otobüste başıma gelenler çıldırdım.......!haksızmıydım sizce.?

Maalesef kadinlar cok kiskanc ve bazen hem cinsini cekemiyorlar. Yani biraz guzel olunca, fizik duzgun, giyim guzel vesaire bir sekilde kendileri komplekse giriyo ve bu kompleksi ort bas etmek icin sizi gicik etmeye calisiyolar. Bilmiyorum benim gorusum bu, is yerinde cok karsilastigim bir durum. O yuzden kadinlarla calismayi hic ama hic sevmiyorum.. Malesefffff

sağolun arkadaşlar yorumlarınız için baya içim rahatladı normalde öyle kavgacı cazgır biri değilimdir ancak çok üstüme gelinirse patlarım ....böyle bir davranışı kendime yakıştıramamıştım onların seviyesine indin diye ama az bile yapmışım evet :)

keşke ben de yanında olsaydım da beraber saçlarını başlarını yolsaydık klava:

O gün makyajiniz nasildi? bayanssulusmile delikafadulden

"Tipe bak tipe", "Bazıları kendini nimetten sayıyor", "havalara bak alırım havasını" demi$siniz daha ne dicek kizlar?
Belli ki ugra$mi$lar sizinle.

Ben olsam direk gözünün üzerine yumrugu geçirmi$tim alsanaalsanasmile

iyi yapmışsın,hiçte abartmamışsın. Hatta tepki vermesen iyice azıtıp tepene çıkar böyle tipler

bu ne ya... bi keresinde bana da olmustu bu sevgilimin oturdugu yerde oturan kız ve onun arkdası aynı okukldaydık kafetaryada oturyorduk bana bakıp bakıp gülüyolrdı fısıldasıyolardı sonra telfnm caldı ve kalktım erkek arkdsma söyledim senin bu kızla bi muhabbetin mi var dedim bana bakp bakp gülüyo dedim (biliyordu kız sevgili oldugumuzu) erkek arkdsm beni suclamıstı ben paranoykmısım nerden biliysn seninle ilgili konustuklarını dedi ben de hissettim ddim anlasılıyodu cünkü tam karsımdalardı ama o hep dalga gecer senin hislern var dmi der:S

evet işyerlerinde çok fazla kıskançlık kokusu oluyor mesela benim 3 katı kilomda olan biri bana sağlıklı yaşam cümleleri kuruyor halbuki hergün börek simit yiyor ben meyve yediğimde cins cins bakıyor ben de ona gıcık gıcık bakıyorum kıskançlara verdiğim tepki alaycı bakışlar ...

aman ne gerizekalıymış yaa.
bence az bile tepki vermişsin, kızın söylediği cümleler arasındaki tutarsızlıga baksana. bu kıza haksızlık ettim falan die mi düşünüyosun? fazlasını haketmiş, agzına saglık.

bundan bizim okulda da var
kızın yüzü sivilceden gecilmiyo, bende bitane cıksın, hemen gelip başlıo cikolata yeme cips yeme cola icme. öglende git yemekhaneden ye die. soba borusu gbi bacaklaryla tayt giyiyo bide, ben de ona dedim bence bunu gyme git bi pantolon al dar olmayan onu giy diye sırf uyuzluguna. gelmiş bana dioki benim bi tarzım var sen kıskanıosun beni. evet dedim 20 kilo eksigm oldugu icin kısknaclıktan ölücem
aşsın şu insanlar bunları yaa sempatiksalakcinni

kızların ikili üçlü olunca yanlız olan kızla uğraşmalarına sinir oluyorum.
Daha önce hiç görmediğin ve de muhtemelen tekrar görmeyeceğin
kadına neden kıskançlık yaparsın anlamam ki.
Ama tebrik ederim seni ağızlarının payını iyi vermişsin iyiki
susmayıp tavrını koymuşsun:lepi:

ben de bi keresinde aşkımla sinemadayım önümüzde 2kız var tip tip bakıyolar nerden bileyim benim aşkıma asılacaklarını ara oldu lavaboya gittim aşkımda oturdu salonda bilsem onu orda bırakırmıyım neyse geri geldim lavabodan çakmadım davayı aşkımda bişi demedi bu olayı bana aylar sonra anlattı sen lavabodayken kızlar bana laf attı asıldı sende durumu anlar onlara saldırırsın diye sanada bişi demedım bildirdim hadlerni dedi kızdım elbet bana demesi gerekti ama bi yandanda iyiki dememiş büyük olaylar çıkabilir başımız yok yere tanımadığım insanlar için belaya girebilirdi düşünsenize yaptıklarını sevgilimle yanyanayız ve boş bi an bulup asılıyolar aşkıma ne mide ya bu çoçuğun yanında kız arkadaşı var demiyolar mı hiç şu hemcinslerimi yeminederim anlamış değilim amaçları başkasının sevgilisini kocasını elinden almak mı ha asıldın ne oldu bir tarafında fazlalık mı oldu kocasına göz koydun ne oldu metres oldun ya bazıları alçaldıkça alçalıyo ya yazık çok yazık

şşşşşşşşşşşşş

gözünü topla düştüde derim... :şakkıdı:

Canım, bunlar zamane çıfıtları. Akıl yok fikir yok, samanlık gibi kafaları var. Dikkat çekmek için bütün küstahlıklarını sergiliyorlar ulu orta. Kaale alınacak tipler değil. Biz akşama kadar bunların içindeyiz işte.

ya bizde eşimşe beşiktaştan bindik gidiyoruz neyse bi yaşlı teyze ve onun kızları falan var teyzeyi görünce ben eşime kalk istersen dedim eşim fark etmemişti çünkü neyse yer verdi.sonra teyze bana dönüp dönüp birşeyler anlatıyor.ee bende hafif gülümsüyorum neyse kızı da bizi izliyo allahım yok böyle bi saçmalık.büyük ihtimal annesiyle konuşmadığım için sanki mecburum kız bozuldu saçmalığa bakar mısınız.neyse kendi kendine demez mi sanki akraba oldu annem işte eskiden beri tanıyo sanki falan filan ama daha itici ve laf söyleyerek.neyse ben tuttum kendimi ama baktım ki ben sustukça kadın susmuyo en az 35 yaşında ki ben 22 yaşımdaydım şu an 23üm.baktım o utanmıyo tam inerken bana bak terbiyesiz falan diye saydım ben.sonra eşimle gidiyoruz yine önümüze çıktı ve yolun ortasında bana laf söylemeye başladı ben durur muyum.sonra ayrıldık.ama kızlar allah kimsenin başına vermesin ben iyilik yapmak isterken kötü oldum sakın kimseye yer vermeyin otobüste:)

büyük ihtimalle kadının kompleksi var annesini beğenmediği için ki anneler kraliçedir etraftakilerinde beğenmeyip kimsenin konuşmadığını düşünüyor kadın.ve resmen bana sardı.çocuklu kadın boşuna dememişler akıl yaşta değil baştadır diye.üstelik eşimin yanında oluyo bunlar allah o kadının eşine sabır versin ne diyim klava:

valla artık dışarı çıkasım bile gelmiyor..........ne oluyor bu insanlara ya anlamıyorum

sen en doğrusunu yapmışsın tipe bak tipe diye insanın eşinden bağırmak ne demek yaa bunlar kaç yaşında görünüyorlardır çok saçmalar yaa...genelde kızlar kadınlar arasında bu saçmalıklar oluyor hepside kıskanmaktan geliyor bence senin güzelliğini kıskanmışlar canım

Bence göz makyajini begendik ondan baktik laflari koca bir yalan olmus.
Sanki insanlari bilerek gicik edip, sonrada "yok suraniz güzel, yok buraniz güzel" tarzinda uydurmalik laflar söyleyerek sasirtmak isteyen tiplerden bunlar.
Bunlarin agina düsmeyeceksin, hic orali olmayacaksin, ama iste bunun icinde bazen peygamber sabri gerekiyor.
Sinir bozucu varliklar keske olmasa hic.

Bende tacize ugradin zannettim Allah korusun
Bosver takma kafana var böyle denzizler :bbo:

bu manyakların yüzünden gezintiye mi gitmedin ? yazık olmuş..takma bu kadar . gerekeni söylemişsin çünkü ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…