- Konu Sahibi melodi1970
-
- #1.741
girmeseniz daha iyi olur bence bazen bu sıralar benimkide girmek istemiyor ağlayarak giriyor zor sokuyoruz bu sefrde çıkmak istemiyor refleksiyoloji için öle diyorlar ama bende nette okuduğum kadarını biliyorum benim oğlanın öğretmenine sordum daha küçük durmaz orda dedi gıdılıyolar sanır benimki gülmekten durmaz zatenmerhaba kızlar
nasılsınız ıns ıyıdır her sey
bız hala krese ve egıtıme gıtmeme cabasındayız
kızlar ya bı sey sorucam ben oglanın yanında derse gırıyorum cok aglıyo dıye
gercı bı sey farketmıyo yıne aglıyo acaba gırmesemmı derslere bu ara eskısı gıbı degılım
aglamalarına daha tepkısız kalabılıyorum
bakalım hayırlısı
saol canım yaaa teşekkür ederim bu sıralar kız kardeşim gelmeye çalışıyor pek görme fırsatı olamamıştı benimkileri karşıda oda görüncede bayılıyor bus sefer ama herkezin kendi hayatı eşi çocuğu var nereye kadar ama yinede allah razı olsun mutfak kırılacağı zaman ara geleyim ben temizlerim dedi ben dedim sen çocuklarla otur yeter bana o lazım yoksa işten kaçmam
bugün eşimin bi müşterisi gelmiş sağar ve dilsizler okulunda öğretmen biraz konuşmuşlar size sarılırmı oğlunuz filan demiş ne sarılması sadece sarılmıyor sıkıyor birde öpüyor öp öp diyor genelde otizmliler sarılmaz demişte aaaah be adam ben anlatıyorum dinlemiyor illa başkalarından duyacak elli kere anlattım çoğunluğu sevmez kendine dokunulmasını istemez diye ama diyorumya bizimkinde var yok diyemem ama allaha şükür ağar değil birde perpada bi kreş var arkadaşının eşiyle beraber yürütüyolarmış bu yaz oraya götürücem getir bize demiş oraya alıyolarmış otizmli çocuklarıda arabayı değiştirsin hatta önümüzdeki ay yunuslara başlıycaz zamanı geldi oda bitince kreşe başlıycaz perpada ay karmakarışık oldu idare et
girmeseniz daha iyi olur bence bazen bu sıralar benimkide girmek istemiyor ağlayarak giriyor zor sokuyoruz bu sefrde çıkmak istemiyor refleksiyoloji için öle diyorlar ama bende nette okuduğum kadarını biliyorum benim oğlanın öğretmenine sordum daha küçük durmaz orda dedi gıdılıyolar sanır benimki gülmekten durmaz zaten
aman erkeklere anlat istediğin kadar ama anneler kadar babalar düşünmüyor bence yani benim eşim öyle vallahikreş çok önemli mutlaka ver canım o zamana kadar tuvaletini de öğrense güzel olur
a..nın gülüşü hatırlıyorum bu yazını okuyunca bende güldüm gülüşü çok güzeldi canım benim
uğraşıyorum canım yavaş yavaş dün mesela açık bıraktım saat tuttum 1saat kupkuru kaldı kaka yı öğrendi çişide öğrensin bağlamıycam artık havalarda ısındı ufaklıkta ne zaman açsam o zaman yapıyor kakasını birbirlerini örnek alıyorlar kreşte sorun çıkma eşimin arkadaşının yeri ve ben mecbur hep orda olucam burdan oraya gelip geri dönüp bi daha gelemem ama tabiki uğraşıyorum yinede kardeşini gözteriyorum artık ben sölüyorum kardeşinin elini tut diye yağ satarım oynarken hemen elele tutuşuyolar anlıyor beni oğlum yaa kikirik benim oğlum çok güleryüzlü allah çocuklarımızdan eksik etmesin gülmeyi bu hafta inş. şu mutfak işini bitireyim 12 si gibi arkadaşlarla buluşmamız var ondan sonra seni bekliyorum inş.bi aksilik çıkmazsa 29 unda yunuslar başlayacak 10 gün orada olucaz inş. işe yarar birazda olsa
hiç merak etme öğrenir ilk zamanlar sık sık götür 10 dk bir lazımlık varsa odasına koy gelince buraya yapabilirsin de sürekli,bende sana akıl veriyorum sen benden tecrübelisin :))evet canım ya maşallah çok güleryüzlü canayakın hemde çok iyi olucak görüceksin gelirim canım tabi sen işlerini hallet haber veririsin..yunuslara gidince 10 gün ordamı kalıcaksınız yani otel gibi bir yeri mi var
merhaba kızlar oğluşumdan haberleri yazmak istedim hemen bugün derste öğretmenin parmağı sıkışmış kapıya aah parmağım demiş benimkide sıkıştıııı demiş şaşırdım diyor birde pazıllar yere dökülmüş benim oğluşumda döküldüüüü demiş bilinçli kullanıyor artık bazı kelimeleri birde 2gündür bisiklete binip pedallarını çevirmeye çalışıyor ayaklarıyla gücü yetti kadar ay çokmu abartıyorum yaaa
Eki Görüntüle 406710
Oglum alper taha prader willi sendromlu ve malesefki suan hicbir tedavisi yok.henuz 13 aylik o ve onun gibi yuzlerce insan bu amansiz hastalikla mucadele ediyor.Ayiracaginiz 5 saniye bircok insanin hayatini etkileyecek , lutfen oylarin...izla prader willi hastalari icin umut olun seslerini amerikada beyaz sarayda duyurmalari icin oylarinizi bekliyoruz. Uye olmaniza gerek yok sadece viceo ustundeki vote tiklayin ve acilan sayfadan facebook isaretini tiklayin oy vermek iste bu kadar kolay. Lutfen oylariniza cok ihtiyacimzi var. Otizmlede eslik edebiliyor bu sendrom ve malesefki tanisi cok gec konuluyor turkiyede ve dunyada farkindaligi artirmak icin lutfen oy verin ve arkadaslarinizla paylasin son 7 gun kaldi oylamanin bitmesine.
Take One SMALL Step!! | Communities on the Move Video Challenge
kızlar nerelerdesiniz özledim sizi nazdem iyisinizdir inşallah..yarın büyük gün anneler günü gösterisi var oğlumun 4 tane gösteri yapıcaklar ben çok heycanlıyım vede içimde bir korku var ya yapmazssa diye evde çok güzel oynayıp söylüyo provolardada öyleymiş ama yarın kalabalığı görürde yapmazssa diye endişeliyim
iyiyiz canım yaa sölemiştim mutfak işini p.tesi kırıldı şahane evimdeki gibi 4 duvar kaldı bugün bitti fayanslar yerler seramik döşendi elektrik ve su tesisatları değişti koçtaştan ekip gelecek pazartesi dolaplar için keşif e bakalım ne önerecekler ona göre dolap alıcaz bugün sabahtan beri inşaat pisliği temizledik kardeşim geldi mahvolduk valla az öncede saçımı boyadım yarın arkadaşlarla buluşma var az görünüp gelicem çok yorgunum
yapar canım yaa provalarda yapıyorsa yapar korkma
bide gelse dolaplar yerleştirme değme keyfime diycem evet saçın güzel olmuş bende akşam boyadım bakır yaptım ama tuhafıma gidiyor alışamıycam sanırım uzun yıllar sarı olunca nasıl dönermi onuda bilmiyorum birde çok akıyorbende saçımı boyadım bu hafta bu sefer abuk subuk bişey oldu ama neyse :)ohh misler gibi olmuş evin ne güzel bayılırım yeniliğe yeni eşyalara
bide gelse dolaplar yerleştirme değme keyfime diycem evet saçın güzel olmuş bende akşam boyadım bakır yaptım ama tuhafıma gidiyor alışamıycam sanırım uzun yıllar sarı olunca nasıl dönermi onuda bilmiyorum birde çok akıyor
ya ne bileyim işte yıllar sonra bişey yapalım dedik kırmızı kafa oldum sanki eşimle beraber beğendik o hala iyi diyor ama ben diyemiyorum kendimi başkası gibi hissediyorum acaba boyasam ne renk olurkibakırdan sarıya kendin dönemezssin o hatayı bende yaptım sonra kuaförün yolunu tuttum açtırdım şimdi hep balköpüğü yapıyrum ama bu sefer turuncumsu oldu kalıp sabunla yıkadım 2 kere açıldı epey
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?