Vealıntı yapamıyorum kızlar
Selam sabah olmadan direk aynı ev istersen olmaz dedim
Şaşırdı
canım senin kayınvalide yanında aykaların ağrısa bile uzatamayacağın mesela,onun beklentilerini karşılayamamaktan korkman...Kızlar şimdi bana mantıklı güzel sebepler söyler misiniz
Ayrı ev konusunda
Kızlar şimdi bana mantıklı güzel sebepler söyler misiniz
Ayrı ev konusunda
kısa öz özel hayat sen kocanla evinde istediğin gibi takılamıcaksan evlenmenin anlamı ne
Hepsini yazdım
Sigara bağımlısı onu da yazdım
Ama alındı kızlar ya
Sizi de uğraştırıyorum kızmayın
aynen banyo olayları falan kendi kişsel temizliğin vs..
evlendim onuncu günüydü sanırım özgürlük bu olsa gerek demiştim mesela..beş kişilik ailede sıkıcı olabiliyor..
Hepsini yazdım
Sigara bağımlısı onu da yazdım
Ama alındı kızlar ya
Sizi de uğraştırıyorum kızmayın
Yahu dedeme evde sigara içirmiyoruz bu kadın dakika başı sigara içiyor ben ne dicem dışarı çık mıaynı ev olacağına evlenme Meryem açık söylüyorum annene kızıyırsun en azından kayınvalid
ene onuda yapamazsın
aynen şimdi nekadar rahatım istediğim saatte yatıyorum kalkıyorum istediğim gibi takılıyorum mis gibi
ay sigara deme bana ben sigara içen biriyle yapamazdım eşimde sevgili olduğumuzda içiyordu hemen bıraktıevimdede kimse içemez mesela sigara içerken tokalaşmam o insanla sarılıp öpmem telefonumu vermem söylüyorum hemen ellerini yıkarsan olur diye
Yahu dedeme evde sigara içirmiyoruz bu kadın dakika başı sigara içiyor ben ne dicem dışarı çık mı
Seni çok iyi anlıyorum çünkü ben de sigara konusunda tavizsizimaynen şimdi nekadar rahatım istediğim saatte yatıyorum kalkıyorum istediğim gibi takılıyorum mis gibi
ay sigara deme bana ben sigara içen biriyle yapamazdım eşimde sevgili olduğumuzda içiyordu hemen bıraktıevimdede kimse içemez mesela sigara içerken tokalaşmam o insanla sarılıp öpmem telefonumu vermem söylüyorum hemen ellerini yıkarsan olur diye
Yazdıklarınızı sıraladım vallasadece onu deme diğer şeyleride söyle maazallah bırakıcam der sigarayı bir ay sonra yine eye..
Çok haklısın valla kaynanayı tanıdıkça dank etti bana daeline sağlık canım nişanlında kafa yorsun azıcık kolay değil bu evlilik işi..eşin yiyip gelicek diyelim seninde yemek yapasın yok ama illa yapman gerekir ..
Ayrı ev olması için o kadar sebep varki mesela büyüklerin yanında öyle samimi olamazsin belki ben eşime sarılıp romantik takılıp tv izlemek istiyorum anca yatak odasında rahat olursun. Mesela evin düzeni kayınvalide eşyaları şöyle koyalım der sen beğenmezsin zevkine göre evin olmaz. Mesela millet uyuyacakda anca o zaman banyo yapabileceksiniz. Banyoya giriş çıkışlarda acaba biriyle karşılaşabilirmiyim korkusu olacak. Daha çok varda hangi birini yazayım. Bizim karşı komşunun oğlu yeni evlendi gerdek gecesinin sabahında kayinvalide geldi tabi diğer aile fertlerideen güzel günlerinde rahat olamayacaklar acıdım o geline. Valla kızlar bu devirde aynı eve ne gerek var ev ev üstüne olmaz demiş büyüklerimiz ayrı olsun tatlı tatlı görüşün ben asla yapamazdim aynı ev olsa birde senin kayinvalide biraz değişik birisi gibi ezdirme kendini saygıdan susarsin bir bakmışsin tepene çıkmış. Konuya balıklama atladım kusura bakma
Çok haklısın valla kaynanayı tanıdıkça dank etti bana da
Ayrı ev olması için o kadar sebep varki mesela büyüklerin yanında öyle samimi olamazsin belki ben eşime sarılıp romantik takılıp tv izlemek istiyorum anca yatak odasında rahat olursun. Mesela evin düzeni kayınvalide eşyaları şöyle koyalım der sen beğenmezsin zevkine göre evin olmaz. Mesela millet uyuyacakda anca o zaman banyo yapabileceksiniz. Banyoya giriş çıkışlarda acaba biriyle karşılaşabilirmiyim korkusu olacak. Daha çok varda hangi birini yazayım. Bizim karşı komşunun oğlu yeni evlendi gerdek gecesinin sabahında kayinvalide geldi tabi diğer aile fertlerideen güzel günlerinde rahat olamayacaklar acıdım o geline. Valla kızlar bu devirde aynı eve ne gerek var ev ev üstüne olmaz demiş büyüklerimiz ayrı olsun tatlı tatlı görüşün ben asla yapamazdim aynı ev olsa birde senin kayinvalide biraz değişik birisi gibi ezdirme kendini saygıdan susarsin bir bakmışsin tepene çıkmış. Konuya balıklama atladım kusura bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?