otizmli oğlumun okuluyla ilgili sıkıntım..

tamam o gelsin. boşver başkasının fikrini. bi zamet göz kulak oluversin hem boş boş durmayıverir

Tamam kendi ne yaparsa yapsin. Sizin ne yaptiginiz onu ilgilendirmiyor. Sakin sessiz kalmayin.

tamam o gelsin. boşver başkasının fikrini. bi zamet göz kulak oluversin hem boş boş durmayıverir
Yok gerçekten göz kulak olmasini istemem,oğlumla alâkali zahmete girecegi bir durum da yok ama nasıl bir dusüncedir çözemedim.Öğretmenimizin verdiği eğitimden,ilgiden memnunum sorun kalmıyor başka ama yok orda beklemem gibi bir zorunluluk psikolojisine sokuyorlar ki oglumun ögretmeni de boşuna geldiğim, gelmeme gerek olmadığını söylüyor.Servis hostesi gelse kafam rahat eder de şimdi o sıkıntı da var..

sadece senin çocuğun için değil diğer çocuklar için de dedim. servis hostesi gelince kafam rahat eder diyosun da aklıma şu geliyor belki de biraz yalnız bırakmanın zamanı gelmiştir. öz denetimini gerçekleştirmesi için fırsat lazım

Aynen canım bugün onu da belirttim.'Sürekli birlikte gittik geldik,oğlum nezaman kendi başına gidip gelecek,özgüveni nasıl yerine gelecek'dedim
Ama sanki oğlumun aşını eğitimini onlar veriyor da onlara açıklıyorum.İki veliydi ama biriyle tartıştım.

Arkadaşlar yeni gelişmelerle ilgili ilk sayfada düzenleme yaptım.Kimseye anlatamıyorum,lütfen fikir verin.

Evim çok uzak,keşke yakın olsaydı inanın ben de öyle düşünüyordum.Hiç olmazsa yakınımda bir okula bakıcam ama sene sonu yaklaşıyor.Yazın bakabilirim.

öncelikle allah yardımcınız olsun..benimde 16 yaşında otizmli bir oğlum var..yıllarca özel eğitim oçem arasında mekik dokudum..anaokul,anasınıfı kulüplerderken gençliğim soldu gitti..kararsızlığını çok iyi anlıyorum..bu seneye kadar oğlumu yalnız bırakmışlığım bir elin parmakları kadardır..neden diye soracak olursan,özel eğitimde tokatladılar ,,oçemde küfür ettiler benimkini dövmedilerse başkasının çocuğunu ellerinden biz aldık..yine oçemde eğitimcisi yemek yememe cezası vermiş demiyorki cezalı,geberesize oturdu bir güzel yedi,bende diyorum herkes yedi benim oğlan neden sınıfında oturuyor ,o sonra yiyecek dedi ama yemekler çoktan tükenmişti..bunun ceza olduğunu bir ay sonra söyledi yelloz..bende benim oğlum bunun bir ceza olduğunu anlayacak çocuk değil o zaman sende oturup o yemeği yemeyecektin dedim kavga ettik.üstü ıslanmış değiştirmemişler hasta oldu,,burnu kanamış eline peçeteyi verip koridordaki koltuğa atmışlar bunlar benim orada olduğumda başımıza gelenler..şimdi yeni bebeğim oldu okuluna tek gönderiyordum sorduğu soruya cevap verme lütfunda bulunmadıkları için dün öfke nöbeti geçirmiş herkese saldırmış..okula bir süre gelmesin diyorlar..bıktım artık hayatım mahvoldu 16 yıldır..güvenebiliyorsan tek bırak ama şunu da bilki annesiz çocuğu boş bırakıyorlar ilgilenmiyorlar

Canim Rabbim sana da bizlere de kolaylik versin.O öğretmen sıfatı taşıyan vicdansizin da yanına birakmasin yaptığını hem burda hem ahirette.Oğlum özellikle olumsuz birsey olduğunda söylüyor ve günlerce de dilinden düşmez.Daha önce zitlastigim bir öğretmen olmuştu ama bu seneki Allah razı olsun hem öğretmen hem abla anne gibi.Zaten bu sene okulu da degistirdik.Bütün çocuklarla çok ilgililer velisi olmasa bile canm.Okulu devam ediyor mu canm?

kayıtlı ama düzenli gönderemiyorum bebeğim çok küçük daha. kimseye güvenim kalmadı artık..ayrıca benim oğlum olanları anlatmıyor..

Canim güvenin de yoksa gönderme bence o zaman.Öyle bir yerde eğitim de alamıyordur. Eksik olsun ordan alacakları. O eğitimci dediğini de Allah bildiği gibi yapsın, ay sonunda maaşını gönül rahatlığıyla alabiliyor ama dimi.Bosver Allah'a havale et.Öyle bir olumsuzluk olursa emdikleri sütü burunlarindan getiririm.Dün amcası kizmis bir tokat atmış, baktığımda ağlıyordu. Ne oldu dedim kızdım dedi ama benimki amca suratıma vurdu diyince amcası da olsa sitem ettim kız ama vurma diye.O da dedi zaten elim kirilsaydi keske,vurmasaydim diye öyle yapacak biri değil normalde.
kayıtlı ama düzenli gönderemiyorum bebeğim çok küçük daha. kimseye güvenim kalmadı artık..ayrıca benim oğlum olanları anlatmıyor..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…