- 2 Temmuz 2013
- 15.807
- 18.335
- 248
- Konu Sahibi parislondonn
-
Öncelik arabalılarda ne demek? Arabalı biri bekliyorsa önce o binecek demek. Yürüyen merdivenden çıkabilir misin arabayla çıkamazsın çünkü yasak o yüzden önce arabalının hakkıdır.Şu avm konusuna değineyim
Hiçbir avm nin asansörü sadece bebek arabalı yaşlı ve engellilere özel tahsis edilmemiştir
Her şeyde olduğu gibi, milletimiz bunu da işine geldiği gibi kendine özel kullanmaya çalışmaktadır.
Bazı avm lerde merdivenler yanyana olmuyor. Yani katı boydan boya dolaşıp bir üst kata çıkmak zorunda kalıyorsunhz. E haliyle bu da yorucu.
Gideceğim mağaza 5.kattaysa ben beş katı neden dolanayım?
Tabi ki öncelik sırası yaşlı engelli ve arabalılarda.
Ama bu demek değil ki sırf sadece onlar binecek.
Bir de şikayet etmişler, sanki babalarının malı. Ne gülmüştür bu şikayeti okuyan
Bazılarıda çok nazik yer versen oturmuyorlar.Sabahın korunde kalkıp okula gidiyorum veya ise aksama kadar canım çıkıyor. Otobüste bos yer bulunca sevinçten cildiriyorum sanki. Bazı yaşlılar biniyor kimi hastaneden dönmüş ya da gerçekten yorgun ayakta duramiyor onlara kalkıp yer veriyorum. Ama gezmeden döndüğü bariz süslü puslu teuzelere kalkıp da yer ve resim gelmiyor üstelik de yaşları 40-45 arası orta yaşlılar. Yine de kendimi kotu hissediyorum. Sanki mecburmusum gibi düşünüyorum. Ancak bir de bunlardan "ay şimdiki gencler de söyle böyle" diye cikciklayan olursa hepten kan beynime sıçrıyor . anlasalar keşke biraz bizi tabii ki herkesin hakki gezmek tozmak ama gençleri darlamak nedir. Ben gencim diye her dakika enerjik olucam diye bi kanun yok ki. Görüşlerinizi merak ediyorum bu konuda. Gerçi allahtan benim basıma gelmedi ama arada rastliyorum bazı hanımların ya da beylerin tribe girip gençleri darladigina.
yazık ya gerçekten 65 yaş üstündeki yaşlılara para vermiyorlar diye demediğiniz şey kalmamış haklısınız sizler hiçbir zaman 65 yaşında olmayacaksınız, 65 yaşında olursanız da inşallah sizleri her an istediğiniz yere götürecek çocuklarınız olur.
Haaa doğru zaten 65 yaşındaysanız evinizden dışarı adım da atmazsınız. O yaştakilerin gezme hakları yoktur çünkü.
Hamileyim ve kimse yer vermiyor
Hahabana bır kere 30 yaşındaki kadın laf saymıştı bende kalkıp aksayarak yürüdüm kadın çok pis bozuldu aksayarak yürüyünce herkesde ayıpladı kadın özür diledi ama
ben alışkınım dedim hahahahaa otobusten indim aksadım kötü kötü baktım bir daha kimseye çemkirmez herhalde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?