- Konu Sahibi esenruzgar
-
canım bende bu aralar kızım için araştırıyorum bana en çok tavsiye edilen britax römer marka eğer arabanızda ısofix varsa fiyatları zaten 400 den başlıyo bu konuda güvenlik testlerinden geçmiş iki marka var römer ve graco .
ben bu modeli almayı düşünüyorum hem ısofixli hemde 9-36 kg ayrıca 5 noktadan saran emniyet kemeri
Britax Evolva 123 Plus Oto Koltuğu - Felix (9-36 Kg) | Kalede.com |
biz maxi cosi aldık 1 yılönce şimdiye kadar hiç şikayetimiz olmadı kızım çok rahat içinde terletmiyorda...
yatış pozisyonu 3 kademeli zaten çoğu öyle tam yatmıyor,ama rahatsız edici değil kesinlikle
biz alırken kemer sistemine dikkat etmiştik bazılarının kemerini bağlıyorsun fakat tam sıkıştıramıyorsun sanki bir sarsıntıda boşalacakmış gibi
bizim kullandığımızın extradan sıkıştırma kolu var altında daha güvenli geldi bize
Fiyat olarak nasıldı ?
bebegın rahatı için mutlaka 9 18 olanalarından alın f.erkın ultanırla konusuk gecenelerde ısım olarak googl dan aratırsan daha fazla bılgı bulursun baska sıtelerde fıkır danısmanlıgı yapıyor kendısı gecen haftada ebebek magzası camlıcaya gıttık kraftta hiç strofor yok aklınızda olsun cihco da cok ınce romerınkı en kalını ve maxi ıyıdı secım sıze kalmıs erkın beyde römerı tavsıye edıyor
9-36kılolarda ozellıkle buyuyecegı için 4yasına kadarkı olan surekcte bebegıgın rahatnı degıl ekonomıklıgı ön plana cıkıyor bebegım rahat etsın dıyorsanız 9 18 kılo alın derım camlıca ebebek magzasındakı tum boyları ordakı pılot aracalara takıpoğlumu içine bagladık ve baktıkkı en rahat römerde maxı cosı tobide rahat ettı dıger maxi cosilerde aynıydı 9 36 kılo olanlarda emnıyet kemerı yerlerı boyununu cıecek sekılde kalıyor bırde oğlum ırı bır bebek gorenler 1yasında sanıyor ama 8aylık daha dedıgımde herkes sasıyor dusunun hatta fırsatınız varsa bırde ımkan meselesı tabı kucakta gıtmelerınden ıyıdır römer alın kullanınca hak vereceksınız bana ordakı musterı temsılcılerıde römerı tavsıye edıyor yurtdısında yasan arkadaslarımada sordum arastırdım en cok römer kullanıyor
strafor denılen sey kısaca hanı buzdolabı fılan aldıgımızda kartonun içinden beyaz köpük tabı oto koltugundakıler özel uretım ve kalıtelı kısa ve basıtce boyle anlatayım dedım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?