Yok bu saatten sonra artık mesafe olacak ve her şey nişanlım ile konuşulacak
kız mücadele edemez bu kızkardeşim daha cadıdır o bile sinir hastası oldu kayınvalidesi 30 dakika münübüs mesafesinde kadın oradan halletti düşün
Kıs işte ben böyle yapamam ama sınırı da bilmiyorum :26:
aynenmesela ben herşeyi en başından eşime söyledim hoş zaten 7 yılda beni iyice tanıdı ama gene beni rahatsız eden şöyleri hemen söylerdim hiçte çekinmezdim şimdi kv lede çok iyiyim eşimlede
Kızlar ciddi söylüyorum
Pembe hayallerin yerini . korkusu aldı
kızkardeşimde ayıp olur diye diye saçlarını yoldu
Kv ye mesafeli mi oldun, saçma istekleri oldu mu mesela :26:aynenmesela ben herşeyi en başından eşime söyledim hoş zaten 7 yılda beni iyice tanıdı ama gene beni rahatsız eden şöyleri hemen söylerdim hiçte çekinmezdim şimdi kv lede çok iyiyim eşimlede
canım ben eşime aşık oldum ama birlikte oturulacak dese evlenmezdim kolay değil çünki..
Kızlar ciddi söylüyorum
Pembe hayallerin yerini . korkusu aldı
Sen de mi birlikte?canım ben eşime aşık oldum ama birlikte oturulacak dese evlenmezdim kolay değil çünki..
benim ilk şartımdı hatta aynı apartman ve mahallede olmaz dedim
Kv ye mesafeli mi oldun, saçma istekleri oldu mu mesela :26:
Sen de mi birlikte?
vallahi aynı mahalle bile sorun olur,kimgeldi kim gitti ,kaça kadar yattı,çamaşırı sıkmı yıkıyo ,azmı yıkıyo yoksa komşu komşumu dolaşıyı
zaten bana kimse karışamaz eşim hariç kendi annem bile kendimi bildim bileli böyleyim ondan o tarz şeyler sorun olmadı hiç hesap vermem yaniayrıca evden kolay kolayda çıkmayı sevmem kimsede çok sıkgelmesin zaten anneme de kvdemede haftada bir gideriz tamam
Kızlar ben bu saate mesaj attım bakalım ne dicek
Kızlar ben bu saate mesaj attım bakalım ne dicek
ne msjı attın kız :26: çokmu gaza getirdik seni :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?