otobüste başıma gelenler çıldırdım.......!haksızmıydım sizce.?

:roflol::roflol:
bide panikleyip yoo diyolarya cok komik

ii yapmis ablan:lepi:

bende yaptıkları terbiyesizliklere ,sataşmalarına kızdım ben bişeymi var demişim dimi yok demişsin anla artık sus bari yok illa kaşınıyo kaşıyıverdim bende:teytey:

Bir şebek gördüm deseydin de şebeklere hakaret olurdu.sempatiksalakcinni

yanımda değildi canım arkada kalmıştı kalabalık olunca mümkün değil duyması .. duysa bana kalmazdı olay emin ol

anlıyorum da hep böyle oluyor işte. ya fiziksel ya ruhsal şartlar yüzünden:))) geç nail oluyorlar mevzulara. :))

eşin müdahale edince kıvırmışlar galiba. ne kadar yüzsüzlermiş yaa seen eşinle yürüyorsun daha laf mı atıyorlar?

suanki ruh halimle bende aynısı yapardım..iyi oldugum zamanlar tınmıyorum bile gulerim sadece ama eger biseylere sinirliysem mahvederimguclubacismile

hayret bir sey yaaa ne kadar sacmalamislar öyle ve cok kücülmüsler ama hic farkinda degiller hayret dogrusu bende olsam aynisini yapardim sahsen cünkü biri böyle normal bi sekilde degilde bir sey varmis gibi bakinca insan dogal olarak rahatsiz oluyor bundan...

malesef öylee dengesizler var.. amacları ne anlamak mümkün değill terbiyesizler

yok canım az bile yapmışsın bende anlamıom millet nie hep tepeden tırnaa süzüp bakıo bende ne bakıosun vs yapıom herkese işte çok ii bence

az bile yapmışsın o kezbanlara valla ben olsam dayanamaz oracıkta yolardımalsanaalsanasmile

ezik lümpenler:mymeka:

sinir olurum öyle tiplere iyi yapmissin

ankarada kuzenim fatih abimle yürüyorum ve kızların birbirlerini nasıl tip tip süzdüklerinden bahsediyorum.fatih abim "hadi ordan be sana öyle geliyodur atma" falan derkeeeeeeeen yandan geçen iki kız beni öyle bi süzdüler ki :) bunu farkeden kuzenimi tepkisi çok komik: "GİT YA YANIMDA DOLAŞMA UZAYLI MIDIR NEDİR" :
güzel gördüğüme ben de bakıyorum ama rahatsız etmeden tabi. sizin rast geldiğiniz gibi insanlarsa özellikle istanbulda çoktur diye düşünüyorum. o kızlara gelince: dayağı haketmişler az bile yapmışsın :

bana cok rast geldi o tipler
heleki bu kizlar ikili yada bir kac kisilik grup olduklarinda
boyle yaparlar
tek baslarina yapamazlar kesinlikle
ben rahmetli Kemal Sunalin bakisini atarim oyle bakan olunca
"neee" gibisinden kafami sallayarak kaydirigubbakcemile3

Son düzenleme:

:roflol:
ayy kemal sunal yaa
valla super adamdi

boylece anmis olduk .. Mekani cennet olsun:Saruboceq:

yorumuna cok guldum yanliz:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…