Davranış Bozuklukları Otizm

Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.
3 yasina kadar hic mi konusmadi? ilk kelimeleri kac yasinda geldi. sosyalmi insanlara gidip dokunurmu iletisim baslatir mi
1 buçuk yaşında anne dedi sonra baba dede abi bunlar geldi iki yaşına kadar birde sürekli galigaligali diye ses çıkarırdı arka arkaya 2 yaşından sonra birakti

Seninki neler yapıyor nasıl konuşuyor mu

Seninki neler yapıyor nasıl konuşuyor mu
Benimki alıcı dil iyi kelime haznesi geniş.Her istediğini kelimelerle söylüyor.Akrabaları ayırt ediyor teyze dayı gibi.Cümle kullanmayı pek tercih etmiyor.Canı ister onu da yapıyor.Hiç soru sormadı bana şimdiye kadar.Ama okulda saat kaç diye sormuş:))Arkadaşlarıyla çok oynamıyor.

Benimki telefonla konuşurken o kim diye sorar yeni aldığım birşey görürse bu yeyden aldın diye sorar cevaplarım sonra haa der bu kimin diye sorar

anne babayi kullanmaya baslayinca rastgelemi kullaniodu yerindemi kullaniodu. isaret parmagiyla bir sey istiyomuydu. suan konusmasi diolog seklindemi nasil
Yerinde kullanıyordu canım beni görünce anne diyordu baba kim diyorduk işaret parmağıyla babasını gosteriyordu

bence senin kizin otistik degil . cok tv izleyip zamaninda ilgisiz kalmis olabilir goz bozukluguda ogrenmesini geciktirmis olabilir. hangi ilde yaşiosunuz
İlgisiz kaldı evet ben 5 aylıkti ise girdim baktım iki çocukla olmuyor bıraktım 1 sene calistim

Canım iki doktor birbiriyle çelişiyorsa 3. Bi dr a götüreceksin barış Korkmaz var Cerrahpaşa da çocuk nöroloğu tm çalışmaları otizm üzerine muaye

Canım iki doktor birbiriyle çelişiyorsa 3. Bi dr a götüreceksin barış Korkmaz var Cerrahpaşa da çocuk nöroloğu tm çalışmaları otizm üzerine muaye
Canım ona ben de götürdüm geçen sene.Eğitimcimiz yazı yazmıştı Kızım hakkında genelde iyi şeylerdi.Bize dediği sadece şuydu anladığım kadarıyla eğitimden memnundunuz eğitime devam dedi.3buçuk yaşındaydı bir teşhis koyması gerekmez miydi.Eğitimcimizi tanıyordu.Ben anlamadım.Telaşla sordum otizm olabilir mi diye olabilir dedi.Öyle birşey varsa kendisi direk söylemesi gerekmezmiydi.Kimileri de 2 yaşındaki çocuğa Ne çabuk koyuyor teşhis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…