Kızcan ama ya 3 taneyse ve biri …neyse ben susayım
Farkında olmadan neler yutuyoruz kim bilir . Anlatırım da . Şimdi içinizi kaldırmayım .
O yüzden korkmayın insan bedeni sindirim sistemi böceklere alışkın .
Ben de bir gun Turk kahvesi içerken agzima kurt gelmişti ama tabi sineğin yaninda daha masum kalıyorAy bilmiyorum ama tiksindim 2 tane bi de , sinekli kahve içtim
Ben de bir gun Turk kahvesi içerken agzima kurt gelmişti ama tani sineğin yaninda daha masum kalıyorcok midem bulanmıştı tabi. Zamanla geçti, cok dusunmemeye calis
Hangisi daha fena acabaBen de bir gun Turk kahvesi içerken agzima kurt gelmişti ama tabi sineğin yaninda daha masum kalıyorcok midem bulanmıştı tabi. Zamanla geçti, cok dusunmemeye calis
Hangisi daha fena acabatemas var bidee
Allahını seven konuyu kapattırsın muneye
Hicbir sey olmaz, merak etme. Aldigimiz ekmeklerin ne şartlarda yapıldığını görüyoruz haberlerde. Biz coktan bağışıklık kazanmışizdir.Öyle canım ayy valla böyle yurtta kalınca oluyor işte böyle şeyler hiç otomattan kahve almamıştım
Hicbir sey olmaz, merak etme. Aldigimiz ekmeklerin ne şartlarda yapıldığını görüyoruz haberlerde. Biz coktan bağışıklık kazanmışizdir.
Belki birden fazlaydi ve ben onlari yutmuş olabilirimHangisi daha fena acabatemas var bidee
Allahını seven konuyu kapattırsın muneye
Mazoşistmiyiz neyiz yavvBelki birden fazlaydi ve ben onlari yutmuş olabilirim
Amaaan protein olsun isteMazoşistmiyiz neyiz yavv
YaÖlmüşmüydü peki öldüğüne eminmiyiz
Ya zıçtıysa bide içine asdfff
Çok özür dilerim sinirlerim bozuldu ya
Ekmeğin içinden etiket çıkmıştıHicbir sey olmaz, merak etme. Aldigimiz ekmeklerin ne şartlarda yapıldığını görüyoruz haberlerde. Biz coktan bağışıklık kazanmışizdir.
Bir şey olmaz da;keşke kusabilseniz.Ay bilmiyorum ama tiksindim 2 tane bi de , sinekli kahve içtim
Canım hicbisey olmaz, tiksinç ama , sagliklisin hala merak etmeKızlar dalga geçmeyin iğrenç bi durum sizinde başınıza gelse sizde tiksinirsiniz
Şekere geliyolar üniversite otomatından dolayı tecrübeliyimOraya nasil girdiler acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?