• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Otomatik araba önerisi olan...

Arkadaşlar Merhabalar.. Ehliyetim var ama hiç trafiğe çıkmadım daha. Kullanımı rahat otomatik hatcback araç önerilerinizi bekliyorum. Şimdiden teşekkürler
Micra kesinlikle. Esimin arabasi polo. Cok atik bi araba. Acemi icin fazla bence. Bir de micrada etrafi daha iyi goruyosun. Aynalari traktor aynasi gibi:)

Arkadaşlar yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim fiesta buldum onu alacağım yarın nasipse. Umarım başlangıç için iyi bi tercih olur vurmasız kırmasız :KK54:

Ayy benimkinden ehehe kaç model gerçi onu bilmiyorum da. Allah kaza bela vermesin, şimdiden hayırlı uğurlu olsun. Benimki 2012 model, gayet memnunum aracımdan. Danışacağınız şeyler olursa bildiklerimi aktarmaya çalışırım. :)

Arkadaşlar yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim fiesta buldum onu alacağım yarın nasipse. Umarım başlangıç için iyi bi tercih olur vurmasız kırmasız :KK54:
Temiz fiesta bulabildyseniz helal olsun compusteste guvenmeyin başta onu soyleym guvendgnz bi ustaya götürüp gosterin tramer ve sase kesin atın hayrli olsn

Back
X