otobüs hayvanları

Haklısınız
Bildigim kadarıyla yasaktı 1 yıl önce haberde görmüştüm.
Şimdi siz yazınca tekrar araştırdım.
Ülkemizin ürettiği biber gazları emniyete aitmiş. Baska insanlara verilmiyormuş. Emniyet mensupları hariç.
Bizim kullandıgımız biber gazı ithalmiş. Kaçak yolla geliyormuş. Yasal değilmiş.

çok geçmiş olsun. herkes siniri tepesinde dolaşıyor artık. caydırıcı hiç bi ceza olmaması da kamçılıyor bu durumu. iyi bari dolmuştakiler tutmuş adamı. ellerini sürmeyebilirlerdi bile.

Çok tuhaf bir ülke burası. Kadına yapılan herşey serbest.kendimizi koruyamayız.sokakta hamile kadına saldıranlar var ve bundan dolayı suç almıyorlar.

Büyük şehirde yaşayan insanların psikolojik durumu iyi değil. Düşünmesi gereken o kadar çok şey varki. Küçük şehide öyle mi. İşten çık yürüme en fazla yarım saatte evdesin. Hem yürüyüş hem hava al. Ama büyük şehirde işten çık bu seferde toplu taşıma sitresi. Trafik çilesi. Getirisi götürüsü her ikisininde var tabi.

Evet bende yalnız yaşadığım dönem böyle olaylardan korktuğum için biber gazı aldım, yasak olduğunu bile bile, bazen AVM lerde sorun oluyor ama ben ordaki güvenlik görevlilerine "bizim ülkemizde hergün saçma sapan bahanelerle kadınlar öldürülüyor, pis tacizlere maruz kalıyoruz, napayım yani birinin gelip bana zarar vermesini mi bekleyeyim diyorum hiçbir şey diyemiyorlar

Geçen sene aynı durumu ben de yaşadım,yalnızca aynı durakta inmemiştik.Üzerime nasıl yürüdü ve ben o anda polisi aramayı nasıl akıl edemedim kendime çok kızıyorum

Biber gazı silah yerine geçiyor ve AVM girişlerinde Xray görününce alıyorlar. benden almışlardı polise veriyorlarmış.

İnsanlarda tahammül kalmadı artık. Dün trafikte üstüste 2 ayrı kavgaya şahit oldum. Baya kenara cekip birbirlerine girdiler ki bir tanesinde 3 arabadan inenlerden biri kadındı. Evvelki gün avm otoparkında iki kadın birbirine girdi,biri diğerine uzaklaşırken dahi o...pu diye bağıra bağıra gidiyordu,dakikalarca çığlıkları yankılandı otoparkta. Ben artık şaşırmıyorum. İnsanlar biri birşey desin yada yapsında sinirimi çıkarayım,kavga edeyim diye bakıyor artık adeta.
Kimseye bulaşmamak lazım. Tek kelime etmeye gelmiyor.

Hiç öyle topa girmeye gerek yok ..korka korka girdiğin ofiste çalışıyorsun herhalde ,ziyarete gitmedin ? Öyleyse kredi çekip hemen bir araba sahibi ol !

Kaç yıl oldu bilmiyorum toplu taşıma araçlarını kullanmayalı. .arada çok acil işim olursa metro kullanıyorum .aksi takdirde katil olurum mesela ben o adamı döverdim

Keşke otobüste sivil polis olsaydı...

Bir dahaki sefere ağlama dik dur. Ve biber gazi vs ihtiyacın yok kasiklarinin ortasina indireceksin tekmeyi. Herkes senden taraf olur kadinsin sonuçta.

Bir dahaki sefere ağlama dik dur. Ve biber gazi vs ihtiyacın yok kasiklarinin ortasina indireceksin tekmeyi. Herkes senden taraf olur kadinsin sonuçta.

Yani anne kazcım toplumun çivisi çıktı artık. Kadın dayak yese de erkek geçinenler tepki verir mi bilmiyorum.

İyi ki artık İstanbul'da yaşamıyorum, iyi ki küçük bir kasabaya yerleştim dedirten bir olay daha ve tabii genelleme olmasın tüm erkekler için geçerli değildir sözüm ama bir takım erkek geçinen ve kendinde her hakkı gören, sözüm ona delikanlı tayfasının bir magandalığı daha.

Karşısında erkek olsa yapamazdı bunu, uslu uslu dururdu, erkek ya karşısındaki de kadın olunca havalara girmiş, toplumun her kesiminden bazı insanlar bunları pohpohlayıp aslanım koçum yürü kim tutar seni deyince fasulye gibi nimetten sayıyorlar kendilerini.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…