Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.
Akadaslarim.oglum 17 aylik oldu hala isaret etmiyor sizinkiler ne zaman yapti acaba
Akadaslarim.oglum 17 aylik oldu hala isaret etmiyor sizinkiler ne zaman yapti acaba
25 aylık oğlum hala elimi tutuyo bisey isterken elimle gosteriyo. Cok ender isaret etmesi. Hic yok gibi. Calışıyoruz insallah alışır.
Benim oğlum da 21 aylıkken işaret etmeye başladı, düzgün kullanamıyor ama birseyi göstermek istediğinde işaret etmeye çalışıyor Allaha Şükür. Zamanla hepsi yapacak Allahın izni ile..
buradaydı ve gitti
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Arkadaşkar bi de aklıma ne geldi.
Doktorlar atıklarla ilgili problemler var diye düşünüyorlar ya. Diyetlerin işe yaraması da bağlantılı mıdır acaba? Hem bu da hazır gıdanın bu kadar geliştiği 21. Yüzyılda otizm artışını da açıklamış olur. Yani gıda atıkları bazı genlere sahip bireyleri etkiliyorsa.Yazılanlardan bu anlam çıkıyor mu? Bi de Yeni yazı yazan bi arkadaş vardı gasp??? Diyeti uygulayan bize bu diyetle ilgili ipuçları verebilir mi? Kızlaaaar bi araştırma da biz mi yapsak kuzularımız için.... ay ne çok konuştum.
Diyetteyiz carsi pazardayiz eve gidonce yaxicam
1 kral 1 kraliçe 1 prens 1 prenses
Kayıtlı Üye
Benim sorumu atladiniz ama dünden beri cevap bekliyorum 3 4 yaşında çocuğu olanlar tuvalet eğitimi ne durumda
Biz biraz zorlaniyoruz
Benim sorumu atladiniz ama dünden beri cevap bekliyorum 3 4 yaşında çocuğu olanlar tuvalet eğitimi ne durumda
Biz biraz zorlaniyoruz
Biz henuz tuvalet egitimine baslamadik. 25 ayligiz. Önceki yazıları takip ederseniz belki bi faydası olur. Daha öncede konusulmustu. Zor oluyomuş. Ben yaz ayında baslamayı düşünüyorum.
buradaydı ve gitti
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Biz biraz zorlaniyoruz
buradaydı ve gitti
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
Valla bizim de anlatacağımız bi yöntem yok 5,5 yaşında zor öğrendik bezi getirip bağla diyordu o derece yani....
İyi akşamlar. Merak ettiğim bir konu var. Çocuklarınız emekledi mi yoksa emeklemeden mi yürümeye geçti? ve bagimsiz yürümeye kac aylikken basladi? Otizmde motor beceriler ile ilgili de çok araştırma yapılıyor.
Kayıtlı Üye
Valla bizim de anlatacağımız bi yöntem yok 5,5 yaşında zor öğrendik bezi getirip bağla diyordu o derece yani....
Biz daha 4 yaş 3 ayligiz küçüğü öğrendi büyüğünü de öğrenmişti ama unuttu artık söylemiyor yaptıktan sonra söylüyor büyüğünü
Kayıtlı Üye
İyi akşamlar. Merak ettiğim bir konu var. Çocuklarınız emekledi mi yoksa emeklemeden mi yürümeye geçti? ve bagimsiz yürümeye kac aylikken basladi? Otizmde motor beceriler ile ilgili de çok araştırma yapılıyor.
Biz 1 yaşına yakın emekledik 15 16 aylık yürüdü tamamen bağımsız olarak da 1 buçuk yaşını buldu
No
Oturarak emekledi.Babası ve dayısı da aynı şekilde emeklemiş.14 aylık yürüdü bağımsız bir şekilde hiç düşmedi gayet dengeli yürüdü
Hiç emeklemedi. 12 13 aylıkken yürümeye başladı. Yürümeye başladıktan sonra oyun oynarken emeklediğini gördüm ama. 2 aylıktan sonra hiç yüzüstü durmak istemiyordu ağlıyordu. Emeklememesini de ona bağladım ben.
Gasp diyet destek sayfasinda baya ayrintili bilgi var benim oglum 17 aylik yemeklerini koyunun ic yagini erittim onun yapiyorum savahlari yumurta oglenleri et kemik suyuna corba ara da ev yapimi kefir keci sutu ekmek un mamulleri yok ..meyve yiyor..cem.kinaciya gitmistik onun yazdigi viraminleri kullaniyor.. bilmiyorum algisinin bir an once acilmasini dort gozle bekliyorumm.
Merhabalar,
Benim oğlum 8 aylıkken emeklemeye başladı, 11 aylık olduğunda koltuklara tutunarak, 13 aylıkken destek almaksızın yürüyordu... (oğlum 3 yaş, 8 aylık)
6 ay once yapmistim ygb,atipik cikmisti.Simdi yaptim herhangi bir risk yoktur uyarisi verdi.
6 ay once yapmistim ygb,atipik cikmisti.Simdi yaptim herhangi bir risk yoktur uyarisi verdi.
Ben de yapmak istiyorum. Tc kimlik nosunu filan istiyor ya sıkıntı olmaz degil mi. Sonra bir yerlerden arayip ya da reklam mesaji atma olayi oldu mu.
hayir bir sikinti olmaz tel numarani yanlis girebilirsin.kabul ediyoe