni hakli gordum.
Ne bu densizlik ya?
Sevgilileri eve getirmek ne demekm
Kardesini hatali gordum.

annem de kardeşimi hatalı gördü de söverken çoğul kullandı çok incindim şu an.

Annen geldimi eve?
Ne yani "gel kardesimle ayni evde kal bekar bekar, cok guzel olabilir bu"mu dedin sanki?
Sana neden kiziyor?
Yasca dahami buyuksun kardesinden? Ablasi musade etti diyemi kizdi acaba?

Annen geldimi eve?
Ne yani "gel kardesimle ayni evde kal bekar bekar, cok guzel olabilir bu"mu dedin sanki?
Sana neden kiziyor?
Yasca dahami buyuksun kardesinden? Ablasi musade etti diyemi kizdi acaba?

telefonda söyledim işte, "ben yaptım da siz niye olmadınız" tarzı çoğul konuştu.

"ben iyi bi anne olmaya çalıştım, iyi insanlar yetiştirmeye çalıştım, nerde hata yaptım" falan dedi.

Hm, annen donunce aciklarsin durumu.
Ama dogrusu ben bi anne olsam bende kizardim. Pis nefisli erkek oglum buna niyetlendide, kizim buna nasil izin verdi diye.

arkadaşlar iyi geceler. umarım çok karışık yazmam çünkü kafam çok yerinde değil.

ailem şu an il dışında, erkek kardeşimle ben evde beraber kalıyoruz.

erkek kardeşimin sevgilisi sıkıntım. geliyor gitmiyor.
bakınca kızın bana bi zararı da yok aslında ama evde birinin olması durumundan rahatsızım. uyuyamıyorum. hiçbir şey yapamıyorum.

otele gitmeyi düşünüyorum.

hayır bunu kimseye de anlatamıyorum bunaldım.
evde yabancı olunca wc gidemeyip kabızlıktan kıvranan biliyorum

otele gitme de öğretmenevine git
oralar daha güvenli oluyor
ya da üniversite bağlantınız varsa ünv misafirhanesi filan..
ama bence gerçekten bikaç gün eve gitmeyin kardeşin arayıp sorarsa da söylersin hastayım rahat edemiyorum deyin sert çıkmadan

otele gitme de öğretmenevine git
oralar daha güvenli oluyor
ya da üniversite bağlantınız varsa ünv misafirhanesi filan..
ama bence gerçekten bikaç gün eve gitmeyin kardeşin arayıp sorarsa da söylersin hastayım rahat edemiyorum deyin sert çıkmadan

askeriye bağlantım var.

Back
X