Otobüs Rezillikleri Serisi

ayyy seni yumuşak buldu görüyomusun yapamazsın Meryem ne işi var kaynananın evi varsa orda otursun hadi evi olmazsa..hep kasma durumu..

Şakayla karışık diyor ama bence ciddi
Üç evladı arasından en çok bu oğlunu seviyor ve beni de dediğin gibi yumuşak buldu
Fırsat buldukça da her şeye karışıyor
Ama biliyorum yapamam ben onunla ancak şunu da biliyorum karşı kıyamam

izmirde çok olmaz öyle şeyler hatta çoğu şöför bakiye yetersiz dediğinde geç hadi geç der

ne güzelmiş ya,çok tanık oldum burdaki şöförler bakiye yoksa in diyecek neredeyse

veya k.kart doldurulucak yere kadar gidersin doldurur binersin tekrar ama genelde k.kartını veren biri oluyor zaten mesela bende çok vermişimdir ama para almaya utanıyorum oyüzden vermek istemiyorum veya almıyorum para

Ayrı evleri var ama kaynana sizle oturcam diyor

ay one ya kendi evinde kalsın sen nişanlınla hiç konuşmuyomusun bunları canım

ben vermem seni Meryem olmaz öyle şey
bizim yaptığımız en büyük hatalardan biri sonrada kavga edip ayrılacağına baştan bozulur ama mesafeni koyarsın tartışıp ayrılmaktan iyidir Meryem..kadıncağız iyi olabilir ama bazen kuranlara gidiyorum inan bitene kadar süzüm süzüm süzüyor büyükler allah affetsin içim sıkılıyo..hep eşeltiri halinedeler bizim zamanımızda şöyle böyle..ozamanmı kaldı şimdi hayrat bir şey..

Kız nişanlım annesine çok düşkün ağzımı açsam o aslında öyle demek istemedi öyle düşünmedi vs vs unutulabilir
Sounum kötü galiba

koyma koymada sonumuz annelerimiz gibi olsun anneciğin sen ezil büzül diyemi doğurdu

Ben bu konularda saf veya cahilmişim sanırım nasıl davranacağımı falan hiç bişeyi olması gerektiği gibi yapmadım
Yaaa yine de ver oğlunu çok seviyorum

Kız nişanlım annesine çok düşkün ağzımı açsam o aslında öyle demek istemedi öyle düşünmedi vs vs unutulabilir
Sounum kötü galiba

bi iki dişini göster bak bakalım ne oluyor öyle demek istemedi deyince ben salakmıyım anlamıyomuyum diceksin mesela şimdiden tartışmak en iyisi sonra çok çekersin canım

Ben bu konularda saf veya cahilmişim sanırım nasıl davranacağımı falan hiç bişeyi olması gerektiği gibi yapmadım
Yaaa yine de ver oğlunu çok seviyorum

3 senede o aşk bitacek haberin varmı..saygılı sevgili olursanız aşk sevgiye dönüşür yoksa ne ala..derin sularda yüzüyorsun Meryem yazık etme kendine..

koyma koymada sonumuz annelerimiz gibi olsun anneciğin sen ezil büzül diyemi doğurdu
Oğlu ile arasına girmek de istemem ki
Ne desem itiraz eder karışır oğlu zaten hep onu savunur offf gece gece sıkıntı yaptım ya
Şimdiden sonra ne yapılabilir

Kızlar acayip gaza geldim

bi girişiyomuşsun bu gazla nişanlına

yeminle tecrübelerimle konuşuyorum..kızkardeşim istanmbullu gelin diye köyden aldı kayınvalidesi sandıki baklava börek açacak hergün..kayınvalide kayınpeder sık sık gelince başım ağrıyo diye odaya çeklivermiş sık sık ayaklarını kesmiş kayınvalide kızkadeşime gelincede hemen ona iniyormuş yanına .ıkmasın diye

verme kıss cry şunu çok çeker bu çok

kız mücadele edemez bu kızkardeşim daha cadıdır o bile sinir hastası oldu kayınvalidesi 30 dakika münübüs mesafesinde kadın oradan halletti düşün

Kıs işte ben böyle yapamam ama sınırı da bilmiyorum :26:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…