• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Otomatik araba önerisi olan...

Arkadas herkes de 100binlik arabalara biniyormus. Bir biz fakir kalmisiz da haberimiz yokmus. :bicak:

Ben binemiyorum valla :) Yani bir de Volvo falan önermiş herkes yurtdışında yaşayan biri olsam Türkiye'de Volvo'nun aşırı tutan bir araba olduğunu sanardım. :110: Volvo kötü olduğundan değil ama kendisi de yedek parçası da servisi de aşırı pahalı bu yüzden tutan bir marka değil. Acemi insan zaten Allah büyük kaza beladan korusun tabi ama sürtebilir, vurabilir, çarpabilir. Parçası ucuz araçlar önermek lazım bana kalsa Fiat falan alsın hatta. İyice öğrenince daha üst model araçlara bakabilir.

Arkadaşlar Merhabalar.. Ehliyetim var ama hiç trafiğe çıkmadım daha. Kullanımı rahat otomatik hatcback araç önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
Ford fiesta yada fiat panda.suan bizde panda var duz vites ama cok memnunuz yani esim galerici hemen hemen bi cok araba gelip gidiyo iclerinde en begendigim bu fiyatlara yakin

40.000 bütçe için clio yada Ford Fiesta önerebilirim otomatik
Ama yeni öğrenmek için manuel ısrarlı tavsiyemdir, ustalaştıktan sonra rahatlık anlamında otomatik araca geçebilirsiniz. İkinci el araçlarda parça ve servis masrafını iyi tartmak lazım.

Ben binemiyorum valla :) Yani bir de Volvo falan önermiş herkes yurtdışında yaşayan biri olsam Türkiye'de Volvo'nun aşırı tutan bir araba olduğunu sanardım. :110: Volvo kötü olduğundan değil ama kendisi de yedek parçası da servisi de aşırı pahalı bu yüzden tutan bir marka değil. Acemi insan zaten Allah büyük kaza beladan korusun tabi ama sürtebilir, vurabilir, çarpabilir. Parçası ucuz araçlar önermek lazım bana kalsa Fiat falan alsın hatta. İyice öğrenince daha üst model araçlara bakabilir.

Ben daha canli kanli bir volvoya dokunamadim bile. :işsiz: bmw filan hak getire zaten. Bmw de araba kullanmayi öğrenecek zenginlik keske bizde de olsaydi.
Ben de araba kullanmayi fiat albea'da ogrendim. Kac kere carptim, vurdum. Zavalli babamin parasi ona yetse de napsin bir sey diyemiyordu. Ama pahali bir araba olsa büyük ihtimalle bir sey derdi. :KK35: O yuzden size katiliyorum bence de acemiyken ucuz bir araba kullanmak lazim. Simdi de corsamiz var, esim acemiydi, her yerini surttu caaggnim arabanin :KK14:

Ben daha canli kanli bir volvoya dokunamadim bile. :işsiz: bmw filan hak getire zaten. Bmw de araba kullanmayi öğrenecek zenginlik keske bizde de olsaydi.
Ben de araba kullanmayi fiat albea'da ogrendim. Kac kere carptim, vurdum. Zavalli babamin parasi ona yetse de napsin bir sey diyemiyordu. Ama pahali bir araba olsa büyük ihtimalle bir sey derdi. :KK35: O yuzden size katiliyorum bence de acemiyken ucuz bir araba kullanmak lazim. Simdi de corsamiz var, esim acemiydi, her yerini surttu caaggnim arabanin :KK14:

Benim ilk arabam da Fiat Grande Punto'ydu ehehe. Ben de yeri geldi mi kaldırıma vurdum, egzos borusunu yamulttum. Aynısını Volvo V40la yapsam bana getireceği masrafı düşünemiyorum. Şimdi de Ford Fiesta'ya yükselttim, yetiyor. :)

Ya hanımlar bırakın bu manuel araba öğrenme hırsını tadını çıkarın otomatık arabanın. Hep bu forumda yok manuel araba sürmeyi öğrenmeyen iyi şöför olmazmış, araba otomatikse ona araba sürmüş gözüyle bakılmazmış mış da mış kasmayın. Benim için en rahat araba kia çok rahat araba.
Aynen ben 13 yaşında öğrendim, normal başladım babamın kamyoneti vardı onu bile sürdürürdü bana, şimdi astra j vardı sattık otomatikti astra k aldık dizel olsun diye astrayla araba sürdüğümü anladım, akülü araba gibi gaz fren bu yani manuelle ne uğraşcaksın

Fiat Punto dizel otomatik

Arkadaşlar Merhabalar.. Ehliyetim var ama hiç trafiğe çıkmadım daha. Kullanımı rahat otomatik hatcback araç önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
Ben çok memnunum CLA 200 mercedes. ..inanılmaz kolay kullanımı. ..park otomatik. ..vites tuşla. ..start stop lu...şiddetle tavsiye ederim. ..sevgiler

Honda Civic. Bir iki yıldır bu arabamız var. Bana biraz büyük geliyor ama ilk bu araba ile trafiğe çıktığımdan olabilir. Otomatik çok rahat. Vergisi-kaskosu-sigortası dışında şükür bize bi masraf da çıkarmadı fakat bu saydıklarım bile yetiyor esasına bakarsan sürekli arabanın bi şeyini ödüyoruz. He bi de biz çok aktif kullanan insanlar değiliz belki ondandır.
Genel olarak memnunuz,biz pek anlamayız araba işinden ama eniştem otobüs şöforu, onunla birlikte baktık hep, ona güveniriz de. Bu yüzden tavsiye ederim.
40 binin biraz üstünde bizimki ama düşük modellerini 40 a da bulur gibisiniz.

Arkadaşlar yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim fiesta buldum onu alacağım yarın nasipse. Umarım başlangıç için iyi bi tercih olur vurmasız kırmasız :KK54:

Back
X