- Konu Sahibi melodi1970
-
- #1.101
şaşırmıştır aaaa kırmızı balığı bilen biri daha varmış diye
bugün çok güzel bişey yaptı yani bana göre biberonlarını gördün sabah ikisinide eline aldı kardeşine şööööle bi baktı sanki sana su yok oh der gibi kardeşide hemen ehehe ağlamaya balladı uzuttu onun biberonunu ona verdi hemen öğretmenini aradım sonra unutuyorum diye biyitiyorum belki ama dedim hayır dedi ne büyütmesi duygularını belli ediyor bu çok güzel bişey dedi ve önemli bir adım dedi geçen sınıftada yapmış öğretmenin istediği bişeyi vermemiş oda ağlama numarası yapmış elleriyle yüzünü kapamış vermiş hemen istediğini yüzünü açmış gülmüş
canım ya yok özel egıtım okulunda müdür dedıkı zıhınsel engellı gıbı degıl otizmli gibi alacak derslerı dedı acaba dedım otizmli cocuklara daha geniş kapsamlı mı verıyolar derslerı bıde at la terapide varmıs he bıde duyu butunleme dedı anlamadım ben pek ocagın basını bulacak zaten haftaya yıne gıdecegım ögretmenlerıyle tanıscam sınıfları falan gezıcem bu gidişle kovulmazsam iyi
ayy ne mutlu size yaa ogluslar bulusu demek cokmasumcum senın oglus natı sevındımı arkadas görunce nazdemcım senın ortanca nasıl cicişler küçük abi demeye baslamıs heralde cok güzel ya o bıcırın gözlerını yıycem ben masallah abısıyle ıkız gıbı benzıyo bnde cocuk ıstıyom bakalım su tayın olursa ilaç kullanmayı düşünüyorumöptğüm sizi kızlar nazdemcım bu yazıların lınkını atabılırmılırsın bana faceten ben hep kötü kötü yazılar buluom anam kızıyo bakıp d urma dıyo
canım sağlık raporuyla ve 5 resim nüfus cüzdanı hepsini rama veriyorsun kaç kopya verdiler sana bilmiyorum hastaneden bende 4kopya vardı birini ram aldı birini merkez aslında hastane raporunu almıyor merkez ama fazla diye aldı 1tanesini ramdanda sana ayrı rapor verecekler hepsini merkeze götürücen merkez ramın verdiği raporun aslını alıyor sana fotokopisini veriyorlarevet kızlar tayın işini halledersem hersey daha güzel olacak Yiğidin özel egıtıme baslaması ocak basını bulacak bende ocak basına kadar alabıldım ızın olmazsa nöbet aralarımda bınıcem gelecem ılk gunlerınde yanlız bırakmak istemiyorum gercı ananesınede daha düşkün ama annenın yerı hep farklıdır dimi Nazdemcim masaallah gelişmeler ne kadar güzel ınsan cok mutlu olyuo dımı hep böyle güzel güzel gelişmeler görmek dılegıyle masumcum benide yiğidimin konusmaması ıstedıklerını ıstemedıklerını söyleyememesi cok üzüyo heyet raporunda bıle düşündüm ben bırtek saglık meslege girişte almısıtm oglusum 3 yasında baslası almaya bazı zaman duygularım tavan yapıyo birde kızlar saglık raporunun aslı bızde kalıyomu benım tayın ıcın gereklıde RAM a falan fotokopi mi veryoz
geçmişolsun canım yaa o günün acısımı çıkıyor yoksakızlar iyi akşamlar ben biraz hasta oldum grip o kadar halsizim ki bütün gün uyudum nerdyese şimdide uyku tutmuyo nazdencim oğluna maşşalah diyorum çok sevindim dahada iyi olacak allahın izni ile en güzelide ismine tepki vermesi bunu yapamayan kocaman çocuklar var merkezlerde görüyosundur mutlaka
ııımmm mercimek çorbası bizde herkez sever işte dedimya küçük doğanlar daha gürbüz oluyormuş birde ırsi sanırım mesela bizde annem de babamda göbüşlü bende ne kadar verirsem vereyim göbüş dümdüz olmaz babam rahmetli gençken çooook zayıfmış ama yaç ilerleyince 116 kiloydu ama illet hastalıkla 40lı kilolara düştü kardeşlerimde erkek 1.90 kızda benle aynı kısada yok pek babamda uzundu bi zavallı annem çocuk gibi kısabenim oğlumda 3 700 doğmuştu bebekken çok iştahlıydı 2 günde 1 kutu aptamil mama alırdık yetştirmezdi eşim mama almaya mama sandalyesinde oturup bizimle koca adam gibi kahvaltı ederdi herşey yedirdim 2 yaşına kadar sonra bu otizim derdi çıkınca seçici oldu redettmeye başladı standart şeyleri yer kahvaltıda tost yada yumurta peynir çorba çeşitleri sever taze fasulye ıspanakta yiyo et çeşitlerinide sever meyve olarak sadece muz ve mandalina okdar üzülüyorumki evde herşey var çocuk yemiyo aç açına geziyo nazdencim bende mercimek çorbası yapıyorum düdüklüde mercimek patates havuç brokoli kemik suyu terayağı tel süzgeçten geçiriyorum bebekliğinden beri severek yiyo eşimde oğlumda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?