Otobüs Rezillikleri Serisi

Yok bu saatten sonra artık mesafe olacak ve her şey nişanlım ile konuşulacak

evet yapamayacağın şeyleri söz verme zor işler bunlar evlilik en büyük tecrübelerden biridir insan hayatında

kız mücadele edemez bu kızkardeşim daha cadıdır o bile sinir hastası oldu kayınvalidesi 30 dakika münübüs mesafesinde kadın oradan halletti düşün

Kızlar ciddi söylüyorum
Pembe hayallerin yerini . korkusu aldı

aynen mesela ben herşeyi en başından eşime söyledim hoş zaten 7 yılda beni iyice tanıdı ama gene beni rahatsız eden şöyleri hemen söylerdim hiçte çekinmezdim şimdi kv lede çok iyiyim eşimlede

canım ben eşime aşık oldum ama birlikte oturulacak dese evlenmezdim kolay değil çünki..

aynen mesela ben herşeyi en başından eşime söyledim hoş zaten 7 yılda beni iyice tanıdı ama gene beni rahatsız eden şöyleri hemen söylerdim hiçte çekinmezdim şimdi kv lede çok iyiyim eşimlede
Kv ye mesafeli mi oldun, saçma istekleri oldu mu mesela :26:

Kızlar ciddi söylüyorum
Pembe hayallerin yerini . korkusu aldı

ne pembe hayali Meryem onların beklentisi başka..sınırı onlar koymaz sen koyacaksın koyamazsan ama 5 ama 10 senede koymasını öğretirler adama

benim ilk şartımdı hatta aynı apartman ve mahallede olmaz dedim

vallahi aynı mahalle bile sorun olur,kimgeldi kim gitti ,kaça kadar yattı,çamaşırı sıkmı yıkıyo ,azmı yıkıyo yoksa komşu komşumu dolaşıyı

Kv ye mesafeli mi oldun, saçma istekleri oldu mu mesela :26:

biz kimseyi karıştırmadık 2mizde mesela evlenirken herşeyi ikimiz seçtik yaptık kafamız rahattı hep o yüzden mesela samimiyim ama vıcık vıcık değilim olmamada zaten yapı meselesi en güzeli öyle ama

Sen de mi birlikte?

yok canım ben ayrı oturdum birlikte yapamam kayınvalidem nur içinde yatsın yaşlıydı hep kendi zamanındaki zorluklardan bahsederdi..ben çarşıdaydı evi giderdim temizliğine yardım ederdim oturup dinlerdim biraz ama hep dikkatli otururdum kasıyorsun ister istemez sonra evime gelirdim..

vallahi aynı mahalle bile sorun olur,kimgeldi kim gitti ,kaça kadar yattı,çamaşırı sıkmı yıkıyo ,azmı yıkıyo yoksa komşu komşumu dolaşıyı

zaten bana kimse karışamaz eşim hariç kendi annem bile kendimi bildim bileli böyleyim ondan o tarz şeyler sorun olmadı hiç hesap vermem yani ayrıca evden kolay kolayda çıkmayı sevmem kimsede çok sıkgelmesin zaten anneme de kvdemede haftada bir gideriz tamam

olması gereken bu ki..
meryemin kayınvalide adayı bencilik yapıyor bence yeni eşyalar yeni bir heyecan bunu hakeden yeni gelin ve eşidir kendi kayınvalidesi öyle yapsa istermiydi acaba..

Vealıntı yapamıyorum kızlar
Selam sabah olmadan direk aynı ev istersen olmaz dedim
Şaşırdı

ne msjı attın kız :26: çokmu gaza getirdik seni :26:

bence bu işte bir hyır var bence meryemin aile yapısını biliyorum daha mutahasıp kapalı gibi..okaoaıdan gelin çıkınca anaca oturmaya gelirsin tekrar misafirliğe yani

Kızlar şimdi bana mantıklı güzel sebepler söyler misiniz
Ayrı ev konusunda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…