Iyi etmisin canim iyice sacmaliyor bazen insanlar. Bi kere ablamla gidiyoruz karsida bir olan durmadan donup bakiyor tmm normal ama bir kere bak yeter dönüp dönüp bakıyor dalqa geçer gibi. Ablamda ne var açıkda bir yermi var? olan korkdu yooo dedi. O zaman önüne bak dedi kaydirigubbakcemile3
bende yaptıkları terbiyesizliklere ,sataşmalarına kızdım ben bişeymi var demişim dimi yok demişsin anla artık sus bari yok illa kaşınıyo kaşıyıverdim bende:teytey:aslında bende de garip bir şey var. resimci olduğumdan mıdır nedir insanlara falan çok dikkat ederim. hareketlerine felan değil de kıyafetlerine, saçlarına başlarına duruşlarına falan. çok zamanda ne yapıyosun sen kızım yanlış anlicaklar dediğimde çok olmuştur kendime ama asla o kızlar gibi de terbiyesizlik yapmam. 1-2 kez neden baktığımı soranlar oldu ama sınıf arkadaşlarım falandı. bende anlattım incelemeyi seviyorum diye :sinifsinif:
kesinlikle aklımda kötü bi niyet yok ama nedense böyleyim. çok dikkat ederim zaten yanlış anlaşılmayım diye :kedi:
sizin yaşadığınızda da kızların o şekilde davranması çok sinir bozucu. madem makyajınızı beğenmiş güzel bi dille söyleyebilirlerdi sizde mutlu olurdunuz. (kim olsa gülümser böyle bi şeyde dimi)
ben olsam bende bağırırdım ne yapıyosunuz siz diye. birde arkamdan gele gele konuşcaklar. şunlara bak... ne insanlar var ya
Bir şebek gördüm deseydin de şebeklere hakaret olurdu.sempatiksalakcinni
ay erkekler de her olayı böyle geç duyup anlamasalar şaşarım. :umursamaz:
yanımda değildi canım arkada kalmıştı kalabalık olunca mümkün değil duyması .. duysa bana kalmazdı olay emin ol
dün eşimle sınav başvurusu için yola çıktık işten izin almış gelmiş...neyse otobüse bindik bir kızın yanına oturdum eşimde yan tarafa oturdu sıra varmıdır falan diye arada konuşuyoruz eşimle ...2 tane kız bindi otobüse tam yanıma dikildiler ...kızın bitanesi yüzü bana dönük yanındakiyle konuşuyor bir yandanda gözleri bende bende öylesine bakıyodur olabilir diye oralı olmuyorum..:hulya:.sonra gıcık gıcık gülüp bana bakıyor gözlerimi dikiyorum anlasın rahatsız olduğumu diye kafamı çeviriyorum gözünü bile kaçırmıyor.....:kedi:hala gülmeye devam bende birşey mi var dedim?yooo yok dedi iyi ozaman dedim...sonra iyice abartıp laf söylemeye başladı...bazıları kendini nimetten sayıyor,havalara bak alırım havasını v.s neler neler yine sesimi çıkartmadım eşim olayı anlamamış zaten o ara kalabalık oldu göremiyoduk birbirimizi...bilmiyorumkismilesempatiksalakcinni
sinir oldum ama zor duruyorum inadına hala konuuyor arkaya ilerlerken...neyse indik otobüsten onlarda indi hala arkamızdan tipe bek tipe diyerek gülüyor ve ben duyayım diye bağarıyor...o an nevrim döndü gittim yanına senin sorunun ne kızım dedim varsa bişey söyle rahatlatayım dedim ama boğucam resmen eşimde ne oluyor diyo v.s kız demesinmi göz makyajınız yüzünüz çok güzel o yüzden bakmıştım yanlış anladınız diye?ozaman niye öyle demiyosunda saçma sapan konuşup davranıyosun dedim yanındakide sizde herşeyi yanlış anlıyosunuz diyo...tartıştığım kızda sizde kendinizi çok havadan görüyosunuz diyo bende komplekse girdem desene sen şuna ozaman dedim valla saçını başını yolarım şurda dedim tırstı bu tabi uzaklaştılarkaydirigubbakcemile3 eşimde noldu ya diyo anlattım neyse .......uffff çok sinirim bozuldu ya durduk yere olana bakın...çokmu tepki gösterdim geçip gitsemiydim ama ozaman daha çok sinir olurdum...klava:
bana cok rast geldi o tipler
heleki bu kizlar ikili yada bir kac kisilik grup olduklarinda
boyle yaparlar
tek baslarina yapamazlar kesinlikle
ben rahmetli Kemal Sunalin bakisini atarim oyle bakan olunca
"neee" gibisinden kafami sallayarak kaydirigubbakcemile3
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?