ellerin dert görmesin..
Hayırlı geceler canım :))olmaz meryemci neden tüm yükü alasın tek evladı senin nişanlın değil ya..yatıyorum allah rahatlık versin yarın görüşürüz kızlar burada..
allah şifa versin tez zamanda inşallah gçrüşmek üzere..Amin canım zaten egzamam var allah razı olsun
Amin canım zaten egzamam var allah razı olsun
Allah şifa versin canım geçmiş olsunAmin canım zaten egzamam var allah razı olsun
görüşürüz canım hayırlı geceler.allah şifa versin tez zamanda inşallah gçrüşmek üzere..
insaallah canım ama 17yıldır benimle alıştım artık teşekkür ederim iyi dileğin içinozaman en kısa sürede geçer inş. egzaman canım
Allah şifa versin canım geçmiş olsun
bazen çantamı koysamda bomboş yer dolu iken yanıma oturanlara bende kızıyorum ama
veya k.kart doldurulucak yere kadar gidersin doldurur binersin tekrarama genelde k.kartını veren biri oluyor zaten mesela bende çok vermişimdir ama para almaya utanıyorum oyüzden vermek istemiyorum veya almıyorum para
veya k.kart doldurulucak yere kadar gidersin doldurur binersin tekrarama genelde k.kartını veren biri oluyor zaten mesela bende çok vermişimdir ama para almaya utanıyorum oyüzden vermek istemiyorum veya almıyorum para
ay one ya kendi evinde kalsın sen nişanlınla hiç konuşmuyomusun bunları canım
Ozaman yaşadığım ve sinirden poşetimi kafasına geçirmek istediğim olayı anlatayım;
Vapurla karşıya geçicem. Kapılar açıldı vapura ilk binen benim, elimde de yiyecek poşeti var. Poşeti koydum yanıma, öyle bi'saat ki çoğu koltuk boş zaten.
Peki sizce benden hemen sonra vapura binen amcayla, teyze nereye oturmuştur?
Söyleyim amca tam karşıma, teyzede 49304394 tane boş koltuktan gelip tam dibime, yemek poşetimin üstüne!!!1
Gözlerim böylePARDON?!! diyebildim sadece ve kadın poposunun altından poşetimi alıp üstüme bıraktı ve tabii ki pardon bile demedi
Hatırlatmayın şöyle şeyler yine sinir oldum kadına
Kızlar şimdi bana mantıklı güzel sebepler söyler misiniz
Ayrı ev konusunda
Yahu dedeme evde sigara içirmiyoruz bu kadın dakika başı sigara içiyor ben ne dicem dışarı çık mı
Nişanlım hiç anlayışla karşılamadı bu istediğimiöyle dersende küser trip atar zaten kadın atarlının teki aman gülüm bunlarla yaşama bence yaa
Bi An sanki ben yaşıyormuşum gibi gözlerimin önünden geçtiAynı evde kalırsanız aile olduğunuzu anlamazsiniz..Özel hayat kalmaz hani tadı tuzu olan tartışgr malar var ya onu bile sadece bir oda içinde yapmak zorunda kalırsıniz...banyo mesele,yemek mesele herşey sorun olur. .sen kendi evinde istersen is yapamazsın ister yemek ama o evde kv varsa yapmak zorundasın. .insanin mahremi vardır onu tam anlamıyla yasayamazsin,gecelikle filan dolanamazsin..ben hamileyim beş ay eğitimi var eşimin ailesinin orada kalıyoruz burada , ama hergün evimde olsam diyorum ne farklı birşey insanın evi. .inan herkesin evi kendine ev ev üstüne olmuyor...eylüle kadar sayıyorum günleri. .
Hiç kimsenin yağmurun bile böyle küçük elleri yoktu. .
Nişanlım hiç anlayışla karşılamadı bu istediğimi
Hayret bu hiç başıma gelmedi :)Ozaman yaşadığım ve sinirden poşetimi kafasına geçirmek istediğim olayı anlatayım;
Vapurla karşıya geçicem. Kapılar açıldı vapura ilk binen benim, elimde de yiyecek poşeti var. Poşeti koydum yanıma, öyle bi'saat ki çoğu koltuk boş zaten.
Peki sizce benden hemen sonra vapura binen amcayla, teyze nereye oturmuştur?
Söyleyim amca tam karşıma, teyzede 49304394 tane boş koltuktan gelip tam dibime, yemek poşetimin üstüne!!!1
Gözlerim böylePARDON?!! diyebildim sadece ve kadın poposunun altından poşetimi alıp üstüme bıraktı ve tabii ki pardon bile demedi
Hatırlatmayın şöyle şeyler yine sinir oldum kadına
Aynen annesi zamanında çok çekmiş bunlari korumuş hepniye ya anacı mı çok o
Aynen annesi zamanında çok çekmiş bunlari korumuş hep
O da bırakmak istemiyor
Ama ben kendime ait bi hayatım olsun istiyorum
Yoksa neden eğleniyoruz ki yine çocuk olarak klcaz hep yönetilcez
Hayatta ama olmaması onların yararına olurmuşKayinpederiniz hayatta degil sanirim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?