- 11 Ağustos 2017
- 141
- 62
- 13
- Konu Sahibi Simerenyaas
-
sabah yağmur yağıyordu 45-50 dk dolmuş bekledim gelen dolu gidiyor ve durmuyordu en sonunda otobus geldi bindim yanda bi kız oturmus ordan gecerken adamın biri otobuse bincem diye beni itti bende kızın ustune dogru geldim refleks olarak yavas kızın ustune düşecektim dedim adam bağırmaya başladı kes sus konuşma diye o bağırınca bende sesimi yükselttim kızın üstüne düşecektim yavaş diye bağırdım adam vurmaya calıştı yandaki yolcular napıyosun vs diye engelledi adamı arabadan aşağı indirdiler adamı yine bindi hala bana bağırıyor, vuracak gibi hareketler yapıyor. istem dışı ağlamaya başladım ama nasıl sinir oluyorum kendimi ağlıyorum diye. otobüsten indim arkama baka baka yürüyorum o tartıştığım adam da orda inmiş arkamdan geldi hala bir şeyler diyor bende korktum bağırdım git şurdan diye. ofise girene kadar arkama baka baka geldim. belki basit bir olay ama sinirden kendimi yiyorum neden orda bir şey yapmadım diye. kadın olmasam o rahatlıkla bağırıp vurmaya çalışır mıydı bilmiyorum. nefret ediyorum illa kendimizi korumak için yanımızda ekstra bir şeyler mi taşımak zorundayız neden kendimizi korumak zorunda kalıyoruz
Adam hakkinda sikayetci olun, otobuslerde kamera var artik, hemen kimligi tespit edilir, az surunsun de akli basina gelsin.
şortlu kıza tekme atan ceza aldı mı da bu alsın?? ben hukuka güvenmiyorum artık o sebeple artık tek çözüm biber gazı taşımak. bir de savunma sporlarından birini öğrenmek. şahsen ben bu sene buna yoğunlaşmayı düşünüyorum.
3 yıl hapis cezası aldı.şortlu kıza tekme atan ceza aldı mı da bu alsın?? ben hukuka güvenmiyorum artık o sebeple artık tek çözüm biber gazı taşımak. bir de savunma sporlarından birini öğrenmek. şahsen ben bu sene buna yoğunlaşmayı düşünüyorum.
ofise kadar takip etmedi dimi sizi , emin olduktan sonra girseydiniz ne olur nolmaz malesef o durumlara düşüyoruzsabah yağmur yağıyordu 45-50 dk dolmuş bekledim gelen dolu gidiyor ve durmuyordu en sonunda otobus geldi bindim yanda bi kız oturmus ordan gecerken adamın biri otobuse bincem diye beni itti bende kızın ustune dogru geldim refleks olarak yavas kızın ustune düşecektim dedim adam bağırmaya başladı kes sus konuşma diye o bağırınca bende sesimi yükselttim kızın üstüne düşecektim yavaş diye bağırdım adam vurmaya calıştı yandaki yolcular napıyosun vs diye engelledi adamı arabadan aşağı indirdiler adamı yine bindi hala bana bağırıyor, vuracak gibi hareketler yapıyor. istem dışı ağlamaya başladım ama nasıl sinir oluyorum kendimi ağlıyorum diye. otobüsten indim arkama baka baka yürüyorum o tartıştığım adam da orda inmiş arkamdan geldi hala bir şeyler diyor bende korktum bağırdım git şurdan diye. ofise girene kadar arkama baka baka geldim. belki basit bir olay ama sinirden kendimi yiyorum neden orda bir şey yapmadım diye. kadın olmasam o rahatlıkla bağırıp vurmaya çalışır mıydı bilmiyorum. nefret ediyorum illa kendimizi korumak için yanımızda ekstra bir şeyler mi taşımak zorundayız neden kendimizi korumak zorunda kalıyoruz
o da sosyal baskıdan. ilk anda tutuksuz yargıladılar hatırlarsan. millet üzerine gitmeseydi onu da almazlardı içeri.. nitekim güvenmiyorum bu ülkenin adaletine.3 yıl hapis cezası aldı.
kesinlikle. adalet iyice laçka oldu.o da sosyal baskıdan. ilk anda tutuksuz yargıladılar hatırlarsan. millet üzerine gitmeseydi onu da almazlardı içeri.. nitekim güvenmiyorum bu ülkenin adaletine.
3 yıl hapis cezası aldı.
keşke 15 yıl olsa3 yıl ceza mı? Başka ülkelerde kadına laf atıldı rahatsız edildi diye 5 yıl ceza veriliyor!
Şok oldum çok kötü bir şey yaşamışsınız sabah sabah geçmiş olsun...
Biber gazı tasıyorum ben. Yasak diyolar ama napiyim peşime daha önce biri takıldı korktum. Genç bir kadınım kendimi korumam lazım.
Biber gazı taşımak mı yoksa onu kullanmak mı yasak tsm bilmiyorum ama, bir arkadaşım kullanmıştı. Taciz etmiş adam arkadaşımı. Arkadaşımda eline sıkmıs biber gazını. Adamın eli yanmış.
Yani illa göze sıkarak degil, elbisesine eline sıksan bile yakıyormuş.
Bulduğumuz çözüm şaka gibi biber gazı... Gidip şikayet etsek medyada görüyoruz örneklerini. Adamı çağrıyolar ifade veriyo. Sonra serbest kalıyo. İnsanlar bu olayı duyup deliriyo. Sonra adamı yakalama kararı çıkarıyor savcılık. X yıl ceza veriyor. Hah diyoruz tamam adalet. Ama daha sonra cezanın onanması, iyi hal bir sürü şeyle adam 1 aya çıkıyor...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?