Ötenazi istemiyorum ..

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Benim sokakta bulduğum çok hasta yavru kedi vardı. Veterinere götürdüm bana direk ötenazi dedi kurtulmaz dedi. Ben ağladım üzüldüm . Veterinere dedim sen elinden geleni yap ilaç falan ne lazımsa ver yaşar yaşamaz Allah bilir. Ben öyle bişe yapmam dedim.
Neyse sonra bi kaç gün öyle veterinere götürdük getirdik uğraş uğraş yemek yedirdik damağına falan sürüyoduk. Öyle öyle bi kaç ayda toparlandı yavrucak . Şuan sevdiğimiz bi tanıdığımızda o sahiplendi kediyi veeee tamı tamına 8 yaşında
Sizde yapabildiğiniz her şeyi yapın ve Allahın takdirine bırakın derim ben inşallah kurtulur kedicik. Allah size de kolaylık versin

Merhaba yok harika biri değilim , durumu stabil .Bir gelişme yok , tedavi devam ediyor bir iki gün daha kalacak .Bakalım sonra neler olucak
Bence de harikasınız. Aslında şöyle normal olarak herkesin olması gerektiği gibi birisiniz ama bizler genelde uzaktan konuştuğumuz ya da sağlığı yerinde olan ve mahallemizdeki dostlarımıza arafa yemek verip sevdiğimiz için kendimizi çok hayvansever addettigimiz için sizin farkınız görünemiyor. Ama sizinki çok farklı bir şey. Sizin gibi insanlar çok az keşke çoğalsa

Evde 14 kedi var dediğim gibi eşim de dahil hiç kimse benim bakabilecegime inanmiyor , yarın bir gün ölürse sen toparlanamazsin , çalışırsan yarın öbür gün bu kedi nolacak falan diye bütün kanatlarımı kırdılar
Böyle özellikle felçli kedilerle ilgilenen birini buldum eğer mümkün olabilirse nakil yapicaz başka bir şehre . Ötenazi olmasındansa onu gercekten sevecek birinin yanında olsun istedim .. Vicdanım hala benim bakmamdan yana ama evimde bir tek mutfak ve banyo boş . Hala çok karmasigim bir taraftan en azından ölsün demedin için rahat olsun diyorum bir taraftan kendin bakmıyorsun acaba içten içe kurtulmaya mi calisiyorsun diyorum çok sağlıklı değil düşüncelerim

Merhaba yok harika biri değilim , durumu stabil .Bir gelişme yok , tedavi devam ediyor bir iki gün daha kalacak .Bakalım sonra neler olucak
Can çıkmadan umut kesilmez derler ya ben canı çıkmış yavru kediyi bir hışımla kucağıma aldım solunum ve kalp masajı yaptım.Bir umut pes etmeden uğraştım herkes şaşkın şaşkın bana bakıyordu, inanın kedi geri döndü mucize oldu resmen Önce miyavlasa da sesi cikmiyorken ortalığı inletti sonrasında.Annesi aldı gitti şükür.
Bence bir şans verin ona belki Rabbim tutar elinizden

Yok onun ötenazi kararını ben veremem ,versem vicdan azabından ölürüm .Bir önceki mesajda yazdım , onu ordan alicaz bir yuvaya vericez inşallah .Ben bakamasam da en azından birileri onun adına ötenazi istemeyecek Alacaksa Allah alsın canıni ben yapamam

Siz ne diye konu açtınız yahu otenazi yazmışsınız kararsızlığınızida eklemişsiniz herkeste kendi fikrini yaziyor ?
Fikrini belirten herkese böyle tepkiler veriyorsunuz .
Konu acmakta ki amacınız aferin almak takdir gormek galiba .
Evet bu merhametiniz bu hayvanlara olan dostluğunuz icin tesekkur ederim ayni yoldayız.
Fakat tavrınızı anlayamadim . Karar vermek elbette ki cok zor ama tuvaleti var yapamıyor evet olay Tam olarak o. Sonuc itibariyle mudahele ile nasil ne şekilde yapabilecek muamma
.
Allah yardımcınız olsun

Ben ötenazi yaptırmak istemediğim için aynı durumu yaşamış olan birileri varsa onların tecrübelerinden faydalanmak istedim ..
Kimden ne takdir beklicem herkesin anonim olduğu bir yerde ??
50 kere de açıklamasını yaptım zaten bunun ,hala neyi soruyorsunuz .. Tavrımin anlaşılmayacak nesi var bende bunu anlamıyorum ...
Tuvaleti var ve birinin yardımı ile yapabiliyor .
Ayrıca kaç gündür okuyorum, araştırıyorum boş durmuyorum .Lavmansiz masajla ya da başka yöntemlerle yaptırmanin her yolunu araştırıyorum .
Takdir toplamak senin niyetin yazan sana nasıl cevap vereyim ben şimdi ?
İnsanı pişman edene kadar ,kufrettirene kadar uğraşıyorsunuz .Ondan sonra agresifsin oldu canım ..
İyi niyetli olanlara gayet iyi cevaplar veriyorum hakedene de böyle .
Hadi güle güle şimdi

Ayrıca başıniza belli ki böyle bir şey gelmemiş , mesaneyi sıkarak çiş yaptırıldığını , popo kısmıni sıkarak kaka yaptırildigini , bağırsak düzenleyiciler kullanıldığını bilmiyorsunuz o zaman neden yorum ve neye yorum yapıyorsun tam olarak ???
Ben bir kere bile otenaziyi düşünmedim bu konuda hiç kararsız kalmadım ,ben bakmayı beceremem hayvana daha fazla acı cektiririm korkusu ve endişesi yaşadım. anlatabildim mi ?
Bı kere düzgün okuyup analiz edin bir şeyi ondan sonra yargıya varirsin
Aferin toplamakmis lafa bak ...

Merhaba nasilsiniz? Yavru nasıl?
Siz harika birisiniz

ahh

doktor nasıl yonlendırıyorsa o yolu secın cok zor bılıyorum ama kendınızı kedının yerıne koyun ve doktor ne dıyorsa dınleyın

cok uzuldum kedıcıge canım benım ya

S sirinsh Lütfen gelişmelerden bizide haberdar edermisiniz

Evet S sirinsh gelismeleri buraya yazin lutfen. Merak ediyoruz.

Bugün veteriner aradı .
Durumu ağırlaşmış ,kafasını bile oynatamiyormus , yaş mama yememiş ..
İzmir e nakil yaptıracaktim ,yuvası hazırdı ama kısmet olmadı
Kedicik uyutuldu ....
Mune konuyu kapatabilir mısın
Beceremedim ...

ahh canım ... basın sagolsun
daha fazla acı cekmedı boyle dusun elınde olan yapabılecegın bırsey yoktu

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…