- Konu Sahibi parislondonn
-
yazık ya gerçekten 65 yaş üstündeki yaşlılara para vermiyorlar diye demediğiniz şey kalmamış haklısınız sizler hiçbir zaman 65 yaşında olmayacaksınız, 65 yaşında olursanız da inşallah sizleri her an istediğiniz yere götürecek çocuklarınız olur.
Haaa doğru zaten 65 yaşındaysanız evinizden dışarı adım da atmazsınız. O yaştakilerin gezme hakları yoktur çünkü.
inşallah öyle olursunuz fakat hayatta hiçbir şeyin garantisi yok maalesef.Insallah o yasa geldigimde onlar kadar enerjik ve dinc olurum da birilerinin yer verip vermemesi umrumda olmaz.
ben de inşallah çocuklarımı vicdanlı büyütebilirim.tebrikler içimi okudunuz.....bende saskınlıkla okudum tum yorumları, ınanamadım.....ıkı evladım var ve ben kesınlıkle ve kesınlıkle aılemın bana ogrettıgı gıbı buyutecegım, benım cocuklarım buyuklerıne kalkıp yer verecekler!!!
bu kadar...
ben de inşallah çocuklarımı vicdanlı büyütebilirim.
65 yaş üstü ayakta zor duran bir yaşlı gördüklerinde "vay gezmeden mi geliyor acaba, güne mi gitti ki, konuşmayı biliyor da ayakta mı duramayacak, çocuğu çoluğu arabayla götürsün, otobüste işi ne taksiye binsin" gibi düşünceleri aklına bile getirmeden sadece vicdanı ile yer verebilir.
kesinlikle düzgün giyinen makyaj yapan her teyze gezmeye mi gitmiş oluyor, yada o yaşlardaki her amca gezmeye mi gidiyor nasıl biliyorlar ki?ben de şunu anlamıyorum.bir insanın gezmeye gittiği,günden döndüğü nasıl belli oluyor.kadın veya adam,düzgünce giyinip hastaneye gitmiş olmaz mı,ya da velev ki gezmeden dönüyor olsun,onun sokağa çıkma hakkı yok mu ya.kimse yer vermesin arkadaş yaşlılara,bu kadar tantana edecekseniz,allahaşkına vermeyin.
bir de ben de ahirette yok sayılıyormuşsunuz lafına takılmıştım.bunu söyleyen insanların anası, babası,dedesi,ninesi yok mu ?
farkındaysan zaten öylelerine laf etmiyoruz burada yaşlıysa otobüse binmesin, gezmeye gitmesin,çocuğu çoluğu götürsün, ahirette yok sayılıyorlar diyenlere lafımız.insanlar zaten iyi durumdaysa yaşlı teyzelere yer veriyo. ama bazıları var ki taş gibi ama koltuk için gençlerin başına dikiliyo. hatırlıyorum üniversitedeydim hastaydım arkadaşlar hastaneye götürüyodu ama berbat durumdayım. kadın gelip başıma kalk kalk diyip durmuştu. iyi olsak zaten söyletmeyiz. teyzeler de bazen haddini bilmiyo
ben de size laf etmedim ki etsem alıntılardım. konuya yazdım mesajıfarkındaysan zaten öylelerine laf etmiyoruz burada yaşlıysa otobüse binmesin, gezmeye gitmesin,çocuğu çoluğu götürsün, ahirette yok sayılıyorlar diyenlere lafımız.
yoksa kimse hasta bir kızı zorla kaldıran yaşlı teyzeye iyi yapmışsın demez.
Öncelik arabalılarda ne demek? Arabalı biri bekliyorsa önce o binecek demek. Yürüyen merdivenden çıkabilir misin arabayla çıkamazsın çünkü yasak o yüzden önce arabalının hakkıdır.
Eminim tüm anneler ve engelli arabası kullananlar benimle aynı fikirdedir.
ben de şunu anlamıyorum.bir insanın gezmeye gittiği,günden döndüğü nasıl belli oluyor.kadın veya adam,düzgünce giyinip hastaneye gitmiş olmaz mı,ya da velev ki gezmeden dönüyor olsun,onun sokağa çıkma hakkı yok mu ya.kimse yer vermesin arkadaş yaşlılara,bu kadar tantana edecekseniz,allahaşkına vermeyin.
bir de ben de ahirette yok sayılıyormuşsunuz lafına takılmıştım.bunu söyleyen insanların anası, babası,dedesi,ninesi yok mu ?
kesinlikle düzgün giyinen makyaj yapan her teyze gezmeye mi gitmiş oluyor, yada o yaşlardaki her amca gezmeye mi gidiyor nasıl biliyorlar ki?
belki de o gezmeye gidiyor dedikleri yaşlılar hastaneye,cenazeye,hasta ziyaretine gidiyor ki sorgulamak bize düşmez.
zaten bunları sorgulayacak durumdaysa bi insan yer vermesin.
benim anne babam o yaşta değil ama onlar da o duruma gelecekler ve annem bir yerden dönerken otobüste edepsizin biri gezmede ne işin var senin ahirette yok sayılıyorsun dese çok gücüme giderdi.
demek ki bunları diyenlerin ya anne babası yok ya da hepsinin özel arabası var.
bence de bu kadar kötü düşüncelere sahipse bir insan yer vermesin, hepimiz yaşlanıcaz bakalım o zaman rica ettiğimizde bize yer veren gençler olacak mı yoksa azar mı işitecez.
Gayet iyi anladım okuduğumu. Kimse boş asansöre biniyor dememiş ki Zaten. Arabalılar beklerken en önden biniliyor onu konuşmuştuk. Yoksa asansörler bizim babamızın malı diye bir iddiamız yok.E bende onu demişim?
Okuduğunuzu mu anlamadınız anlamadım
Bazı insanlar o asansörlere sadece ama sadece kendileri binebilir başka hiç kimse binemez modunda yorumlar yapıyor
O yüzden yazdım
Yoksa asansör geldiğinde hep bebek arabalıların arkasından yer varsa binerim
Gayet iyi anladım okuduğumu. Kimse boş asansöre biniyor dememiş ki Zaten. Arabalılar beklerken en önden biniliyor onu konuşmuştuk. Yoksa asansörler bizim babamızın malı diye bir iddiamız yok.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?