bide bazıları var başı kapalı bayanlar yanlarına erkek oturtmuyor adamlar ayakta kalıyor geçen yaslı bir amca hastaneden bindi.geldi oturcak kadıbn oturtmadı nasıl kızdı adam haklı zaten hasta allah aşkına ya ayıp o da diyor zaten taksiyle gitsin bencede haklı
evet o banada saçma geliyor utanmadan nasıl diyebiliyolar ben ölsem diyemem yanıma oturmasın bu diye
Yapacak bir şey yokmeryemd ben aşırıya karşıyım 45 derecede siyah eldiven takıp peçe ile dolanada memelerini uluortada açanada burası avrupa değilki
Bak ben sana kısa bişey anlatayım. Aynı işyerinde çalıştığımız bi abimiz vardı, onun da 7-8 yaşlarında ilkokula yeni başlamış bi oğlu.
Oturduğumuz güzergahlar birbirine yakın ve aynı tramvaya binip işe gidiyoduk. Uyanıklığa bak -adam ilkokulda okuyan çocuğunun kartını almış, duraktaki güvenliklerle de muhabbeti kurmuş, kafalamış 75 kuruşa binerdi her seferinde, biz 1,80 tl ödediğimiz halde tek binişte!
Ve bunu bize de eee uyanık olucaksın kardeeşş yoksa başka türlü geçinemezsin şu devirde diyerek böbürlenip dururdu.
Yani sen hiç değilse öğrenciymişsin zaten, güncelleme konusunda bi aksaklık olmuş kimsenin hakkını yediğin yok/ hak yiyenler verdiğim örnekteki gibi olanlar... Vicdanın rahat olsun.
Ayy kayınvalidenle ilgili konuya da hiç değinmeyeyim benim en sinir olduğum tipteki insan örneklemesi!
Allah sabır versin, yardımcın olsun o konuda. Mümkün olduğunca evlerde görüşürdüm ben senin yerinde olsam, o kadınla çarşıya pazara çıkılmaz -bence-.
bide bazıları var başı kapalı bayanlar yanlarına erkek oturtmuyor adamlar ayakta kalıyor geçen yaslı bir amca hastaneden bindi.geldi oturcak kadıbn oturtmadı nasıl kızdı adam haklı zaten hasta allah aşkına ya ayıp o da diyor zaten taksiyle gitsin bencede haklı
İnanılmaz sinirlendim.O bahsettiklerin başörtüsünün ne anlama geldiğini anlamadan örtmüş olmalılar. Çok rahatsız oluyorsa kendi oturmasın. Var mı öyle bir hak yahu... Ondan sonra başörtülüler şöyledir böyledir diyenlerin ekmeğine yağ sürmüş oluyor yüz karaları.
Hiç denk gelmedm amma çok kaba bir davranışbide bazıları var başı kapalı bayanlar yanlarına erkek oturtmuyor adamlar ayakta kalıyor geçen yaslı bir amca hastaneden bindi.geldi oturcak kadıbn oturtmadı nasıl kızdı adam haklı zaten hasta allah aşkına ya ayıp o da diyor zaten taksiyle gitsin bencede haklı
Ne bileyim şoför hak falan deyince :26:
Yalnız olay tam yerinde bir örnek oldu benim durumum için
bende kaba olduğunu düşündüm ama boşver mek gerek Meryem nasib olursa oğluyla evlenicek dimitatlım bende iett kullanan biriyim hergün. ve bazen bende öğrenci olduüum halde boş olunca kardeşimin öğrenci akbilini kullanıyorum.denk gelmedi kimse bakmıyorlar bile ki babam binse çakmazlar bence sendede şans yokmuş azıcık :) tabiki bende karşıyım otobüse kurallarına uymaya ama sonuçta sen bedavaya yada sahtekarlık yaparak binmemişsin ki güzelim alıncak ne var hiç takma bence
geçen ne oldu ,hatta bir kez değil çok kez..65 yaşa ücretsiz olduğundan birsürü ihtiyar amca falan biniyorlardı ilk zamanlarda tc ile.. sonra süre dolmuş sanırım kart almaları lazımmış ücretsiz kart .. hala böyle binen amcalar var ama. geçen gün bir amca ve teyze bindi amca gridi direk teyze de oturdu
şoför bağırdı amca getirde akbilini bas..
oda diyor ki:
oğlumben 65 yasındayım bedava ya
o da dedi akbili bas işte varya
sonra çıakrdı bastı
ama teyzenin yoktu .. akbil çıkarın artık o süre bitti dedi
kalbinizi kırarlar biyerde falan dedi
bende çok üzüldüm aslında
kaynanana gelince baş kapama olayı çok yakında böyle tanıdğım var. kadın evden çıkıp köşeyi dönünce açmaya baslıyo kopuyorum seviyoruım da onu ama o onun tercihi salla bence bide otobüs olayında ben böyle yaslı yada orta yaşlıların herkesin kendisine hizmet etmesini kul köle olması anlayışından nefret ediyorum. resmen insanlar sanki gençse yorulamaz . kadın gezmeye çıkmış adam işten gelio yorgun o kalkacak yani o oturacak burda bir adaletsizlik avr..
yaşa saygımız sonsuz ama bazıları da yani suyunu çıkarıyo
senin kv de böyle bence ayıp etmiş hele birde dürtmüş
yanlış anlama da kaba biraz sanki
Hiç denk gelmedm amma çok kaba bir davranış
Gelsem susmam bişey derim ama
Evet canım bak buna dikkat ettim iştehep göryorum canım artık erkeklerde tik olmuş bakıolar başı kapalı oturmuyorlar gelip benim yanıma oturuolar ne yani ben şey miyim ? tövbee .. ne saçmalık ne cahilliktir
Evet canım bak buna dikkat ettim işte
Alışkanlık olmuş artik
öyle gerçekten canım ve buna çok şahit oldum.Yüce Allah biliyodur ve görüyordur böyle şeyden günah mı olur ona bakarsan zaten dinde erkeksiz bayanın dışarı çıkması da günah. e bunu yap o zaman bu adı üstünde Toplu Taşıma...
Ben şahit olmadım ama olsam çenem durmazdı sanıyorum.
Dediğin gibi o kadar hassassan daha dikkatli ol yani. İnsanın niyeti temiz olmalı evvela. Ben yanıma bir erkek oturduğunda acaba benden tahrik oluyor mudur diye düşünmedim hiç. Bu kadar hassas olsam da dediğim gibi ya hiç binmem, yada kendim ayakta giderim.
Yapacak bir şey yok
Ben karşı değilim ve inancım bu
İsterse derece 100 olsun
Konuyu bastan yorumları ile birlikte okumuş olsaydınız anlardınızsizi tanımıyorum ama bi kaç yerde yorumunza denk geldim..genelde inanışınız ve giyim tarzınızla alakalı yorumlar oluyor....siyaset bölümünde genelde rastladım.. ...burdada aynısı...neden bu kadar ön planda tutuğunu anlayamadım...yanlışta anlamış olabilirm...yorumumu garipseme lütfen
otobüs melesine yorum yapmıcamda..kayınvalideniz sanırım gelenek olarak başını kapatmış..çünkü çevremizde çok sıcaklayınca eşarbını geriyo doğru ittren yada düğüm yerini açıp biraz havalanmak isteyen büyüklerimiz....ben özellikle belli bi yaş grubunun daha bilinçli hareket ettiğini düşünüyorum...evlendikten sonra yavaş yavaş gerekli açıklamalrını yaparak kayınvalidene durumu izah edebilceğeni düşünüyorum...nişanlılık sürecinde hiç müdahale etme
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?