- 13 Kasım 2015
- 244
- 333
- 53
- 29
- Konu Sahibi Simerenyaas
-
Yasak mı???? Neye göre yasakmış? Kendimizi de mı koruymiucaz? Hele ki bu ülkede onca sapık onca dengesiz varken? Kıyafetlerimize bile laf söylemeye hak bulan hadsiz varken onlara karşı sessiz kalıp kenara mı çekilecekmişiz? Kadına laf atmak saldırmak vurmak yasak değil ama biber gazıyla kendimizi korumak yasak öyle mı? nası bir ülke oldu burası şaşkınım!
Çok tuhaf bir ülke burası. Kadına yapılan herşey serbest.kendimizi koruyamayız.sokakta hamile kadına saldıranlar var ve bundan dolayı suç almıyorlar.Haklısınız
Bildigim kadarıyla yasaktı 1 yıl önce haberde görmüştüm.
Şimdi siz yazınca tekrar araştırdım.
Ülkemizin ürettiği biber gazları emniyete aitmiş. Baska insanlara verilmiyormuş. Emniyet mensupları hariç.
Bizim kullandıgımız biber gazı ithalmiş. Kaçak yolla geliyormuş. Yasal değilmiş.
Hiç öyle topa girmeye gerek yok ..korka korka girdiğin ofiste çalışıyorsun herhalde ,ziyarete gitmedin ? Öyleyse kredi çekip hemen bir araba sahibi ol !sabah yağmur yağıyordu 45-50 dk dolmuş bekledim gelen dolu gidiyor ve durmuyordu en sonunda otobus geldi bindim yanda bi kız oturmus ordan gecerken adamın biri otobuse bincem diye beni itti bende kızın ustune dogru geldim refleks olarak yavas kızın ustune düşecektim dedim adam bağırmaya başladı kes sus konuşma diye o bağırınca bende sesimi yükselttim kızın üstüne düşecektim yavaş diye bağırdım adam vurmaya calıştı yandaki yolcular napıyosun vs diye engelledi adamı arabadan aşağı indirdiler adamı yine bindi hala bana bağırıyor, vuracak gibi hareketler yapıyor. istem dışı ağlamaya başladım ama nasıl sinir oluyorum kendimi ağlıyorum diye. otobüsten indim arkama baka baka yürüyorum o tartıştığım adam da orda inmiş arkamdan geldi hala bir şeyler diyor bende korktum bağırdım git şurdan diye. ofise girene kadar arkama baka baka geldim. belki basit bir olay ama sinirden kendimi yiyorum neden orda bir şey yapmadım diye. kadın olmasam o rahatlıkla bağırıp vurmaya çalışır mıydı bilmiyorum. nefret ediyorum illa kendimizi korumak için yanımızda ekstra bir şeyler mi taşımak zorundayız neden kendimizi korumak zorunda kalıyoruz
Bir dahaki sefere ağlama dik dur. Ve biber gazi vs ihtiyacın yok kasiklarinin ortasina indireceksin tekmeyi. Herkes senden taraf olur kadinsin sonuçta.
kesin çözüm BİBER GAZI :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?