- Konu Sahibi melodi1970
-
- #1.561
eskilerin biri gerçekten kırıldı ufaklığınki tellerle bağlamıştım atıcam büyüğünki sağlam oyun bahçesi zaten şimdilik dursun bakalım uyumazsa bundan aşşağı inebilecek çünkü ona yatırırım uyuyunca arabaya alırım alışana kadar deneme yapıcam çünkü şu saat oldu hala uyumadı çenesi düştü ama inemiyoda konuşuyo bugün aradılar yarın geldiklerini hatırlatmak için unuturmuyum hiç
ne zamandır aklımda sorucam unutuyorum sen dr gidicektin ne yaptın kitle demiştin yaa
oh sevindim valla geçmiş olsunevet arabalarınıza kavuşmuşsunuzdur eminim :)) bende geliceğine yakın boşaltıcam odayı gardolabı birisine vericem yatağıda çilek alıcak doktora gittim canım bende unuttum yazmayı elime gelen kitleler fibrokistmiş ultrason ile baktılar adet dönemi ağrı şişlik olur dedi ama bidaha olmadı o bahsettiğim zaman çok ağrı vardı hemde gelen kitleler şimdi kitlede yok
merhaba arkadaslar ıns hatırlamıssınızdır benı
cok sıkıntılı bı hamıelık surecı yasadım ve erken dogum yapmak zorunda kaldım
o yuzden oglanında butun kres ve ozel egıtım durumuda kesıntıye ugradı
sımdı yenıden baslıycaz her seyde bı hayır vardır dıyorum
cok uzuldum oglanın durumuyla hamılelıgım aynı aya denk geldı
ama sımdı daha ıyıyımkabullendım bıraz
bebegı sevıyo cok kıskanmadı bakalım hayırlısı
ama hala hıc konusmuyo anne dıyodu bı ara onu da bıraktı 2,5
yasında
ancak yazın goturucem cerrahpasaya cok gec kalmam ıns
zaten bı sey yedıgı yok oyuzden dıyet falan da yapamıyorum
hangı marka balıkyagı verıyosunuz pek ıcmek ıstemıyo ama
zorla verıcem artık
hem vıtamın hem balıkyagı vrılebılır dımı aynı anda
yasında
zorla verıcem artık
oh sevindim valla geçmiş olsun
evet kavuştuk görme evde bi kıyamet koptu sevinç çığlıkları nereye koşacaklarını şaşırdılar lastiklere bakıyolar eğilip altına bakıyolar çıktılar zıplıyolar bir coşkuki sorma gitsin pepeli battaniyelerinide serdim benim ufaklık korkuyodu başta çok büyük bir pepe gördüya sonra alıştı
yasında
zorla verıcem artık
güle güle kullansın bebecikler :)) ay benim oğlumda evde her zil çalışında haaa anne araba yatakçılar geldi deyip koşuyor kapıya sonuç hüsran tabi ayın 10 unda gelicek bende dün antialerjik yorgan yastık aldım oğluma nevresim halı beğenemedim daha,pepee batanniye bizde istiyoruz sorma pepeenin herşeyini istiyo siz kavuşmuşsunuz darısı başımıza madem.hediye getirdilermi görümcemde almıştı geçen sene kupa getirmişler
masllah sızın kuzulara
benım oglan bu ara elıne ne gecerse dondurmeye ugrasıyo
cok canım sıkılıyo
haftaya baslıycaz ozel egıtıme de krese de
kızlar sızınkıler 5 gunmu gıdıyo krese ozel egıtıme ne zaman gıdıyolar
krese gotursem ya anlayıp durumunu da almazlarsa yada eve gonderırılese dıye cok korkuyorum
eve gelene gıdene hıc tepkı vermıyo kahroluoyrum
parka goturdum az once cocuklaradn korkuyo kacıyo resmen
benım gonderecegım ozel egıtım merkezı daha cok ısıtme engellıler ıcın egıtım verıyo
bıze bı faydası olurmu bılmıyorumkı
ne zaman konusur acaba
aslında sıze ımrenıyorum bı seyler yapıyosunuz hayatla bagınızı kopartmısıssınz
benım hıc bı seye hevesım de yok gucum de kı daha yolun basındayım
bazen tamam kabullendım dıyorum allah beterınden saklasın cok daha zor durumda olanlar var dıyorum
ama yasıtlarını gorunce ıcım yanıyo resmen
boyle gıdecek benım hayatım sanırım duse kalka
canım yaaa ağlattın beni çok sevindim kader arkadaşıyız tabikide maaşallah oğluşuna ne yazacağımıda bilemiyorum çok duygulandım allaha şükür canım pes etmek yok öpüyorum küçük adamınazdem,kızıldeniz,neva ve bu sayfayı okuyan kader arkadaşlarımmı diyeyim ne diyeceğimi bilmiyorum bende bugün yeni raporumuz çıktı hiperaktive bozukluğu ve dikkat eksikliği yüzde 40 vermişler benim bu günü görmem 2 yıl önce hayaldi sadece hiç konuşmaz demiştim hiçbişeyin farkında değildi çünkübugünü gösteren allaha şükürler olsun sakın ümidinizi yitirmeyin asla pes etmeyin sabır, zaman eğitim tek ihityacımız bu bence
merhaba paylaşmanıza sevindim bende bizden başka kimse yok heralde diyordum allah kimsenin başına vermesinde yani bizden başka kimse bişey yazmıyoya ondan öle dedim peki siz özel eğitime filan yollamadınızmı 6yaşında demişsiniz wc eğitimi konuşması bunlar nasıl başardınızmı başardınızsa nasıl yaptınızbelki yazmıcaktım ama yazmazsamda size belki yardımım dokunur diyede kendimi alamadım.yanlış anlamayın bu konu beni cok üzüyor anlattıkça eskiye döner gb oluyorum ağlamalara boğuluyorum.benim oğlum suan 6 yasında .2 yasında ankarada buyuk bir prof.götürdük oda teşhış koymakta zorlandı a tipik otizm olrak degerlendirilebilir dendi.bıze resperdal surup verdi.fakat eşim dr ve bende bir sağlıkçı olarak o surubu asla vermedim.delilikti o yasta o surubu vermek.bu gb rahatsızlıklarda 2 yas cok yanıltabilir düşüncesiyle ve iyikide vermemişim.surup bagımlılık yapan cok güçlü bir ilaç.neyse evde arabalarmı döndurmek ismiyle seslenildiğinde bakmamak aşırı tepki ağlama .....................saymalarım bitmez.ben ilaçlarla bu süreyi atlatmaya çaılştım .kendim işimi bırakmıştım.o surubu verip oğlumu salak gb göemektense ben delirmeye razıydım.ama bende cok inatçıydım suan fırlama oldu.ıstıkrar net karar cok önemli oğlumu tanıyanlar bana nerdeyse yılın annesi seceeklerdi.2.5 yasından beri krese gönderdim.ssorun yasamadımmı alasınıııııı.hırcın cinnet gecirtecek aglamaları vardı gece gündüzz anlatamam.halada var ama bunada şükür.ögrenme konusunda eksiğimiz yok ama kural dinlememe hep bana tanıdıkları kişilere naz vs.bakalım bu huylarla anasınıfında baslaması sorun yaratır diye düşünüyorum.nısanın 17 dr.gidicem uzun yıllardan sonra.şimdiki düşüncem hiper aktifite diye yorumluyorum bakalım hayırlısı.yardımcı olacagım bi durum varsa memnuniyetle.fakat nergiz hanım istikrar ve inatçı olun bu vcok önemli.onun dediğini yapmaktan cok kurallara uyarak yaptırmaya calışın.aaa buarada oğlumun acayip takıntıları vardı saymakla bitmez bunlardan eser kalmadı.sadece uyumsuzluk var bunun için bakalım nısanda nolcak
sabır canım benim sabır daha yeni başladı sayılır çocuk yinede iyi gidiyor maaşallah dahada iyi olacak önce biz inanalım buna değilmioyy masaallah canım benım kardesı olması ne buyuk bı avantaj benımkı hala arkadaslık yapamıyo ana cocuk merkezı acıldı oraya göturdum oyuncaklar falan oynadı sonra kosu bantlarından korktu bıdaha da gırmedı bugun göturdum yıne agla agla ıcı cıktı cıkarttım bende egıtımı ıyı gıdıyo tasıtları ögretmeıs ögretmenı kaam dıyo kamyona bısıklet ı guzel dıyo kelımelerı ıyı cıkarıyoda hala asabı zaptedemıyorum cogu cogu nısan gıbı devlet anaokuluna verecegım yarım gun yoksa antı sosyal olacak bırde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?