- 13 Mart 2017
- 44
- 18
- 3
- 34
- Konu Sahibi Septembre16
Arkadaşlar Merhabalar.. Ehliyetim var ama hiç trafiğe çıkmadım daha. Kullanımı rahat otomatik hatcback araç önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Canım wolswagen Polo Harika bi araba tavsiye ederim birde Yen'i üyeyim soruyu nasıl ve nerden soruyoruz yardımcı olursan sevinirimArkadaşlar Merhabalar.. Ehliyetim var ama hiç trafiğe çıkmadım daha. Kullanımı rahat otomatik hatcback araç önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
Çok teşekkür ederim aklımda olan seçeneklerden biriydi. Başlıkların en üstünde bulunan yeni konu aç butonuna tıklarsanız sizi yönlendirecektir.Canım wolswagen Polo Harika bi araba tavsiye ederim birde Yen'i üyeyim soruyu nasıl ve nerden soruyoruz yardımcı olursan sevinirim
40 bini geçsin istemiyorum öğrenene kadarBütçeniz nedir?
Bütçe var. Bide manuelde korkuyorum cesaretim olmuyoArabadan iyi anlayan biri olarak söylüyorum otomatik araç çok yakar sistemde olarak arızası çıktığında manuel vites araçtan daha pahalıya patlar ama bütçe var benim yeter ki otomatik olsun diyorsanız alın .. ama manuel vites aracı 2 saatlik bir hoca desteği ile kavrarsiniz
Satın alıp öğrenmek için canımSatın almalık mi yoksa öğrenmek için mi?
Anlamadim ben.
Volvo bence
Fiyatı artınca kullanması daha rahat oluyor net![]()
Bide neyi harika mesela bahseder misiniz birazCanım wolswagen Polo Harika bi araba tavsiye ederim birde Yen'i üyeyim soruyu nasıl ve nerden soruyoruz yardımcı olursan sevinirim
Bütçenin varsa volvo v 40 alın hem bayan aracı hem de cesaretiniz yoksa dünyadaki en guvenilir araç çarpışma ya da herhangi bir carpma carpacagi sırada kendiliginden fren yapıyor direksiyon yol tutuşu ww ile kiyaslanamayacak kadar iyi arka bagaj hacmi bir bayan için gayet uygun gardrop gibi yakıt tasarrufu çok iyi ve saç kalınligi diğer markalardan daha kalın dünyada sadece bir kişi ölmüş volvo ile o da kemer takmadigi içinBütçe var. Bide manuelde korkuyorum cesaretim olmuyo
Opel astra 5 yıl kullandım yıllık bakımı dışında tamirci ile isim olmadıArabadan iyi anlayan biri olarak söylüyorum otomatik araç çok yakar sistemde olarak arızası çıktığında manuel vites araçtan daha pahalıya patlar ama bütçe var benim yeter ki otomatik olsun diyorsanız alın .. ama manuel vites aracı 2 saatlik bir hoca desteği ile kavrarsiniz
Opel astra 5 yıl kullandım yıllık bakımı dışında tamirci ile isim olmadı
Araç dizel yarı otomatik 100 km 4.5 litre yakıt yakıyordu kullanımı rahatti
Arabaya değişir Manuel yada otomatik heralde
40 bini geçsin istemiyorum öğrenene kadar
Hangi corsa peki.Benim ilk arabam corsa idi. Öğrenmek için iyi bir basamak oldu bana.
Hangi corsa peki.