- Konu Sahibi melodi1970
-
- #1.781
sorma canım yaaa mahvolduk görsen sanki evim şahane geldi 4duvar kaldık biz çoklukla dışardan yedik ama minişlere dışardan yediremem holde seyyar mutfak kurdum kendime onlara bişeyler yapmak için salı şükürkü takıldı bitek aspiratör kaldı onuda servisi takacakmış gerçektende keyifli şimdi ama mutfaktan çıkasım gelmiyor çok yoruldum ama değdi sanırım bide şu yunusları atlatsak öğretmenimizde gelmek istiyor izlemeye bende çok iyi olur dedim haftasonu dersi yok gelmek görmeyi çok isterim dedi mende memnun olurum kesinlikle gelirseniz dedim
bugünde bahçeyi kırdılar doğalgaz tesisatı döşeniyor evede girecekti hemen yunuslardan sonraya kalsın dedim sanki robotum aaaa yoruldum yani evin içi yine kırılacak sen oğluşu al bence oraları bilirsin ben arabayla pek çıkaramıyorum dışarlarda bi yerlere gideriz hemde çocuklar eğlenir mesela feshane çok güzel
izin veriyolarmı bilmiyorum havuz kenarında sessizlik olması gerekiyormuş anlaşmada yazıyordu büyük havuzda belki soğuk olur diye küçük havuza alırız sizi hemde kalabalık olmaz rahat olur dedi öğretmen geldiği gün ben çıkarım dedim olmazsa o girer nette var yazınca çıkıyor (Dolphinarium)yunus gösteri merkezi yazınca çıkıyor adres yazıyor feshaneyi baya bi geçiyorsun deniz kenarında kalıyor sitede hangi iett otobüsünün oraya gittiğide yazıyorgülle güle otur yeni mutfağında lezetli yemekler pişir inşallah canım bana adresi ver nerelerde burası bana tek vesait eyüp bizde izleyebiliyormuyuz izin veriyorlarmı bende merak ettim gelirim vallahi feshane tarafında zıp zıp var çocukları oraya götürürüz
nazdem hayırlı olsun mutfagınız
evde tedılat yaptırmak cok zor allah yardımcın olsun
ya sız cok calıskansınız yada ben cok tembelım hıc bı sey yapasım gelmıyo benım
gozumde buyutur dururum anca
cerrahpasayı aradım cıkan kısı dedıkı
ahmet bey de barıs beyde burda degıl ozelınde bakıyolar
sızde ozele mı goturmustunuz
tahlıllerı falan ozeldemı yapıyolar
nazdem hayırlı olsun mutfagınız
evde tedılat yaptırmak cok zor allah yardımcın olsun
ya sız cok calıskansınız yada ben cok tembelım hıc bı sey yapasım gelmıyo benım
gozumde buyutur dururum anca
cerrahpasayı aradım cıkan kısı dedıkı
ahmet bey de barıs beyde burda degıl ozelınde bakıyolar
sızde ozele mı goturmustunuz
tahlıllerı falan ozeldemı yapıyolar
merhaba canım ben barış beye ücretsiz götürdüm tanıdık vasıtasıyla para vermedim ama bir sefer para verip sonra ücretsiz gidenler var barış bey sessizsakin bir doktordur alanında uzman yaşlı bi bey eeg ister hemen birde yardımcısı var o çocukla ilgilenir birtakım zeka üzerine oyunlar oynar ve sonunda eğitim,eğitim tek ilaç eğitim der yollar :)aynı şekilde ahmet beyede gittim oda hastanede çalışan bi tanıdğım var o almıştı randevu ama o gün bizim ssk da sorun çıktı para ile muayne olduk
canım ben biliyorsun ilk gittim tüm testler yapıldı 6ay sonra gelin dedi yine gittik yine tekrar testler yapıldı işede yaradı diyet ve verdiği vitaminler önümüzdeki ay yine kontrole çağardı hiç para vermedik alıyo eşim randevuyu gidiyoruz hatta yanındaki yardımcısı sıra bile bekletmeden kan ve veznede hep önden alıp yardımcı oluyor hiç ücret ödemedik biz
hayır canım özel değil cerrahpaşada çocuk beslenme ve metabolizma bölümünde ahmet aydın bütün tahlillerde ücretsiz hastanede yapılıyor sgk varsa sadece ağar metal testi ücretli 120tl di geçen sene oda aynı hastanenin bahçesinde adli tıp var orada yapılıyor
kızlar bize dua edin yarın başlıyoruz allah yüzümüzü güldürsün güzel başarılı geçsin birde eşimin arkadaşının kreşi var getir oğlanı demiş eşiyle beraber yürütüyolar bu işi onada bakmaya gidicez kaç parça olacaksam burdaaaan taaa oraya kreşe gelicez allah akıl fikir versin diyenler olacak ama napalım
sorma valla perpada kreş bi görüşelim bakalım eşimin arkadaşı arada gidemeyince idare eder artık napalımemeklerinin karşılığını alıcaksın inşallah allah görüyor yukarıda yüzünüz gülücek inşallah küçük adama başarılar diliyorum :) ne şanslı yunuslarla yüzücek..kreşin çok faydası olur evin yakınlarında olsa daha iyi olur ama madem uzak yapacak bişey yok tıpış tıpış gidiceksiniz
Merhaba Kızlar,
6,5 aylık ikiz bebeklerim var .1 kız 1 erkek. sürekli evde onlarla birlikteyim ve her ne kadar istemesemde içimde sürekli kıyas yapıyorum.
kız bebeğim bana gülmüyor,
yabancı ayırmıyor seslenince bakmıyor,göz teması fazla değil, gülmüyor,
hırçın sinirli el hareketleri var.
oğlum beni görünce yattığı yerden kollarını havaya kaldırıp kucak istediğini belli ediyor,çığlıklar,kahkalar havada uçuşuyor. önceleri kardeşde olsa 2 farklı birey kıyas yapmamam lazım dedim. ama şimdi birşeylerin ters gitmesinden korktuğum için araştırmaya karar verdim.
Norolog a göstermek için erken sanırım. ama içim içimi yiyiyor sizlerden destek istiyorum lütfen bu aylar fikirlerinz nelerdir.
canım sabah kalktık hazırlandık kadın eşimi aramış biz ertelemek istemiştik diye anlatmıştımya isterseniz üşür filan derseniz haftaya salıya çekelim demiş eşim pek konuşmasını çözemiyor rusya kendisi bana dedi sen bi ara ben anlamadım aradım havuz 23.5 dereceymiş havada soğuktu o zaman haftaya kalsın dedim gerçi balık adam giysisi giyecek ama olsun ayakları üşür bi yerini düzeltelim derken bi yerini bozmayalım çocuğun yani haftaya salıya kaldınazdencim nasıl geçti ilk gününüz merak ettim
çok küçük daha doktora bile götürsen teşhis falan koymazlar farketmen güzel tabii daha dikkat edersin ikiz çocukların kişilikleri birbirinden çok farklı ben oğlumun sınıfındaki ikizlerden biliyorum birisi çok acık atılgan etrafa neşe saçar diğeri hiç konuşmaz gülmez falan mesala bence yaşını bekle norolog için
çok küçük daha doktora bile götürsen teşhis falan koymazlar farketmen güzel tabii daha dikkat edersin ikiz çocukların kişilikleri birbirinden çok farklı ben oğlumun sınıfındaki ikizlerden biliyorum birisi çok acık atılgan etrafa neşe saçar diğeri hiç konuşmaz gülmez falan mesala bence yaşını bekle norolog için
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?