Otomatik Vites Kaliteli Bir Araba Arıyorum

jayjay

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Haziran 2008
1.587
9
116
Diğer
Herkese merhaba
Araba alacağım kızlar yardımınıza ihtiyacım var, otomatik vites ve kaliteli bir otomobil istiyorum
ancak arabalar hakkında bir fikrim yok, çok küçük otomobilleri sevmiyorum
bir de yere yakın basık otolar oluyor ya onları da sevmiyorum
bana ne önerirsiniz?Sıfır alacağım bilgim olmadığı için karar veremiyorum
Teşekkürler

Hayırlı olsun , güle güle kullan şimdiden :) . Ben Toyota corolla kullanıyorum , bayağı oldu , çok memnunum.

Bence birkaç marka model belirle ve galeride binip deneme yap hepsinde. Görüş açısı çok önemli , en rahat ettiğini seçersin. Bir de güvenlik paketi tam olsun. :)

aynen otomatik corolla kullanıyorum

Hayırlı olsun şimdiden.... Bende Volkswagen Polo var... Bende memnunum arabamdan... Ama sen küçük sevmiyormuşsun tercih meselesi... Park etmede felan fazla sıkıntı yaşatmıyor.
Hyundai markasını fazla önermiyorlar ben araba alırken öyle söylemişlerdi. Honda Jazz yada Toyota felan önerilenler arasında... Tabii erkekler daha iyi bilir ama Volkswagende iyi bi araba düşünebilirsin. Tavsiye ederim...

Kızlar merhaba hepinize çok teşekkürler iyi dilekleriniz içinolumunekankayizsmile
güvenlik paketi konusunda bana kimse akıl vermemişti gecekuşu
bunu söylemen iyi oldu, heryerde aynı mıdır yoksa farklar oluyor mu?
kapsam açısından

Emin değilim ama aşağı yukarı aynıdır , markaya göre değişebilir doğal olarak çünkü her markada paket fiyatları farklı oluyor.

Valla Volkswagen i tavsiye etmeyene şaşarım , çok kaliteli bir arabadır.
Honda Jazz ı bir arkadaşım kullanıyor , oldukça memnun özellikle park konusunda küçük arabanın rahatlığı bariz belli oluyor. Ama 1.4 motoru ile ıstanbul da yokuş çıkarken klima falan kapatmak gerekiyor , nefesi yetmiyor arabanın.

VW den başkasını alma sakın. Jetta tam sana göre hem motoru çok güçlü hemde çok az yakıyor.

Manuel vites Opel kullanıyorum, kardeşim aynı markanın otomatik vitesini kullanıyor. Bir türlü alışamıyorum otomatik vitese, her ne kadar manuelden rahat olsa da ille de sağ elim viteste olmalı diyenlerdenim. Araba benim hakimiyetimde olmalı bana göre. Babam makine mühendisi, o da manuel vitesi tercih ediyor çünkü otomatikte fren balatalarının daha çabuk eskidiğini söyler. Daha fazla benzin harcamaları da cabası... Ben de mayısta ı20 ile değiştiricem arabayı, hayırlısı.
Ne alırsan al hayırlısıyla kullanmanı diliyorum Jay jay.

kızlar merhaba
opel toyota wolkswagen arasında kararsızım
bu 3 markadan bırı olucak
bu arada ben de yaz sonu ıtıbarı ıle ıstanbula gelin gelicegime göre oranın sartlarına uygun otomobil
secmelıyım
ya hondalar ıcın teneke dıyorlar dogru mu
cok ınceymıs kaplama malzemesı

canım ben de kendıme otomatık vıtes dısında guvenmıyorum
nedense daha kolay gıbı gelıyor bana
ama babacıgının bu sozu benı dusundurdu.. fakat ben degısırım arabayı 2 yılda bır
iyi dileklerin için sonsuz teşekkürler rabbim sana ve sevdiklerine sahip oldugunuz
herseyi güvenle keyifle kullanmayı nasip etsin

3 de bayan için kullanışlı ve sağlam arabalar.Kendini güvende hissediyorsun.Ben polo kulladım şu an 2008 opel corsa kullanıyorum.Küçük gibi gözüküyor fakat içi çok ferah.Az yakıyor sonra.Tavsiye ederim.

bende aynı fikirdeyim bence otomatik vites arabalar çok rahat.bende otomatik araba kullanıyorum daha doğrusu yeni başladım ve çokta memnunum .

helede istanbul trafiğinde.eşimin okulunda bir çok bayan hocamızda otomatik vites kullanıyor kesinlikle tavsiye ediyorum...

valla o zaman otomatik vites olsun
sonuc olarak sık sık degismeyi düsünüyorum herhalde balataları bana sorun olmasa kızlar degıl mı?
2 yılda bı yenılesem ıc aksamdan sorun cıkar mı?
kızlar bıkac model onerin ya

honda jazz otomatik vites konusunda çok iyi kaliteli diye bilinir. toyota yaris de iyidir bence.

Ben Honda Accord kullaniyorum, cok memnunum. Ama su aralar degistirmeyi dusunuyorum; Audi ve yine Honda Accord favorilerim.

Birsey dikkatimi cekti benim. 2 yilda bir degistirmeyi dusunuyorsaniz neden sifir araba aliyorsunuz ki? O arabalari kullanmaya baslamanizla o arabanin degeri nerdeyse yariya iner artik "kullanilmis" oldugu icin. Her arabanizda sifir alirsaniz cok zarar edersiniz. hem de 2 yil araba degistirmek icin cok kisa bir sure bence.

kızlar chevrolet aveo hb nasıldır fikriniz var mı? bizde arabayı değiştrmeyi düşünüyorz 0 ının da fiyatı baya uygun ama bilemedm nasıldır annemle ben kullancaz otomatik vites olcak,ya da ford fiestalar nasıldır?ne tavsiye edersiniz?

Arkadaşlar benim arabamda megane otomatik vites memnunum aracımdan ama otomotik vites arabalar sorun cıkarınca çok para yiyo...Ama yinede arabamı hiçbir arabaya değişmem küçük değil hem hemde çok rahat...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…