Davranış Bozuklukları Otizm

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.

Cevabınız için teşekkür ederim ben sanırım fazla inceliyorum her şeyi henüz 14 aylık bile değil aslında :) Sarılma gülümseme anlamlı mimikleri var kızımın.Eşimin de dediği gibi kızımı rahat bırakmam en iyi sanırım.

yarım gün kalıyodu özel msj yazamıyosun sen adımı burda paylaşamam ki profilimde herkese kapalı benim

ne zaman götürdün daha var diyordun randevumuza eeg ben cerrahpaşada çektirdim bişey çıkmamıştı çok şükür.risperdal bizede önerdi doktor ama kullanmadım eşimde bende ilaca karşıyız su an belki ilkokulda dikkat toplaması için olabilir diğerlerini kabızlık yaşamadık kan tahlili vs ahmet aydına gittiğimizde vermiştik

Benim oğlum 3,5 yaşında atipik otizm dendi. Özel eğitim aldırmam gerekiyor. güvenebileceğim bir yer arıyorum araştırıyorum. görüşmeye gittiğim yerler ne yazıkki çocuklara özürlü muamelesi yapıyorlar. görüştüğüm yer çok kötü bir yerdi en azından öyle izlenim yarattılar. konuda uzman olduklarını da zannetmiyorum.
Gaziosmanpaşada oturuyorum. bana bu kanuda yardım edebilecek olan var mı? çok çaresiz kaldım

ben çocuk beslenme ve metabolizma dr ahmet aydına götürdüm kabızlık vardı evet ağar metal testi yapıldı temiz çıktı bi sürü idrar dışkı ve kan tahlilleri yapıldı bakır biraz yüksek çıktı ilaçla normal seviyeye indi birde dışkıda mantar çıktı ve d vitamini eksikliği çıktı bunların dışındada diyet listesi verdi devam ediyoruz ben ilaç kullanmadım bunların dışında geçen gittiğimiz dr teklif etti fazla hareketli diye afedersiniz bön bön oturana kadar hareketli olsun ben uğraşırım dedim kabul etmedim yok derslerde rahat oturur dedi zaten derste öğretmenini dinliyor fazla hareketli olmuyor

arkadaşlar oğlum hasta ve şu an iyice içine kapandı. i grip eksikti. eğitimi büyük küçük kavramları öğretiyorlar. ne zaman konuşacak yavrum ne zaman anne diyecek((

benim anlamadığım bu kim diye sorduğumda söylüyor anne baba kardelş falan... ama bi isteği olduğunda bana anne diye seslenmiyor. sizinkilerde de bu varmıydı?

arkadaşlar oğlum hasta ve şu an iyice içine kapandı. i grip eksikti. eğitimi büyük küçük kavramları öğretiyorlar. ne zaman konuşacak yavrum ne zaman anne diyecek((

benim oğlum 3 yaşını doldurmasına yakındı bana ilk annne dediğinde...anne olarak tanıdığındabana ilk sarıldığında ve beni ilk sevdiğini hissettiğimde..şimdi annem benim diyor içime iliyor:)

benim anlamadığım bu kim diye sorduğumda söylüyor anne baba kardelş falan... ama bi isteği olduğunda bana anne diye seslenmiyor. sizinkilerde de bu varmıydı?

benimki 1yaşındayken demişti ilk ama sonra kesti ama nerdeyse 1 aydır artık tanıyarak bilerek sölüyor sabret gelecek o güzel günler şu an 4yaş 3aylık oluyor

Son düzenleme:
benimki 1yaşındayken demişti ilk ama sonra kesti ama nerdeyse 1 aydır artık tanıyarak bilerek sölüyor sabret gelecek o güzel günler şu an 4yaş 3aylık oluyor

Merhabalar,

ben çapanın doktoru osman abalı ya götürdüm oğlumu..dikkat eksikliği ve hiperaktivite bozukluğu+atipik otizm tanısını koymuş bununla berbaer kan tahlili eeg verdi bize kan tahlili ve eegnin günü gelmedi henüz ancak nootropil + risperdal + b vitamini kompleksi vermiş oğlum öle hiperaktive bi çocouk değil aslında normal yani...risperdal ve nootropil teredütte kalıyorum acaba kullanmalıyım kullanmamlımıyım ?sizler nasıl yaptınız arkadaşlar?

nazdem cocuğun özel eğitime başladığında kaç aylıktı..ayrıca siz ilk olarak hangi doktora gittinizde sizi ahmet aydın beye yönlendirdi yoksa direkt bu doktoramı gidip bu doktormu eeg kan tahlilini verip tanıyı koydu?özle eğitime başladınız..

ilaçlar kafamı çok karıştırdı açıkcası...yanlış bişey yapmak istemiyorum..

benim oğlum 3 yaşını doldurmasına yakındı bana ilk annne dediğinde...anne olarak tanıdığındabana ilk sarıldığında ve beni ilk sevdiğini hissettiğimde..şimdi annem benim diyor içime iliyor:)

çok güsel maşallah...herkese soruyorum ama kusura bakmayın szi kaç aylıkken başladınız özel eğitime..

hangi doktora gittiniz ne gibi tetkiklr yapıldı ve bu teşhisi koydular..cocuğunuzdaki problem nedir konuşma,komutları yerine getirmemesi gibimi?

ayrıca eeg cocuk uyurken çekilecekmiş sabah 8,30 a randevu verdiler sizlerinkide aynı şekildemi oldu?

hangi doktora gittiniz ne gibi tetkiklr yapıldı ve bu teşhisi koydular..cocuğunuzdaki problem nedir konuşma,komutları yerine getirmemesi gibimi?

konuşma probleminden dolayı gittik doktora kan tahlilleri ve ağır metal analizi yapıldı. psikiyatriye gittiğimizde sanırım çok fazla incelemedi. otizm bulguları var özel eğitime gitmesi gerekli ve kreşe gönderin dedi. yaşıtlarıyla bi arada olması için. aslında tam ve kesin olarak bir veri yok elimde psikiyatriye ait. en son Cem Kınacıya getirdim oğlumu o bilgiler verdi bize. eğitim kurumlarını gezdikçe yeni şeyler öğreniyorum. rapor alınması gerektiğini söylüyorlar.

kan tahlil ve ağır metal sonuçları nasıl çıktı peki..

bizde aynı şekilde konuşma probleminden dolayı götürdük peki sölediğiniz komutlarını yerine getiriyormu?göz temasınız nasıl?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…