- 6 Aralık 2016
- 272
- 181
- 103
- Konu Sahibi melodi1970
-
- #7.021
1 buçuk yaşında anne dedi sonra baba dede abi bunlar geldi iki yaşına kadar birde sürekli galigaligali diye ses çıkarırdı arka arkaya 2 yaşından sonra birakti3 yasina kadar hic mi konusmadi? ilk kelimeleri kac yasinda geldi. sosyalmi insanlara gidip dokunurmu iletisim baslatir mi
Seninki neler yapıyor nasıl kaç yaşında destek falan3 yasina kadar hic mi konusmadi? ilk kelimeleri kac yasinda geldi. sosyalmi insanlara gidip dokunurmu iletisim baslatir mi
Benimkide bir ara upbababa derdi birşey isterken:)))1 buçuk yaşında anne dedi sonra baba dede abi bunlar geldi iki yaşına kadar birde sürekli galigaligali diye ses çıkarırdı arka arkaya 2 yaşından sonra birakti
Seninki neler yapıyor nasıl konuşuyor muBeyinde mr mı çektirdin.Biz den hiç istemediler.Sadece eeg çekildi.Ben de araştırırken çıkmıştı karşıma o da hala merak konusu Aslında.Böyle çocuklara bir merkez yapılacak aslında tepeden tırnağa muayene edilecek
Allah yardımcın olsun inşallah birşey cikmazbenimki 16 aylik takipte suan konusmuo
Benimki alıcı dil iyi kelime haznesi geniş.Her istediğini kelimelerle söylüyor.Akrabaları ayırt ediyor teyze dayı gibi.Cümle kullanmayı pek tercih etmiyor.Canı ister onu da yapıyor.Hiç soru sormadı bana şimdiye kadar.Ama okulda saat kaç diye sormuş:))Arkadaşlarıyla çok oynamıyor.Seninki neler yapıyor nasıl konuşuyor mu
anne babayi kullanmaya baslayinca rastgelemi kullaniodu yerindemi kullaniodu. isaret parmagiyla bir sey istiyomuydu. suan konusmasi diolog seklindemi nasilBenimkide bir ara upbababa derdi birşey isterken:)))
Benimki telefonla konuşurken o kim diye sorar yeni aldığım birşey görürse bu yeyden aldın diye sorar cevaplarım sonra haa der bu kimin diye sorarBenimki alıcı dil iyi kelime haznesi geniş.Her istediğini kelimelerle söylüyor.Akrabaları ayırt ediyor teyze dayı gibi.Cümle kullanmayı pek tercih etmiyor.Canı ister onu da yapıyor.Hiç soru sormadı bana şimdiye kadar.Ama okulda saat kaç diye sormuş:))Arkadaşlarıyla çok oynamıyor.
Yerinde kullanıyordu canım beni görünce anne diyordu baba kim diyorduk işaret parmağıyla babasını gosteriyorduanne babayi kullanmaya baslayinca rastgelemi kullaniodu yerindemi kullaniodu. isaret parmagiyla bir sey istiyomuydu. suan konusmasi diolog seklindemi nasil
Şu an diyalog şeklinde inşallah atlaticazYerinde kullanıyordu canım beni görünce anne diyordu baba kim diyorduk işaret parmağıyla babasını gosteriyordu
wallaha ben anlamiyorum otistik isaret parmagi kullanmazdi hani ? sesli opucuk yapiyormuydu yada yapiomu suanYerinde kullanıyordu canım beni görünce anne diyordu baba kim diyorduk işaret parmağıyla babasını gosteriyordu
Öpücük biraz geç oldu ama 1 seneden fazladır yapiyor sesli sekildewallaha ben anlamiyorum otistik isaret parmagi kullanmazdi hani ? sesli opucuk yapiyormuydu yada yapiomu suan
İlgisiz kaldı evet ben 5 aylıkti ise girdim baktım iki çocukla olmuyor bıraktım 1 sene calistimbence senin kizin otistik degil . cok tv izleyip zamaninda ilgisiz kalmis olabilir goz bozukluguda ogrenmesini geciktirmis olabilir. hangi ilde yaşiosunuz
Ay maşallah .Allah km benim kızıma da nasip et cümle yavrulara da inşallahBenimki telefonla konuşurken o kim diye sorar yeni aldığım birşey görürse bu yeyden aldın diye sorar cevaplarım sonra haa der bu kimin diye sorar
İnşallah canım allahım kimseyi evlat ile sınamasınAy maşallah .Allah km benim kızıma da nasip et cümle yavrulara da inşallah
Canım ona ben de götürdüm geçen sene.Eğitimcimiz yazı yazmıştı Kızım hakkında genelde iyi şeylerdi.Bize dediği sadece şuydu anladığım kadarıyla eğitimden memnundunuz eğitime devam dedi.3buçuk yaşındaydı bir teşhis koyması gerekmez miydi.Eğitimcimizi tanıyordu.Ben anlamadım.Telaşla sordum otizm olabilir mi diye olabilir dedi.Öyle birşey varsa kendisi direk söylemesi gerekmezmiydi.Kimileri de 2 yaşındaki çocuğa Ne çabuk koyuyor teşhisCanım iki doktor birbiriyle çelişiyorsa 3. Bi dr a götüreceksin barış Korkmaz var Cerrahpaşa da çocuk nöroloğu tm çalışmaları otizm üzerine muaye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?