Genelde lise çağındaki kızlar yapıyor bunu..
gecen benimde başıma geldi..
hep böyle havalı yürüdüğümü söylerler öleymiş ben pek farkında değilim ama pek etrafıma bakmam yürürken bakmadığımdan pek görmem işde yanından geçtim de bakmadın diye alınıyolar oysa görmemişimdir..
2 liseli kız arkamdan geliyoo gülüyolarr gülmeyide geçtim böğürüyolarrr duydum sesleri ama dönmüyorum arkama yoldada benden başka kimse yok arkamdalar kaldırıma yanaştım durdum ayakkabımı bağladım bunları önüme aldımm..
girdim arkalarından diplerinee kafam nerdeyse ikisinin ortasında hösstttt desem kaçcaklar yandna bana bakıyolar hızlı hızlı gidiyolarr yok birisi yürüyomuşş koşuyomuşş bacağı kırılmış düşmüşşş laf değiştirip konuşuyolar gülme felan kesildi put oldularr.. bişe deselerrr alcam ikisinide arkalarından o derece sinirlendimm..
gülüyosannn söliceksin neye güldüğünü böle yoılda kahkaha atanlara ayar olurum.. (hiç aman banane diyemem üstüne giderim olmadı kavgada ederim kadıköyün meydanında kız dövüyodumm)
bakın bide noldu
hiç sevmediğim biri vardı pazarda gördümm rastlaştık ama kızdan nefret ediyorum yanlış yaptı bana yılannn varr yılannnnnn diye bağırdımmm.. yanımdaki arkadaşım kızz nerde yılan korkarım bennn diye zıpladııı millet hani nerde diyooo..
tabiki yılan dediğim kız anladııı anında topukkk..