- Konu Sahibi melodi1970
-
- #1.521
selam yarın kan tahlil sonuçlarını alıcaz bakalım ne çıktı ben gitmiycem nasılsa muayene değil çok soğuk kımıldıyasım bile gelmiyor evden bugün ders vardı benim oğlanı derse soktuk hemen bi markete gideyim dedim sınıftanda görünüyor market arabada tam sınıfın karşısına park ettim neyse yukarı çıktım işim bitince öğretmen anlatıyor siz marketten çıktınız sizi gördü hemen kapıya yöneldi hadi gidelim dedi olmaz ders bitmedi demiş öğretmen tekrar cama gelmiş benimki siz arabaya bindiniz görmedi diyor arabada annen diyorum yok başlamış ağlamaya ama çok iyi böle yapması dedi bende fazla müdahale etmedim gözlemledim dedi işte böle
bugün bi güzel hareket daha oğluşumdan öğlen yatırdım uyusun diye beşiğine sonra uyumadı kaldırdım biraz mıncıklaşoruz baktım tek çorabını çıkartmış aaa çorabın nerde getirde giydireyim dedim hemen kalktı yatıyorduk çıkarıp yere atmış gözleriyle bi taradı ortalığı bulup getirdi bana verdi ve ayağını uzattı öğretmeni aradım dayanamadım pazartesiye kadar bekleyemedim belki küçük bişey ama bize büyük bişey dedim hayır kesinlikle öle düşünmeyin çoook büyük bişey yapmış dedi çok sevindi ses tonundan bunu anlamamk olamazdı birde nihayet grup ayarladı üdür bey çünkü 15gün kadar önce veremeyecekseniz biz giddiiyoruz dedim bugünde haber geldi oldu bu iş 3kişi olacaklar bi kız iki erkek erkek olan 4yada 5 yaşındaymış durumu iyiyimiş kız biraz ağaemış inş.oda düzelir kızlar biraz ağae geçiriyormuş allahım onun annesinin yüzünüde güldürür inş.
biz gittik bu gün grup dersine ama ben hiç beüenmedim yeni gelen hocayı soğuk nevalenin teki gelecek olan küçük kızda rahatsızmış gelmedi benimkiyle öbür oğlan vardı maaşallah onun durumu çok iyi öğretmen soruyor kartlarda resimleri meyveleri hepsini gösteriyor konuşuyorda zaten benimki buldu yine arabaları bişey görmedi gözü önce aşşağı inmiştim sonra bakayım dedim napıyolar diye benimki almış arabaları camdan dışarıyı seyrediyor orda olduğumuda belli ettim zaten masuz alıyo oturtuyo boyama yaptırmaya çalıştı biraz ama ben hiç beğenmedim nasıl grup bu sonra içeri girdim aşşağı indik beraber hiç yorum bile yapmadı gördünüz zaten dedi ilgilenmedi pek bende dedim arabaları saklamanız lazım sizi dinlemesi için ben bişeyler anlatacak diye beklerken o girdi sekreterin odasına muhabbete bu ne şimdi ben öle kaldım sap gibi bari iyi günler filan de yuh yani bende ona demeden geldim
sen orda olduğunu belli etmeseydin kılını kıpırtadtmazdı eminim bu insanlar bu işi bilmiyorsa neden yapıyorlar ki bilmiyorum yazık sen oraya gitmek için emek harcıyorsun 2 küçük çocukla kolaymı parka götür oynat daha iyi..benimde canımı sıktılar geçen gün bizim grubumuz yok normalde oraya gidince denk gelirse alıyo çocuğu gruba sokuyo gruptakiler yaşıtı değil zaten onlar 3 yaşındalar orda hopla zıpla çocuğum ter su içinde kalıyo ordan çık soğukta hasta oluyo kakara kikiri yapıyorlar oraya girip bizim raporumuz da 1 ay sonra çıkıcak doktor öyle söyledi ramdada 15 gün takılsa 1,5 ayı bulucak müdür duyunca gözleri fal taşı gibi açıldı özel eğitimi kesmem gerek para alamıycam en az 2 ay dedi dedim keeess sen bilirsin yarın gider başka yere başlarım bu işi tek siz yapmıysunuz dedim raporum olmadanda başlarım yani getirince keserler zor değil bizim kurumda kaç kişidende duydum yeni başlayanların raporu gelene kadar ders almaya başladıklarını,sonra listeyi getirdi baktım 8 yerine 5 ders yazmış hiç suratına bile bakmadım teşekkür etmedim çıktım geldim şeytan diyoki götürme yeni raporu sanki başka okul yok
evet ilk başlayacağımız zamanda biz 2ay uğraşmıştık raporu beklemiştik ama kurumun sahibi vakit kaybetmesin çocuk biz başlayalım nasılsa rapor gelecek demişti ben götürmemiştim rapor çıkınca başlamıştık bu sefer rapor yenilenene kadarda normal aldık derslerimizi o konuda bi sıkıntı yaşamadıkta tabi durmadan soruyolardı ne oldu ne zaman çıkacak allahtan tanıdıklar vardıda 15günde hem hastane hem ramdan raporlar hemen hallettik bu seferde resmen tehdit ettim grup veriyolar demekki bu çocuğun buna ihtiyacı var veremeyecekseniz biz ayrılıyoruz dedim hemen sezgin beylemi görüştünüz dedi tanıştığımızı biliyorya evet dedim kaç kerede aradı ne yapmaya karar verdiniz diye dedim gerçektende öle oldu geçen ay 10saat yazdı bu ay hem 10saat hemde 4saat grup yazdı alamadıklarımızıda verdi 1saat bireysel borcu kaldı p.tesi salı p.şembe c.tesi gidiyoruz çok yoruluyorum ama napim grupta olanları anlatmak için öğretmenimizi aradım bekleyemedim pazartesi olmasını yeni gelmiş yeni mevzun sayılırmış benim oğlanıda tanımıyormuş ben ona lazım geleni anlatırım dedi boyama yaptırmaya çalıştı dedim daha karalama aşamasındayız boyama yapamazki dedi arabaların kaldırılması gerektiğini söliycek ama tam bir odunmuş dedim gizliden çıktığımı ama sonra orda olduğumu belli ettiğimi hepsini anlattım ama güzel bi haber ogün gruptaki çocukla olmasını ısrarla istiyor onu örnek alabilir dedi o çocuk maaşallah süper neyi sorsa biliyor zeplini ben daha yeni ezberledim adını onu bile göteriyor hemen o çocuğun abiside otizmliymiş ama akademik düzeyde süper dedi senin oğlunda öle olacak ben buna inanıyorum dedi çok küçük başladı ve sevindirici yanı ağar değil durumu dedi çok sevindim tabi ay ammada azmışım kızıldeniz nerelerde görünmüyor hiç
raporumuz 15 gün içinde çıkıcak bizimde hastane 15 gün sonra gelin alın dedi fotoğraf vs götürmeye gitmiştim ramdada tanıdık var tlf görüştüm bikaç günde hallederim dedi..ama ben okadarr çok sinirlendimki bu bizim müdüre rapor çıksada götürmüycem işte inat değilmi almasın madem 2 ay para herşey paramı acaba bu verdiği derslerede gitmiycem ben oğlumu daha güzel çalıştırıyorum evde oğlum iyi artık şükür onlarda bunu biliyo ve boşladılar yaptıkları tek şey boyama yırtma yapıştırma evde hergün yaptırıyorum nerdeyse...sizin gruptaki iyi çocuk oğluna örnek olabilr doğru ama kötü çocukta olabilir dikkat etsinler 2 kardeş otizimliymiş demek işte benim en korktuğm şey 2 inci çocuk yapmak ve yine aynı şeyleri yaşamak çok yorgunum allahım affetsin ama 2 inci bir şoku kaldıramam herhalde
yani aynı şeylerse tabi sen daha iyi bilirsin yapacağı bişey kalmamışmı bi üst seviye yokmuymuş neden hep aynı şeyleri yapıyolar evt dün gördüm o kızı yavrum geldi ağlayarak gitti ağlayarak hiç tepki vermiyo öğretmeninede sinir oldum huysuzmuş madem ni,ye getirmişler diyor eee senin işin ne rahatsız oldu sanırım bide yukarı çıktım benimkini almaya bizim sınıfa gitmişler belki susar benimkini görünce diye ama hala ağlıyo benimkide sırtını okşuyo yüzüne bakıp ne oluyor der gibiydi seninki çok iyi diyor bide bana maaşallah dedim ondan sonra maaşallah dedi oda ama kızdım bizim dersimizin arasına girdiği için surat beş karış valla canım bilmiyorumki evet 2kardeş otizmmiş ama çok iyiler çok şükür abisi akademik düzeydeymiş belliki kardeşide öle olacak sende haklısın ama bi dr danışabilirsin ayrıca geçmiş olsun ikinizede ateş beni oldum olası çok korkutuyor ben bilseydim acaba öbürünü yaparmıydım bilmiyorum bende hala bile hep gözüm üstünde
sonuçlarımız iyi sadece vitamin verdi öbür vitaminlerede devam edicez mesela normal değerden biraz düşük olanlar çıkmış yine normal değerden hafif yüksek olanlarda inmiş şu minikleri uyutayımda yazatım onlarıda ama genel olarak iyi yazında anlarsın sende dr olmamıza gerek yok 3ay sonra yine kontrol var
hormon:seviyeleri
ferritin düzeyi referans aralığı:24_338
bizimki45.16
daha öncekinde 36 mış
polat düzeyi:referans aralığı:3_17
bizimki16.15
önceki:14.9 muş
b12 vitamin seviyesi:180_900 referans aralığı
bizimki:712
önceki:833 müş
25-hidroksi vitamin d referans aralığı:10_60
biziki 26.8
önceki:36.0
2011
çinko:normal değerler75-120
bizimki:128.7
bakır:normal değerler90-190
bizimki:165.6
2012
çinko:normal değerler75-120
bizimki:48.9 baya düşmüş
bakır:normal değerler:90-190
bizimki:142.8 buda baya düşmüş
tanı olarakta çinko eksikliği
d vitamini eksikliği
vitamin verdi eskilerede devam edicez
diyetin faydası oldu yani nazdencim değilmi şimdi bırakıyormusnuz yoksa devammı.çinko eksiklği kan tahlilinde belli oluyor değilmi,d vitamini balık yağında da var
evet canım kan tahlilinde belli oldu devit3 tek seferlik bi ampul verdi bide günlük damla bebekkende veriliyoya ondan verdi bide bi vitamin daha verdi öbür sefer verdiklerinede devam balık yağınada devam diyet için bişey dememiş ama devam ediyorum zaten o kadar çok yapamıyoruz tam anlamıyla bazen her diyette olduğu gibi oda kaçamak yapıyor :)
en çokta bakır seviyesine sevindim normal çıkmasına çünkü bikaç yazı okudum bakır seviyesi yüksek olduğunda beyindeki bazı sinirleri etkiliyormuş otizmle alakalı bi yazıda okudum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?