Otobüs Rezillikleri Serisi

Vealıntı yapamıyorum kızlar
Selam sabah olmadan direk aynı ev istersen olmaz dedim
Şaşırdı

canım kadın hastadır mesela allah sağlık versin 3 kardeş dimi sırayla bakılır ilerisi için diyorum..o şeklde kabul et tüm yükü üstüne alma asla..

Kızlar şimdi bana mantıklı güzel sebepler söyler misiniz
Ayrı ev konusunda
canım senin kayınvalide yanında aykaların ağrısa bile uzatamayacağın mesela,onun beklentilerini karşılayamamaktan korkman...
kendi ailemdede kalabalıktık sıkıldım hep rahat etme hakım yokmu diyebilirsin...

kısa öz özel hayat sen kocanla evinde istediğin gibi takılamıcaksan evlenmenin anlamı ne

aynen banyo olayları falan kendi kişsel temizliğin vs..
evlendim onuncu günüydü sanırım özgürlük bu olsa gerek demiştim mesela..beş kişilik ailede sıkıcı olabiliyor..

Hepsini yazdım
Sigara bağımlısı onu da yazdım
Ama alındı kızlar ya
Sizi de uğraştırıyorum kızmayın

Hepsini yazdım
Ama alındı kızlar ya

aynı ev olacağına evlenme Meryem açık söylüyorum annene kızıyırsun en azından kayınvalidene onuda yapamazsın

aynen banyo olayları falan kendi kişsel temizliğin vs..
evlendim onuncu günüydü sanırım özgürlük bu olsa gerek demiştim mesela..beş kişilik ailede sıkıcı olabiliyor..

aynen şimdi nekadar rahatım istediğim saatte yatıyorum kalkıyorum istediğim gibi takılıyorum mis gibi

Hepsini yazdım
Ama alındı kızlar ya

ay sigara deme bana ben sigara içen biriyle yapamazdım eşimde sevgili olduğumuzda içiyordu hemen bıraktı evimdede kimse içemez mesela sigara içerken tokalaşmam o insanla sarılıp öpmem telefonumu vermem söylüyorum hemen ellerini yıkarsan olur diye

senin ailende bilerek gittin der ağzını kapatırlar hemen eşime yansıtmayayaım dersin sinirliymiş oda sen ezilirsin arada

aynı ev olacağına evlenme Meryem açık söylüyorum annene kızıyırsun en azından kayınvalid
ene onuda yapamazsın
Yahu dedeme evde sigara içirmiyoruz bu kadın dakika başı sigara içiyor ben ne dicem dışarı çık mı

aynen en iyi yönü senin evin senin düzenin olması ya kızkardeşimle benim temizlik yapmamız yada yemek yapmamız bile farklı insan kendi ailesiyle bile sürtüşebiliyor bu konularda..

Yahu dedeme evde sigara içirmiyoruz bu kadın dakika başı sigara içiyor ben ne dicem dışarı çık mı

sadece onu deme diğer şeyleride söyle maazallah bırakıcam der sigarayı bir ay sonra yine başlar içmeye..

Seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de sigara konusunda tavizsizim

eline sağlık canım nişanlında kafa yorsun azıcık kolay değil bu evlilik işi..eşin yiyip gelicek diyelim seninde yemek yapasın yok ama illa yapman gerekir ..

hep evlilik programları izlemek şsterse yada sen açmak istemiyorsun tvyi ama o izlemek istiyor..kısaca onunlada evlenmiş oluyorsun özün sözü

Ayrı ev olması için o kadar sebep varki mesela büyüklerin yanında öyle samimi olamazsin belki ben eşime sarılıp romantik takılıp tv izlemek istiyorum anca yatak odasında rahat olursun. Mesela evin düzeni kayınvalide eşyaları şöyle koyalım der sen beğenmezsin zevkine göre evin olmaz. Mesela millet uyuyacakda anca o zaman banyo yapabileceksiniz. Banyoya giriş çıkışlarda acaba biriyle karşılaşabilirmiyim korkusu olacak. Daha çok varda hangi birini yazayım. Bizim karşı komşunun oğlu yeni evlendi gerdek gecesinin sabahında kayinvalide geldi tabi diğer aile fertleride en güzel günlerinde rahat olamayacaklar acıdım o geline. Valla kızlar bu devirde aynı eve ne gerek var ev ev üstüne olmaz demiş büyüklerimiz ayrı olsun tatlı tatlı görüşün ben asla yapamazdim aynı ev olsa birde senin kayinvalide biraz değişik birisi gibi ezdirme kendini saygıdan susarsin bir bakmışsin tepene çıkmış. Konuya balıklama atladım kusura bakma

eline sağlık canım nişanlında kafa yorsun azıcık kolay değil bu evlilik işi..eşin yiyip gelicek diyelim seninde yemek yapasın yok ama illa yapman gerekir ..
Çok haklısın valla kaynanayı tanıdıkça dank etti bana da

ellerin dert görmesin..

Çok haklısın valla kaynanayı tanıdıkça dank etti bana da

olmaz meryemci neden tüm yükü alasın tek evladı senin nişanlın değil ya..yatıyorum allah rahatlık versin yarın görüşürüz kızlar burada..

Yok canım ne kusuru teşekkür ederim yorum için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…