otobüste başıma gelenler çıldırdım.......!haksızmıydım sizce.?

bugün bende dersten dönüyorum kız servisin camından bana bağırıyor bende ne oluyor diye döndüm baktım ne bakıyorsun salak dedi bana şimdi sevrise sladırsam bastı gitti yediğim lafla kaldım ay böyleleri sert bir taşa gelsede başı ezilse..... iyi yapmışın canım eşinden tırsmıştır belkide...

Belki de cidden beğendiği için bakmıştır. Benim de suratıma gözlerini dikip bakan çok olur. Ne var ki bunda... Hiç de tepki vermem.

ayy cnm ya eşinin yanında olması hoş olmamış bide..
tüh bazı gençlerimiz işte böyle densizlik yapabiliyo..
bence patlatsaydın bi iki tane ben dayanamazdım valla
nefret ediyorum kendini bilmez insanlara ne kadar da rahat lar...

öff hadi erkek baksa anlarsın da kadının kadına bakması çok sinir bozucu oluyor gerçekten.iyi yapmışsınız bence.

Bu tür olaylara sık rastlıyorum artık ve bakan kişi gözlerini çevirene kadar ben de bakıyorum suratına :) Nasılsa aynı rahatsızlığı duyuyor ve çeviriyor gözlerini eğer çevirmezse de pis pis sırıtıp günahın mı çok diyorum ...Efendim? Diyor ... Sevap mı işlemek istiyorsun gözlerini ayırmadan bakıyorsun diyorum :) Hem içim rahat ediyor, bana yapılan tavrı eleştiriyorum hem de tatsızlık çıkmıyor :)

Bana da çok bakarlar, çok incelerler. Hadi erkeklerin kendilerince sebebi var da kadınlara kızlara ne oluyor. Yüzümü inceliyor, gözlerime bakıyor, kıyafetime bakıyor, açısını değiştiriyor ayakkabılarıma bakıyor, süzüyor, inceliyor uzuuuun uzunnnn.... gören de jüri sanır :)) Göz göze geliyoruz hemen kaçırıyorlar gözlerini. Ama yine başımı çevireyim aynen devam :)) Bana ne, baksın. Görmemiş işte, öğrensin diyorum ben de. Ama uyuz oluyorsun içten içe. İnsan bi utanır çekinir, ayıp yani film izler gibi huzursuz ediyorlar insanı. Kimisi bir ağzıma bakıyor, bir gözlerime bakıyor, gözlerini yüzümde fütursuzca gezdiriyor resmen. Anam babam kocam o kadar dikkatli bakmamıştır bana yani :)))))) sana noluyo?? Bu tiplerin biraz daha yırtık olanları "afedersiniz gözleriniz lens miii, saç boyanızın numarası kaaaç" gibisinden sorular da soruyor. Hemen copy-paste yani :))) Hadi ona bişey demiyorum, olur öyle. Ama kem gözlerle izlemek ayrı bişey.
Toplum içinde yaşamayı öğrenmek lazım. Kimse kimsenin seyirlik eğlencesi değil sonuçta. Elbetteki bakılır, bakılır ama çaktırmadan edebiyle bakılır. O ne öyle gözler yuvadan fırlamış bön bön bakışmak da nesi!!
Buradan kendilerine sesleniyorum " başkalarını fütursuzca izlediğiniz zaman siz farkedilmiyor sansanız da çok yanılıyorsunuz emin olun ve karşı tarafı da huzursuz ediyorsunuz. Yapmayın, bön bön bakmayın ezikler gibi emi, komik duruma düşüyorsunuz. Bakıyorsanız da bari bi maaşallahınızı eksik etmeyin içinizden, ne diyeyim"..
Oh rahatladım.

beğendiği kişi hakkında tipe bak tipe diyerek mi güler insan
bazılarıda kendini nimetten sanıyo mu denir
ödlek tırsıklar
cin olmadan adam çarpacaklar güya

bana metrobüste hergün kaç tanesi gözünü dikip bakıyo ama umrumda değiller
hiçte cevap vermem

Konuyu okuyunca aklıma geldi: bir gün hastanedeydim, oğlumu emzirmek için emzirme odasına girdim. Orada bir kadın gözüme ilişti. Ama nasıl güzel. Böyle Türkan şoray gibi bir kadın. Kaş göz o biçim yani...
Neyse işte kadından gözümü alamıyorum. Kadıncağız da tabi bir garip oldu doğal olarak. Sonra ben dayanamadım: "ay" dedim "çok güzelsiniz, gözümü alamıyorum sizden maşallah". Kadın utandı tabi. Ama utandıkça daha da güzelleşiyor. "kocanız çok şanslı, kıymetinizi bilir inşallah" dedim. Kadın teşekkür filan etti. Sonra emzirme işim bitti çıktık biz de.
Yani ben güzel gördüğüme mel mel bakarım. Ama muhakkak söylerim neden baktığımı.
Canım senin başına gelenler benim başıma gelseydi, kesin dalardım o kıza. Bir de çan çan konuşuyor, dişi ivedik...

not olarak şunu da ekleyeyim, kadın erkeğe bakmaz ama kadın kadına bakar. Kendinde eksik olduğunu düşündüğü şeye bakar özellikle. Hani memesi küçükse karşısındaki kadının memesine bakar; acaba pamuk mu var falan diye. Misal yani. Bu arada göğüs demedim, meme dedim bilerek. Göğüs farklı bir şey çünkü. Doktordan azar işitmiştim, memeye göğüs dedim diye. Teşbihte hata olmaz. Kusuruma bakmayın...

çooook iyi yapmışsın insanlara hakettiğini ver çünkü cahil gösteriş manyağı özenti çoğu insan bigün bende bu tarz birseyden kavga etmiştim sinirini alınca fena rahatlıyosun ama sinirini çıkartmışın canım rahatlamaya devam:)bide tırsıyolar ne komikler ya can can tikicanlar

bence yaptıklarınızda çok haklısınız. böyle basit insanlara herkes tepki gösterse, bunlar böyle rahat rahat seviyesizlik yapamazlar.
çok ama çok fazla başıma gelen ve sinirlerimi laçka eden bir davranış bu, o yüzden çok tepkiliyim. Allah ıslah etsin böylelerini!

bir keresinde hastanede eşimle beraber sıra beklerken, mümessil olduğunu sonradan öğrendiğim, insan azmanı bir kız gözleriyle bana dövecek gibi bakıyor, bakıyor, bakıyordu. aynı sizdeki gibi ters ters bakmam ya da gözlerimi çevirmem kar etmedi, neden bakıyorsunuz diye, yemin ederim gayet kibarca sordum. kadın, bir şey dememi bekliyormuş herhalde, ne bakıcam ben size de, hasta mısınız da, eşime de alın eşinizi psikoloğa götürün de ne laflar saydı ne laflar anlatamam. hem suçlu hem güçlü yani. o gün bir kez daha böyle insanlarla bana buralarda yaşam alanı olmadığını anlamıştım. zor.

İyi yapmışsın. Insanın içinde kalıyo cevap vermeyeyim klasımı bozmayayım diyince.

ii yapmışsın walla ne densizler var

Bence de iyi yapmışsın. Özgüveninin yerinde olduğunu kavramıştır zavallı ergen. Bir daha birine o şekilde bakacakken 2 kere düşünsün. Sinir oluyorum öyle insanlara.

pardon da bu konu 1.5 sene önce mi açılmış, ben mi yanlış görüyorum:26:

Genelde lise çağındaki kızlar yapıyor bunu..
gecen benimde başıma geldi..
hep böyle havalı yürüdüğümü söylerler öleymiş ben pek farkında değilim ama pek etrafıma bakmam yürürken bakmadığımdan pek görmem işde yanından geçtim de bakmadın diye alınıyolar oysa görmemişimdir..
2 liseli kız arkamdan geliyoo gülüyolarr gülmeyide geçtim böğürüyolarrr duydum sesleri ama dönmüyorum arkama yoldada benden başka kimse yok arkamdalar kaldırıma yanaştım durdum ayakkabımı bağladım bunları önüme aldımm..
girdim arkalarından diplerinee kafam nerdeyse ikisinin ortasında hösstttt desem kaçcaklar yandna bana bakıyolar hızlı hızlı gidiyolarr yok birisi yürüyomuşş koşuyomuşş bacağı kırılmış düşmüşşş laf değiştirip konuşuyolar gülme felan kesildi put oldularr.. bişe deselerrr alcam ikisinide arkalarından o derece sinirlendimm..
gülüyosannn söliceksin neye güldüğünü böle yoılda kahkaha atanlara ayar olurum.. (hiç aman banane diyemem üstüne giderim olmadı kavgada ederim kadıköyün meydanında kız dövüyodumm)

bakın bide noldu

hiç sevmediğim biri vardı pazarda gördümm rastlaştık ama kızdan nefret ediyorum yanlış yaptı bana yılannn varr yılannnnnn diye bağırdımmm.. yanımdaki arkadaşım kızz nerde yılan korkarım bennn diye zıpladııı millet hani nerde diyooo..
tabiki yılan dediğim kız anladııı anında topukkk..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…