- Konu Sahibi melodi1970
-
- #1.761
evet denemek lazım saolsaçın sarı olduğu için kırmızılık olmuştur eğer çok rahatsızssan kumrala falan boya en azından kırmızılık gider kumralın üstüne balyaj attırırsın bal rengi ara ara yakışır sana
evet denemek lazım saol
senin ufaklık utandırmış seni seyrettim videolarını maaşallah özellikle ateşböceğine bayıldım hepsi güzel ama benim favorim o tebrik ediyorum
amin canım amin hepimize nasip olsun bütün çocuklarımıza bugün böle bi sıkıntı var içimde dokundan ağlıycam yani o derece bide bikaç kilo almışım tadilatta dikkat edemedim bugün tekrar kolları sıvadım yollamak için görürsün canım yaa bizide çağarmayı unutmazsın değilmi nasıl duygulanmaz insan ben büyük oğlan 23nisanlarda çıkınca bile hüngür hüngür ağlardımteşekkürler canım allah sanada böyle izlemeyi nasip etsin inşallah onu öyle görünce çok duygulandım çok güzel bi duygu evlendiğinide görürmüyüm bilmem
amin canım amin hepimize nasip olsun bütün çocuklarımıza bugün böle bi sıkıntı var içimde dokundan ağlıycam yani o derece bide bikaç kilo almışım tadilatta dikkat edemedim bugün tekrar kolları sıvadım yollamak için görürsün canım yaa bizide çağarmayı unutmazsın değilmi nasıl duygulanmaz insan ben büyük oğlan 23nisanlarda çıkınca bile hüngür hüngür ağlardım
sıkıntın geçmiştir umuyorum canım :) bende buguünlerde koşturma içindeyim kilo verdim sanırım böyle yüzüm falan küçüldü sanki..çağarmaz olurmuyum hiç öyle bişey olsa ama ben oğlumu evlendirmem kimselere vermem onu bak ne kadar uğraşıyoruz büyütene kadar normal çocuklardan 10 kat fazla ilgi emek istiyorlar değilmi
öyle tabi ama normal hayat sürdürsünlerde oda olsun inşalllah aaaa bak unuttum geçen benim oğlan ne yaptı a.....yere uzanmış bende uzandım ama atlar gibi mıncıklıycam sesli bi şekilde şimdi yiycem seni diye kükreyip başladım mıncığa ne dese beğenirsin eyvah yandık dedi bide kardeşi pırt yapıyo oda çüüüş diyor aay bide şu kadeh gerçek olsa içesim geldi
aynen benimkilerde öyle bide büyük adam gibi hem yapıyolar hem çüş deyip gülüyorlarayy inanmıyorum ya canım benim eyvah yandık nerden öğrenmiş bunu süper maşallah yavruya ne güzel mantıklı cvp vermiş sana espiri yapmış annesipırt yapınca benimkide çüş ayı diyo kendisine keza kendisi bu günlerde tam bir gaz bombası
ayy inanmıyorum ya canım benim eyvah yandık nerden öğrenmiş bunu süper maşallah yavruya ne güzel mantıklı cvp vermiş sana espiri yapmış annesipırt yapınca benimkide çüş ayı diyo kendisine keza kendisi bu günlerde tam bir gaz bombası
valla ne bileyim canım yaaa bazen şaşırtıyo bazen ben dahamı çok şey bekliyorumda hayal kırıklığımı yaşıyorum bazen çok sıkılıyorum maaşallah senin oğluşada açıldı bakmasallah ogluslara Allah devamını getırsın ınsaallah benımkı memlekette ben sık nöbet tutup gıdıyorum yanına ögretmenıde gıtsın dedı cok acılmıs dedı dedesı sıktırıyo ımdat dıyo bende cok sasırıyorum nazdemcım demıstın ya benı sasırtıyo dıye hakket bu sıpalar bızı daha cok sasırtacaklar heralde bızle dalgamı gecıyolardır nedır bı büyüsün hesabını soracagım oglusta mıncıra mıncıra :)
merhaba hayırlısı olsun benimde 80yazıyor ama hiç önemli değil ben gekişmelere bakıyorum takma kafana bunukızlar merhaba herkese alı nın raporu geldı. bugun ram a basvurdu eşım,
alı ye atıpık otızm teşhısı konulmustu
ama rapor a kışının ozur oranı %80 yazmıslar
ogretmenımızle tanısmaya gıtmıstık oran onemlı degıl olabılır dedı
temmuz da kontrolumuz var hacettepede
merhaba anlattıklarınıza bakılırsa bişey yok gibi görünüyor ama neden ismine bakmıyor otizm çok büyük bir yelpaze her çocukta değişiklik gösterir birinde olan öbüründe olmaya bilir yada biri çok ağır geçirirken allah korusun diğeri çok hafif geçirebilir siz içinizin rahat etmesi için bir çocuk psikoloğuna götürün bende benim oğluma 22 aylıkken teşsih kondu o zamandan beride eğitim alıyoruzMerhaba
Oğlum 21 aylık. Dışarıdayken ismiyle seslenince hiç dönüp bakmıyor, beni dinlemiyor, istediği yere gidiyor...
Bunlar 21 aylık bir çocuk İçin normal diye düşünmüştüm, belki hala öyledir. Ama geçenlerde ablam çok sık görmüyor oğlumu oda söyledi.Dışarıdayken biraz bakmasını söylemiştim. İsmini söylüyor ama bakmıyor hiç dedi.
Ne biliyim evdeyken göz temasımız var. Çok dikkatli izliyorum şuan. Bazen seslendiğimde duymuyoR yada daha ufak umursamıyor. Bir iki kelime söylüyor.Gol,düt düt, gel,kaka (bunu yeni öğrettim),anne ve babayı söylüyor ama çok net değil. Mesela az önce oyun oynadık.ben odada oturdum bana salondan polis arabasını getirmesini söyledim.Koştu getirdi. Bu iyi bir sey di mi?
Beni sevmeside biraz haşin... ama karakteri böyle diyordum. Ben mi evham yapıyorum yoksa bir uzmana göstermeli miyim bilmiyorum?
doktora götürsem doktor kontrollerinde çok ağladığı için sağlıklı muayene edebileceklerini de sanmıyorum ama??DışarIdayken beni hiç dinlememesi ,ismine tepkisiz kalması beni düşündürüyor... sizce???
merhaba kızlar bizde dün yunus gösteri merkezine gittik 29unda başlıycazya ama dedim havalar soğuk erteleyelim ama gittik görüştük haziran fuul dolu temmuzada çok var hem soğuk olmaz isterseniz balık adam giysisi giydiririz dedi soğuk geçirmiyorya tamam o zaman dedik 29unda başlıyoruz hayırlısıyla pazar ve pazartesileri hariç iki hafta oralardayım hem saatleri ayarladık hem yunusları gördük benimkinin baya ilgisini çekti hem havuzu seviyor hemde yunuslar çok şekerlerdi anne ve bebek yunus vardı ay mıncırırım ben onları neyse ama mutfağım hala bitmedi çok sinir bozucu bi durum bi sürü terslik oldu 10gündür mutfaksızım berbat bi durum komple tezgah kırıldı bomboş 4duvar kaldı fayanslar ve seramikler döşendi elektrik ve su tesisatları yenilenip gömüldü dolaplar alındı ama bi türlü montaj ekibini memnun edemedik salı gelecekler montaja inş.bu sefer beğendiririz
buralara gelince banada beklerim nazdencim mutlaka gel küçük adamları özledim..allah kolaylık versin tadilat zor ama mutfak olunca daha bir zor insan yemek bile yapamıyor olsun keyfini sonra çıkartırsın temiz temiz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?