otobüs hayvanları

Simerenyaas

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
11 Ağustos 2017
141
62
13
sabah yağmur yağıyordu 45-50 dk dolmuş bekledim gelen dolu gidiyor ve durmuyordu en sonunda otobus geldi bindim yanda bi kız oturmus ordan gecerken adamın biri otobuse bincem diye beni itti bende kızın ustune dogru geldim refleks olarak yavas kızın ustune düşecektim dedim adam bağırmaya başladı kes sus konuşma diye o bağırınca bende sesimi yükselttim kızın üstüne düşecektim yavaş diye bağırdım adam vurmaya calıştı yandaki yolcular napıyosun vs diye engelledi adamı arabadan aşağı indirdiler adamı yine bindi hala bana bağırıyor, vuracak gibi hareketler yapıyor. istem dışı ağlamaya başladım ama nasıl sinir oluyorum kendimi ağlıyorum diye. otobüsten indim arkama baka baka yürüyorum o tartıştığım adam da orda inmiş arkamdan geldi hala bir şeyler diyor bende korktum bağırdım git şurdan diye. ofise girene kadar arkama baka baka geldim. belki basit bir olay ama sinirden kendimi yiyorum neden orda bir şey yapmadım diye. kadın olmasam o rahatlıkla bağırıp vurmaya çalışır mıydı bilmiyorum. nefret ediyorum illa kendimizi korumak için yanımızda ekstra bir şeyler mi taşımak zorundayız neden kendimizi korumak zorunda kalıyoruz

kesin çözüm BİBER GAZI :)

Allahından bulsun denyo herif..
böylelerini otobüse almayacaklar aslında..daha binerken sorun çıkarıyor adam kılıklı şeytan...alma işte otobüse indir.

Biber gazı kullanın. Bide şöyle pisliklere hayvan demeyin hayvanlara haksızlık ediyorsunuz.
Ne yapabilirsin ki daha kötü olur saldırır. Biber gazıyla suratına sıktığınız an etkisi hale geliyor. Ama şikayetçi olun tabi bu ülkede adalet yok ama en asından sessiz kalmadığınızı görür

Hayvan mı ya o? Sapkın herif inip takip etmek ne, laf da denmeyecek herhalde
Suçmuş bilmem ne, yanımızda biber gazı taşımak zorundayız

Adam hakkinda sikayetci olun, otobuslerde kamera var artik, hemen kimligi tespit edilir, az surunsun de akli basina gelsin.

şortlu kıza tekme atan ceza aldı mı da bu alsın?? ben hukuka güvenmiyorum artık o sebeple artık tek çözüm biber gazı taşımak. bir de savunma sporlarından birini öğrenmek. şahsen ben bu sene buna yoğunlaşmayı düşünüyorum.

Öyle psikopat insanlar var ki, birgün adamın biri metro kapıları kapanırken son anda bindi.
Kapı biraz sıkıştırdı tabi çarpılıyordu ama içeri girmeyi başardı.
Sonra girer girmez kapıyı içeriden öyle bir tekmeleye başladı ki, metrodakiler olarak nasıl tepki vereceğimizi bilemedik.
Kimse de sesini çıkaramadı.
Korktum yani kızdığı bir insan olsa ne yapacaktı, cansız, otomatik çalışan bir varlığa bile bu nasıl hınç.
Bazı insanlar ruh hastası bildiğin psikopatlarla aynı havayı soluyoruz, öfke kontrolleri yok.
Ben kimseye sesimi çıkarmıyordum toplu taşıma kullanırken, akşam haberlerine konu olmayalım diye.

Şortlu kıza tekme atanı geçtim de bu ülkede tecavüz edenlere bile ceza vermeyip salıyorlar!

3 yıl hapis cezası aldı.

ofise kadar takip etmedi dimi sizi , emin olduktan sonra girseydiniz ne olur nolmaz malesef o durumlara düşüyoruz

o da sosyal baskıdan. ilk anda tutuksuz yargıladılar hatırlarsan. millet üzerine gitmeseydi onu da almazlardı içeri.. nitekim güvenmiyorum bu ülkenin adaletine.
kesinlikle. adalet iyice laçka oldu.

Şok oldum çok kötü bir şey yaşamışsınız sabah sabah geçmiş olsun...
Biber gazı tasıyorum ben. Yasak diyolar ama napiyim peşime daha önce biri takıldı korktum. Genç bir kadınım kendimi korumam lazım.
Biber gazı taşımak mı yoksa onu kullanmak mı yasak tsm bilmiyorum ama, bir arkadaşım kullanmıştı. Taciz etmiş adam arkadaşımı. Arkadaşımda eline sıkmıs biber gazını. Adamın eli yanmış.
Yani illa göze sıkarak degil, elbisesine eline sıksan bile yakıyormuş.
Bulduğumuz çözüm şaka gibi biber gazı... Gidip şikayet etsek medyada görüyoruz örneklerini. Adamı çağrıyolar ifade veriyo. Sonra serbest kalıyo. İnsanlar bu olayı duyup deliriyo. Sonra adamı yakalama kararı çıkarıyor savcılık. X yıl ceza veriyor. Hah diyoruz tamam adalet. Ama daha sonra cezanın onanması, iyi hal bir sürü şeyle adam 1 aya çıkıyor...

Elinizden geldiği kadar binmeyin kalabalık otobüslere. Oralarda daha çok öküz bulunma ihtimali var çünkü.

Yasak mı???? Neye göre yasakmış? Kendimizi de mı koruymiucaz? Hele ki bu ülkede onca sapık onca dengesiz varken? Kıyafetlerimize bile laf söylemeye hak bulan hadsiz varken onlara karşı sessiz kalıp kenara mı çekilecekmişiz? Kadına laf atmak saldırmak vurmak yasak değil ama biber gazıyla kendimizi korumak yasak öyle mı? nası bir ülke oldu burası şaşkınım!

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…