- Konu Sahibi parislondonn
-
He ya cikmayalim de mi hic sokaga zaten ne buyuk ayip. Keşke bize 6 ay 1 sene ucretli dogum izni verseler de biz de birkac hafta daha iznimizi uzatacaz diye koca gobegimizle otobuste tramwayda yer isgal etmeyip mis gibi evimizde otursak demi
yorumunuza bayildim süperbu zamane gençleri diye cümleye başlayan teyzelere kır dizini evde otur teyze ahirette yok yazılıyorsun gezme peşindesin de...
bi daha bişi diyemez.. bi kere de gerisi gelir. gerçekten yaşlılara yer verelim ama kokonolara bencede yer yok
Yok canim benim doktor normalci keza ben de oyleyim:) sonuna kadar normal dogum ki benim oglan iriydi bu da böyle :)allah ne nasip ettiyse o olur. Kaldi ki dr um sezaryen gibi bir oneride bulunsa,danisacagim insanlar burdaki hatunlar degil , yine baska bir doktor olur. Sağlık konusunda burdan aldigim yorumlara gore hareket edecek kadar aklimi peynir ekmekle yemedim kimse alinmasin ama ayni zamanda kusura da bakmasin:)öyle de işte teyze hayatında hiç çalışmış mı
ona göre dışarı gezmek için çıkılır
hamile kadın da evde yatar herkes onun peşinde pervane olur vs vs
ben, iş için sıra bekliyordum hamileyim, kocaman karnım, oradakiler diyordu ki ayıl bayıl seni öne alsınlar vs
ama kendilerine sıra gelince de önce onun işini yapın diyen de çıkmadı ki bunlar da sözde arkadaşım, selamım sabahım, kahve içmişliğim olanlar
o nedenle ben beklentisiz yaşamayı severim
yalnız geldik yalnız gideceğiz der her işimi kimsenin olumlu bir katkısı olmayacakmış gibi planlarım
bu arada senin de iyice az kalmış; sen de konu açacak mısın doktor sezaryen dedi ama doktora güvenmiyorum siz ne diyorsunuz kızlar diye :) :)
Yok canim benim doktor normalci keza ben de oyleyim:) sonuna kadar normal dogum ki benim oglan iriydi bu da böyle :)allah ne nasip ettiyse o olur. Kaldi ki dr um sezaryen gibi bir oneride bulunsa,danisacagim insanlar burdaki hatunlar degil , yine baska bir doktor olur. Sağlık konusunda burdan aldigim yorumlara gore hareket edecek kadar aklimi peynir ekmekle yemedim kimse alinmasin ama ayni zamanda kusura da bakmasin:)
kız şaka yaptım ben sana
bence şu 65 yaş dedeler teyzeler evde otursa artık.yaşlı kartından binişlerine bakmışlar istatistik bi dede 104 kere binmiş bir günde yuuuh hiç mi araba tutmaz yorulmazsın bıraksalar otobüste uyuyacak dede.
eskiden saat sınırı varda onuda kaldırdılar artık her dakka biniyolar bide kokuyolar kiiii illallah yani.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?