Otobüs Rezillikleri Serisi

bazen çantamı koysamda bomboş yer dolu iken yanıma oturanlara bende kızıyorum ama

Ozaman yaşadığım ve sinirden poşetimi kafasına geçirmek istediğim olayı anlatayım;

Vapurla karşıya geçicem. Kapılar açıldı vapura ilk binen benim, elimde de yiyecek poşeti var. Poşeti koydum yanıma, öyle bi'saat ki çoğu koltuk boş zaten.

Peki sizce benden hemen sonra vapura binen amcayla, teyze nereye oturmuştur?

Söyleyim amca tam karşıma, teyzede 49304394 tane boş koltuktan gelip tam dibime, yemek poşetimin üstüne!!!1

Gözlerim böyle PARDON?!! diyebildim sadece ve kadın poposunun altından poşetimi alıp üstüme bıraktı ve tabii ki pardon bile demedi

Hatırlatmayın şöyle şeyler yine sinir oldum kadına

veya k.kart doldurulucak yere kadar gidersin doldurur binersin tekrar ama genelde k.kartını veren biri oluyor zaten mesela bende çok vermişimdir ama para almaya utanıyorum oyüzden vermek istemiyorum veya almıyorum para

Aa aynen, böyle düşünen tek ben değilmişim demekki..
Bir kere aldım parayı ama öyle tuhaf oldum ki sanki para dileniyormuşum gibi geldi
karşı taraf ısrarla vermesine rağmen hahah

ben bazen fazladan dolduruyorum illa bakiyesi yetmeyen biri olur basarım bende almam para ama bazen sırf bedavaya binmek için numara yapanlarda oluyor

canım sen ne diosun benim kaç kez çantamna kaç kez de poğaca olan poşetime zınk die oturdular ; bunlara kısaca öküz diyorum hakaret olabilir ama bu tavrı da baska biri yapmaz özür mözür hak getire

Kızlar şimdi bana mantıklı güzel sebepler söyler misiniz
Ayrı ev konusunda

Aynı evde kalırsanız aile olduğunuzu anlamazsiniz..Özel hayat kalmaz hani tadı tuzu olan tartışmalar var ya onu bile sadece bir oda içinde yapmak zorunda kalırsıniz...banyo mesele,yemek mesele herşey sorun olur. .sen kendi evinde istersen is yapamazsın ister yemek ama o evde kv varsa yapmak zorundasın. .insanin mahremi vardır onu tam anlamıyla yasayamazsin,gecelikle filan dolanamazsin..ben hamileyim beş ay eğitimi var eşimin ailesinin orada kalıyoruz burada , ama hergün evimde olsam diyorum ne farklı birşey insanın evi. .inan herkesin evi kendine ev ev üstüne olmuyor...eylüle kadar sayıyorum günleri. .

Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .

Bi An sanki ben yaşıyormuşum gibi gözlerimin önünden geçti
Ben de öyle düşünüyorum ama nişanlım, anneme açılınca öyle olmaz rahat olursun diyor
Anlamıyor beni

Hayret bu hiç başıma gelmedi :)
Daha neler yaşayacağız acaba otobus maceralarında

niye ya anacı mı çok o
Aynen annesi zamanında çok çekmiş bunlari korumuş hep
O da bırakmak istemiyor
Ama ben kendime ait bi hayatım olsun istiyorum
Yoksa neden eğleniyoruz ki yine çocuk olarak klcaz hep yönetilcez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…