- Konu Sahibi melodi1970
-
- #1.061
ay zaten ne siniriyse bu yaşta gerçi bebeklikten başlıyo bunların siniri benim ufaklıkta 2 yaş sendromu olmuşpepenin dergisinden öğrendik eşime dedim o ne be bide sendrom çıkarma başıma diyor eee çocuk haklı bebeklikten çocukluğa geçişmiş
inş.durur küçük her zamanki gibi yabanidir yanaşmaz pek kimseye kucağımdan inmez büyük napıcak bakalım ilgilenecekmi onu merak ediyorum hee demeyi unuttum geçen hafta ders saatimizi bekliyoruz bekleme salonunda öğretmenimizde bi sigara içip geleyim dedi bi kız oturuyordu koltukta sanırım 4veya 5 yaşında benimkide gitti yanına oturdu baktı yüzüne şirinlik yaptı omuzuna başını yasladı kızdan ses yok bende izliyorum hiç ses etmeden aynı şeyi bi kaç kere daha yaptı o ara öğretmende geldi beraber izliyoruz ayakkabısını sevdi kırmızı değişik geldi heralde baya bi ilgilendi kızla öğretmenimizde çok dedi böle davranması
evet yarın ders var bende öle düşündüm eve 3te geliyoruz zaten çocukları yatırıyorum o saatte gelin rahat oturalım dedim arkadaşlarada bi soralım bakalım ne diycekler bi türlü kahverengiyi sevmedi heralde benimki söletemedim bide beyaz dersimiz bunlardı
bizim dersimiz kalem tutmak sadece bol bol yazmak kalemi düzgün tutamıyo çünkü ama bayağı ilerletti. öğrenir belkide öğrenmiştir inat yapıyordur söylememek için
aman benim koca oğlanda buda şey gibi oldu ama neysedoğru tutamazdı kalemi yazmayı sevmiyordu bunu masuz yapıyordu halada sevmez anlaşıldığı üzre
yazık kadınada üzüldüm yaa güzel örnekleri görünce anne işte onunkide öyle olacak sanıyor ama inş.olur yanıltır belkide biranda ne olacağı bellimi olur tek korkum bu işte benimde bildiklerini unuturmu acaba yine bebekken yaptıklarını sonra bırakmıştı inş.yine öle olmaz[/QUOT
inş olur dediğin gibi yanıltır..bizimkilerin unutacağını sanmıyorum bilmiyorum ama allah korusun hiç duymadıım öğretmenlerden falanda onların ilk kelimeleri bilinçsizceymiş zaten...kızıldenizin morali bozuktu bide üstüne ameliyat çıktı bügünde doğumgünüymüş... doğum günün kutlu olsun kızıldenizcim allah yavrunla eşinle sağlıkla yaşlanmayı nasip etsin
bak geldım bıle nazdemcım cokdogum gunu dıleklerı ıcın cok saolun selam kızlar nasılsınız benım amelıyat bekledıgımden baya ıyı gectı yanı hiç agrı sızı olmadı ve ınce sesıme kavustum artık şükür bizde ramdan randevu aldık hadı hayırlısı bakalım oglumun yanındayım şimdi şükür kavustuk sizin cenebazlar napıyo masaallah ıyıce dıllenmişler kzılar foto cekılmeyı unutmayın bulusunca emı öptüm sizi
yaaa bak resim çekilmeyi unuttuk hiç olmazsa çocukları çekebilseydik ama benim afacanlar sayesinde akıl kalmadı herşey için tekrar çok çok teşekkür ediyorum seni ve oğlunu tanıdığıma çok mutlu oldum gözünde fazla büyütme artık oğlun maşallahkızıldenizcim çok geçmiş olsun iyi olmana çok sevindim oğlunu ve seni öpüyorum nazdemi bekliyoruz bizde oğlumla gelir nerdeyse herhalde
yaaa bak resim çekilmeyi unuttuk hiç olmazsa çocukları çekebilseydik ama benim afacanlar sayesinde akıl kalmadı herşey için tekrar çok çok teşekkür ediyorum seni ve oğlunu tanıdığıma çok mutlu oldum gözünde fazla büyütme artık oğlun maşallahdışarda görsem öbür çocuklardan ayırt edemem yarın boncuğuda unutma bende merak ettim bakalım neymiş boncuk biz varya mafolduk taaam 2,5 saatte gelebildik okmeydanı kuştepe gülbağ mecidiyeköy gayrettepe ne kadar kestirme yol varsa denedik ama heryer kilitti hatta mahallemize geldik arabalar birbirine girmiş yağmur yağmasa inip yürüyecektim arka sokak denemeleri yaparak zorda olsa evimize kavuşabildik dedimki ben bu kadar saatte kızıldenize giderdim sakın ist heveslenme kızıldenizcim bela bela
ooo kızlar bulustunuz demek cok sevındım yaa neler konustunuz bakimogluslar nasıl anlastılarmı canlarım bende orda olmak ısterdım bu aralar felc durumundayım cok yogunum öpüyorum sizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?