- 9 Haziran 2011
- 762
- 543
- 123
- Konu Sahibi kaRdelense
-
yolda,trafikte size ters bakan birinin olduğunu düşünün, gidip bana niye ters baktın demeye hakkınız var mı? adamdaki ne cesaret bir kadınla kavga etmek istiyor. bakarım bakarım istediğime istediğim gibi bakarım. Başkasıda ister bana sevgi dolu bakar ister sinirli bakar
tamam da işte adam çok bozulmuş
ben kötü bir şey demedim ki demiş, yanlış mı anladı acaba diye düşünmüş
o iyilik yapıp teşekkür alacağım diye beklerken bu tavırla karşılaşınca bozulmuş yani
kimseye yaranılmıyor moduna girmiş
bir de sevgiliniz ne aşamada özür diledi ve adama ne dedi
öyle baktığım için özür dilediadamın yanında biri var onu geri çekiyor ama adam hala bana laf yetiştiriyordu, bizdede ben adamla tartışmaya devam ediyorum sevgilim geri çekiyordu. tamam abi yeter artık bin arabana ben özür dilerim falan tarzında bir şey söyledi
Yanlış anlama lütfen ama benim en sevmediğim davranışlardan biridir göz devirmek :)
Bencede. Sessiz küfür gibi...
Adam disarida sevgilin dururken niye kafasini sokup sana soyluyor ki? Sevgilinin bu asamada mudahale etmesi gerekir.
Hani 3 km mesafe yok aranizda, ona soylese sevgilin dur dese ok zaten ne goz devireceksin ne baska sey.
Ben seni haksiz bulmadim.
Hele ki adamin donup kavga etmeye gelmesi tamamen denyoluk.
Iyi niyet gosterdiyse ve sen kotu aldiysan la havle deyip gececeksin be amca, ne zorlastiriyorsun hayati herkese.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?