Hayırlı olsun , güle güle kullan şimdiden :) . Ben Toyota corolla kullanıyorum , bayağı oldu , çok memnunum.
Bence birkaç marka model belirle ve galeride binip deneme yap hepsinde. Görüş açısı çok önemli , en rahat ettiğini seçersin. Bir de güvenlik paketi tam olsun. :)
Hayırlı olsun , güle güle kullan şimdiden :) . Ben Toyota corolla kullanıyorum , bayağı oldu , çok memnunum.
Bence birkaç marka model belirle ve galeride binip deneme yap hepsinde. Görüş açısı çok önemli , en rahat ettiğini seçersin. Bir de güvenlik paketi tam olsun. :)
Manuel vites Opel kullanıyorum, kardeşim aynı markanın otomatik vitesini kullanıyor. Bir türlü alışamıyorum otomatik vitese, her ne kadar manuelden rahat olsa da ille de sağ elim viteste olmalı diyenlerdenim. Araba benim hakimiyetimde olmalı bana göre. Babam makine mühendisi, o da manuel vitesi tercih ediyor çünkü otomatikte fren balatalarının daha çabuk eskidiğini söyler. Daha fazla benzin harcamaları da cabası... Ben de mayısta İ20 ile değiştiricem arabayı, hayırlısı.
Ne alırsan al hayırlısıyla kullanmanı diliyorum Jay jay.
canım ben de kendıme otomatık vıtes dısında guvenmıyorum
nedense daha kolay gıbı gelıyor bana
ama babacıgının bu sozu benı dusundurdu.. fakat ben degısırım arabayı 2 yılda bır
iyi dileklerin için sonsuz teşekkürler rabbim sana ve sevdiklerine sahip oldugunuz
herseyi güvenle keyifle kullanmayı nasip etsin
honda jazz otomatik vites konusunda çok iyi kaliteli diye bilinir. toyota yaris de iyidir bence.
Wolkswagen Passat kullanıyorum otomotik vites çok memnunum tavsiye ederim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?