otoparktaki adamdan benim adıma özür dileyen sevgili

tamam da işte adam çok bozulmuş

ben kötü bir şey demedim ki demiş, yanlış mı anladı acaba diye düşünmüş

o iyilik yapıp teşekkür alacağım diye beklerken bu tavırla karşılaşınca bozulmuş yani

kimseye yaranılmıyor moduna girmiş

bilmiyorum belki haklısınız da niye öyle baktın diye gelişi çok çirkindi. öfkelenmiş kavga edeyim diye geliyor resmen

bir de sevgiliniz ne aşamada özür diledi ve adama ne dedi

öyle baktığım için özür diledi adamın yanında biri var onu geri çekiyor ama adam hala bana laf yetiştiriyordu, bizdede ben adamla tartışmaya devam ediyorum sevgilim geri çekiyordu. tamam abi yeter artık bin arabana ben özür dilerim falan tarzında bir şey söyledi

Sizi bir yandan haklı buldum. Belki biraz sinirli bir insan olabilirisiniz. Ama abartmışsınız. Tabi sevgilinizin arkanızda durmaması sinir bozucu bir durum. Ama bir kadına öylebir kavga asla yakışmaz. Belli ki araba kullanan modern bir bayansınız. Değerinizi düşürmeyin.

kavga büyümesin diye yapmış; ılımlı makul bir adam ve size söylediklerine bakınca da siz de fazla sinirlenmiş olabilirsiniz o anda

olur bazen

uzatmayın; kavgayı yatıştırmaya çalışmış işte

bir de adam da sizi şu klasik bir şeyi bilemeyip de çemkiren tiplerden sanmıştır da burada mı öğreneceksin demiştir

sevgiliniz gel gel yapıyor o ben çıkayım gir diyor siz ona ters ters bakıyorsunuz neden öyle baktın deyince de sen çık bana ne karışıyorsun anlamına gelen bir şeyler söylüyorsunuz

dışarıdan bakınca hoş bir durum değil

olmuş bitmiş unutun gitsin

Trafık magandaları ıle ugrasmak ıstemıyorsanız Otoparkta bile olsanız tamam deyıp yolunuza bakın.. Adam ıyı yada kotu nıyetlı o an bılemezsınız.. Konuyu uzatmanıza gerek yok.. Erkek arkadasınız da konu kapansın dıye boyle bı tavırda bulunmus olmalı.. Size sarfettıgı laflar ıse hala devam edıyor olmanıza ve konunun uzamasına prım vermenıze olmus olabilir. Nazıkce olayı kapatabılırdınız..Bende haklı gordum erkek arkdasınızı..

Adam disarida sevgilin dururken niye kafasini sokup sana soyluyor ki? Sevgilinin bu asamada mudahale etmesi gerekir.
Hani 3 km mesafe yok aranizda, ona soylese sevgilin dur dese ok zaten ne goz devireceksin ne baska sey.
Ben seni haksiz bulmadim.
Hele ki adamin donup kavga etmeye gelmesi tamamen denyoluk.
Iyi niyet gosterdiyse ve sen kotu aldiysan la havle deyip gececeksin be amca, ne zorlastiriyorsun hayati herkese.

Söylenen bir lafa karsilik olarak goz devirmek karsindakini asagilamak demektir. Ne olursa olsun tamam anlaminda bir bas hareketi veya peki Teşekkürler demeniz yeterliydi. Her ne kadar amca kafasini camdan iceri sokmak gibi gereksiz bir hareket yapmis olsa da olayi baslatan sen olmussun.erkekler yanindaki bayan toplum icinde kavga edince olayi ortbas etmeye çalışıyorlar.benim de basima benzer bisey geldi esimle.hele ki karsi karsiya kaldiginiz kisi bir erkek.sacma sapan bi laf etse yaninizda sevgiliniz ne duruma duserdi bir fikriniz var mi? Bence sevgiliniz dogru tepki vermis

Adamın dönüp kavga etmesi bence de saçmalık ama ...
1. cümleye hiç katılmıyorum. Arabayı ben sürüyorsam adam dışardaki sevgilime konuşursa beni kadınım diye "adam" yerine koymuyor , "bey"ine söyleyeyim diye düşünüyor diye düşünür ve sinir olurum. Ben direksiyondaysam tabi ki bana söylicek.

İyi miyetle davranan birinin davranışını gerekli de gereksiz de bulsam kaba davranmak bence çok kötü. İyi niyete kabalıkla karşılık verilmemeli.

Valla siz haksızsınız ,çok hem de.Bunlar küçük şeyler gibi gözükür ama saygı söz konusu .Adamcağız gelmiş saygılı bir şekilde ve kibarca yardım etmek istemiş.Siz de buna karşılık kendinizden yaşça büyük adama teşekkür etmeyi bırak cevap bile vermeyip göz devirmişsiniz.Ne bekliyosunuz ,bence yaptığınız çok kaba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…