Çocuğumuzda karşılaştığımız huysuzluk, saldırı, şiddet, içe dönüklük, korkaklık, hiperaktiflik, pasiflik, dikkatsizlik, çevreye uyum, utangaçlık, hırçınlık vs birçok sorununuzun paylaşıldığı konular.
Evet yaptım. Hiperaktif, dikkat eksikligi, otizm, atipik otizm, konusma bozuklugu yok yok yani.
bende burdan takip edeyim bakalim. Sagol test icin.
...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar merhaba.
Oğluma ekimde atipik otizm denmişti. Önümüzdeki ay 3 yaşı dolacak.
Yaşadığımız yerde arkadaşı akranı yok diye taşındık. Çevresi kalabalıklaşınca, bir de arkadaş falan edinince çocuk kendine geldi.
Göz teması sıkıntılıydı, konuşma yoktu. Göz teması sorunsuz şu an. İkili cümle kurmaya da başladı. Otizm belirtileri kayboldu. Biz atlattık bu süreci. Allah size de biran önce şifa nasip etsin. Sizlere de umut olsun diye paylaşmak istedim.
Arkadaşlar merhaba.
Yaşadığımız yerde arkadaşı akranı yok diye taşındık. Çevresi kalabalıklaşınca, bir de arkadaş falan edinince çocuk kendine geldi.
Göz teması sıkıntılıydı, konuşma yoktu. Göz teması sorunsuz şu an. İkili cümle kurmaya da başladı. Otizm belirtileri kayboldu. Biz atlattık bu süreci. Allah size de biran önce şifa nasip etsin. Sizlere de umut olsun diye paylaşmak istedim.
Arkadaşım seninle önce biraz tatsız seyler yasamıstık. Kusura bakma insan bazi zamanlar cok gergin oluyo sende yasamissindir. Cok sevindim cocugun icin. Allah daha iyi gunlerinizi gostersin. Ne olur bizim icin de dua et.
Ruh pastası ne güzel haberlerle dönmüşsün umarım burda yazan herkes mutlu haberlerle döner bir dönem bazı ürünler deniyecektin bunlsrında katkısı olduğunu düşünüyormusun
Arkadaşlar merhaba.
Çok sevindim canım.Tebdil-i mekanda ferahlık vardır demişler.Sizin mucizeniz gerçekleşmiş.Darısı hepimizinkine inşallah...
...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
Arkadaşlar sağolun
İnşallah sizin de bu topiği okumayı bırakacağınız günler gelecek inanın buna.
Gıda takviyeleri almıştım ama çocuk peşpeşe hastalanınca vermedim. Yani buna bağlamıyorum olayı.
Ben sadece şunu yaptım. Çocuğu rahat bıraktım. Her yaptığına her davranışına takmayı bıraktım. O rahatladı ben de rahatladım.
Arkadaşlar otizm de bu yapilan diyetler gerçek anlamda ciddi faydasını gören varsa yazabilir mi lutfen kazein glüten ve gaps diğerlerini acil cevap
Bugün balık yağına başladım burdaki arkadaşlar möller demişti bskslım fark yaratacakmı diyet denemedim ancak epson tuzu veya bentonit kili de alacağım banyosunda kullanacağım.sonuçta içeriği msgnezyum sülfatmış biz ağır metal testi fakan yaptırmadık ama detoks etkisiyle vücuttan toksinlerin ve ağır metallerin atıldığı söyleniyor. Ben böyle şeylere çok inanmıyorum sna bu uygulanması kolay ve zararsız olfupundan deneyeceğim
Bu arada diyet uygulamıyorum derken diyette ön planda olan kemik suyu çorbalar, sütü kesmedim ama çok gereksiz tüketmiyor biraz sınırlı, evde yoğurt, ev turşusu ptobiyotik bunları tükettiriyorum aslında ailecek bınları tüketiyoruz birde abur cubur lara çok ısrarcıydık tam kestim diyemem ama ondada bitter çikolata alıyorum bir kutu cuk ağzına oyalıyorum. Bitterde de çok msgnezyum varmış işte böyle....
Arkadaslar cem kinacinin hastasi olgum.. agit metal testi yapildi b grubu vitamin eksigi tavan yapmisti 18 tane vitamin yazdi bir kac gun oldu kullanmaya basliyali bir yanim cok endiseli bu kadar vitamin 17 aylik bebege verilormi diyorum bir yanim agir metaller birilirse 5 yasindan sonra tedavinin anlami kalmiyor diyor doktorlar.. bunun yani sira gaps diyeti uyguluyorum.. ic yagi kefir gulutensiz besliyorum abur cubur hic yok yavrum baya enerjik oldu daha dikkatli ve neseli..krese gidiryordu ama orda surekli uyuyordu ve huzursuzdu ...kresi degistiricez .. kafam allak bullak .. hala hic kelime yok yeni yeni bi kac adim yuruyor..cocuklariniz ne zaman konustu arkadaslar...
Arkadaslar cem kinacinin hastasi olgum.. agit metal testi yapildi b grubu vitamin eksigi tavan yapmisti 18 tane vitamin yazdi bir kac gun oldu kullanmaya basliyali bir yanim cok endiseli bu kadar vitamin 17 aylik bebege verilormi diyorum bir yanim agir metaller birilirse 5 yasindan sonra tedavinin anlami kalmiyor diyor doktorlar.. bunun yani sira gaps diyeti uyguluyorum.. ic yagi kefir gulutensiz besliyorum abur cubur hic yok yavrum baya enerjik oldu daha dikkatli ve neseli..krese gidiryordu ama orda surekli uyuyordu ve huzursuzdu ...kresi degistiricez .. kafam allak bullak .. hala hic kelime yok yeni yeni bi kac adim yuruyor..cocuklariniz ne zaman konustu arkadaslar...
Benim oglum 2 yasinda sadece anne,baba derdi.Ama kendi dilinde anlamsiz bir suru sy derdi.Bir gariplik oldugunu farkettigimde daha cok ilgilendik,tv cok izlerdi onu azalttik boylelikle bir cok kelime ogrendi,sonra cumleler gelmeye basladi.Cocigunuz daha cok kucuk bol bol konusun sorular sorun,nesneleri tanitarak baslayin zamanla oluyor merak etmeyin.
Merhaba
Çalışıyor musun?oğlunun genel durumu nasıl? Özel eğitim alıyor mu?
Biz Hasan hocanın takibindeyiz..oğlum 5,9 yaşında..yaklaşık 1 senedir diyetteyiz..daha bu hafta ilk vitamin takviyelerine başladık..genel durumumuz iyi çok şükür..ikili cümleler 2,8 de başladı bizde..ağır metal de sıkıntı çıktı mı?
calismiyorum ozel egitime gitmiyor goz temasi iyi soylenen seyleri anliyor yemekle ilgili olanlari daha cok anloyor.. uyurken agzinin icinden yanaginin yanini isiriyor bi keresinde kanatmisti hic kelimesi yok yuruyebiliyor ama kendine tam guveni yok denemiyor pek..
Agir metal cikmadi ama baya bagirsak drngesi bozulmus dedi mantar varmis b grubu vitamin eksigi varmis. Sizin cocugunuzun birbucuk yasindayken ki halleri nasildi hatirliyormusunuz benzerlik varmi.. benim ogluma global gelisim gerili uyaran eksikligine bagli gelisim geriligi denildi..
this HTML class. Value is
https://www.google.n Bu Yaziyi mutlaka okuyun arkadaslar cocuklarimizin kurtulusu cok basit olabilir..
Link aciazsa Lyme hastaligini mutlaka arastirin lutfen tedavi cok kolay olan 6 aylik surecte iyilesme saglaniyor ..belkide cocuklarimiz lyme hastasi ..otizmle cok benzerlikleri olabiliyor...
Selametle merhaba bildiğim kadarıyla siz birçok sorunu aştınız şuan devam eden sorunlarınız neler ? Sanki bana benimkisi bir konuşsa herşey bitecek gibi geliyor senin yavruda konuşuyor konuşma başladıktan sonra neler bekliyor bizi
Arkadaslar cocuklarinizin sik sik kaka yapma gibi bir durumu varmi benim yavrum bazen gunde 5 kere yapiyor.. ishal degil normal ama 5 cok fazla gibi degilmi
Arkadaşlar gaps diyetinden fayda gören var mı yaklaşık 2 aydır süt ürünlerini kestik gluten e cesaret edemedim daha,deneyip faydasını gören varsa yazarsa çok sevinirim
Arkadaslar cocuklarinizin sik sik kaka yapma gibi bir durumu varmi benim yavrum bazen gunde 5 kere yapiyor.. ishal degil normal ama 5 cok fazla gibi degilmi
Aynı durum biz de de vardı. Yemegini yedirirdim en gec 1 saat icinde kakasını yapardı. Ne 5 i bazen 8 kere yapardi. Ama bu iyi bişey dedi herkes. Püre yemeklerde normal yemeklere gecince duzelmeye basladi. Ama masallah hala bagirsaklari guzel calisiyor. Ne kabizlik ne bisey oldu. Eger ishal degilse normal yumusakliktaysa bence önemli degildir canim. 26 aylik oglum