Otobüs Rezillikleri Serisi

evet o banada saçma geliyor utanmadan nasıl diyebiliyolar ben ölsem diyemem yanıma oturmasın bu diye

evet o banada saçma geliyor utanmadan nasıl diyebiliyolar ben ölsem diyemem yanıma oturmasın bu diye

değişik bir olay ne oluo erkek oturunca anlamadım ki yanına
bu kadar mı huylu erkekten etkilencek..
e kuyrukta erkekle beklemek zorunda bankada hastanede orda burda
onlara ne demeli onlara geç en arkaya diyemez ya..
komik vallahi.. hem yaşlı da adamcağız

Bak ben sana kısa bişey anlatayım. Aynı işyerinde çalıştığımız bi abimiz vardı, onun da 7-8 yaşlarında ilkokula yeni başlamış bi oğlu.
Oturduğumuz güzergahlar birbirine yakın ve aynı tramvaya binip işe gidiyoduk. Uyanıklığa bak -adam ilkokulda okuyan çocuğunun kartını almış, duraktaki güvenliklerle de muhabbeti kurmuş, kafalamış 75 kuruşa binerdi her seferinde, biz 1,80 tl ödediğimiz halde tek binişte!
Ve bunu bize de eee uyanık olucaksın kardeeşş yoksa başka türlü geçinemezsin şu devirde diyerek böbürlenip dururdu.

Yani sen hiç değilse öğrenciymişsin zaten, güncelleme konusunda bi aksaklık olmuş kimsenin hakkını yediğin yok/ hak yiyenler verdiğim örnekteki gibi olanlar... Vicdanın rahat olsun.

Ayy kayınvalidenle ilgili konuya da hiç değinmeyeyim benim en sinir olduğum tipteki insan örneklemesi!
Allah sabır versin, yardımcın olsun o konuda. Mümkün olduğunca evlerde görüşürdüm ben senin yerinde olsam, o kadınla çarşıya pazara çıkılmaz -bence-.

meryemd ben aşırıya karşıyım 45 derecede siyah eldiven takıp peçe ile dolanada memelerini uluortada açanada burası avrupa değilki

ılk olayı önemsemem ama kaynananın yaptığı seyden cok utanrdım..

hatta gızlıden kadına kusura bakmayın derdım..

yalnız kadının huyu huy degıl..cazgır bişey..

meryemd ben aşırıya karşıyım 45 derecede siyah eldiven takıp peçe ile dolanada memelerini uluortada açanada burası avrupa değilki
Yapacak bir şey yok
Ben karşı değilim ve inancım bu
İsterse derece 100 olsun

Ne bileyim şoför hak falan deyince :26:
Yalnız olay tam yerinde bir örnek oldu benim durumum için

İnanılmaz sinirlendim. O bahsettiklerin başörtüsünün ne anlama geldiğini anlamadan örtmüş olmalılar. Çok rahatsız oluyorsa kendi oturmasın. Var mı öyle bir hak yahu... Ondan sonra başörtülüler şöyledir böyledir diyenlerin ekmeğine yağ sürmüş oluyor yüz karaları.

öyle gerçekten canım ve buna çok şahit oldum.Yüce Allah biliyodur ve görüyordur böyle şeyden günah mı olur ona bakarsan zaten dinde erkeksiz bayanın dışarı çıkması da günah. e bunu yap o zaman bu adı üstünde Toplu Taşıma...

Hiç denk gelmedm amma çok kaba bir davranış
Gelsem susmam bişey derim ama

Ne bileyim şoför hak falan deyince :26:
Yalnız olay tam yerinde bir örnek oldu benim durumum için

Şoför muhtemelen yalan söylediğini falan düşünmüştür. Ama boşver senin için rahat olsun canım. Hak falan yememişsin.

Kayınvaliden konusunda da ne desem bilemiyorum. En hoşlanmadığım insan tiplemelerindendir. Geçen biz annemle otobüsteyken de bir kadın, bir genç kıza kalk demiş. Biz olayın gidişatından öyle tahmin ettik, duymadık. Ama kadın gencecik ve gayet dinçti. Kız da yaşlı, sakat yada hamile olsanız tamam ama gençsiniz dedi. Kadın da söylenmeye başladı. Ama o kadar belli ki resmen ezberlemiş söylediği lafları, bir kez de o artistlik yapmak istedi anladığım kadarıyla. Sanki hamilelere çok mu yer veriyorsunuz, onlar ayakta gitmiyor mu falan saydırıyordu kadın. Kız da dedi ki bu kadar laf sayacağına benden düzgünce rica etsen çoktan kalkmıştım. Ama bekle ayakta, kalkmıyorum var mı

İçimizin yağları eridi annemle ohh dedik.

bende kaba olduğunu düşündüm ama boşver mek gerek Meryem nasib olursa oğluyla evlenicek dimi

Hiç denk gelmedm amma çok kaba bir davranış
Gelsem susmam bişey derim ama

hep göryorum canım artık erkeklerde tik olmuş bakıolar başı kapalı oturmuyorlar gelip benim yanıma oturuolar ne yani ben şey miyim ? tövbee .. ne saçmalık ne cahilliktir

hep göryorum canım artık erkeklerde tik olmuş bakıolar başı kapalı oturmuyorlar gelip benim yanıma oturuolar ne yani ben şey miyim ? tövbee .. ne saçmalık ne cahilliktir
Evet canım bak buna dikkat ettim işte
Alışkanlık olmuş artik

Ben şahit olmadım ama olsam çenem durmazdı sanıyorum.

Dediğin gibi o kadar hassassan daha dikkatli ol yani. İnsanın niyeti temiz olmalı evvela. Ben yanıma bir erkek oturduğunda acaba benden tahrik oluyor mudur diye düşünmedim hiç. Bu kadar hassas olsam da dediğim gibi ya hiç binmem, yada kendim ayakta giderim.

bence böyle bir şey işlenmiş kafalarına o kişilerin. belki de kendi tahrik oluyor .. ilginç valla..

Yapacak bir şey yok
Ben karşı değilim ve inancım bu
İsterse derece 100 olsun

sizi tanımıyorum ama bi kaç yerde yorumunza denk geldim..genelde inanışınız ve giyim tarzınızla alakalı yorumlar oluyor....siyaset bölümünde genelde rastladım.. ...burdada aynısı...neden bu kadar ön planda tutuğunu anlayamadım...yanlışta anlamış olabilirm...yorumumu garipseme lütfen

otobüs melesine yorum yapmıcamda..kayınvalideniz sanırım gelenek olarak başını kapatmış..çünkü çevremizde çok sıcaklayınca eşarbını geriyo doğru ittren yada düğüm yerini açıp biraz havalanmak isteyen büyüklerimiz....ben özellikle belli bi yaş grubunun daha bilinçli hareket ettiğini düşünüyorum...evlendikten sonra yavaş yavaş gerekli açıklamalrını yaparak kayınvalidene durumu izah edebilceğeni düşünüyorum...nişanlılık sürecinde hiç müdahale etme

Konuyu bastan yorumları ile birlikte okumuş olsaydınız anlardınız
Ben bunu ön planda tutmuyorum özellikle rahatsız olunmasın diye örtuumu karıştırmadım ama Sorulanlar nedeniyle açıklamak zorunda kalıyorum
Diğer konularda da aynen böyle oluyor
Dini konulara yorum yapınca bazen kaçınılmaz oluyor örtü meselesi ki bazen direk örtü üzerine oluyor
Dini meseleleree de yorum yapmak yasak değil sonuçta değil mi
İlgi alanım bu ve bazı şeyleri yeri geliyor savunan tek kişi kalıyorum

Vallahi arkadaşlar sadece erkekler yapmıyor bu kapalı bayan yanına oturmamayı bende otobüsle yolculuk ederken bir erkeğin yanı boş genç kapalı bir kız ayakta bekliyor geçip oturmadı.yolda 50 dakikalık mesafe malesef bunu bayanlarda yapıyor baktım yolu ayakta tamamlayacak gel dedim sen böyle otur(benim yanım bayandı)ne olacaksa yani bay-bayan oturunca birbirinize yapışık oturup bir şeyler hissedecek değilsin ya.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…