- 18 Haziran 2015
- 4.554
- 45.177
- 708
- Konu Sahibi kaRdelense
-
Adamın dönüp kavga etmesi bence de saçmalık ama ...
1. cümleye hiç katılmıyorum. Arabayı ben sürüyorsam adam dışardaki sevgilime konuşursa beni kadınım diye "adam" yerine koymuyor , "bey"ine söyleyeyim diye düşünüyor diye düşünür ve sinir olurum. Ben direksiyondaysam tabi ki bana söylicek.
Kac yasindasin ? Damar benim, kan benim diyen bir cocuk vardi bir ara, o canlandi gozumde.yolda,trafikte size ters bakan birinin olduğunu düşünün, gidip bana niye ters baktın demeye hakkınız var mı? adamdaki ne cesaret bir kadınla kavga etmek istiyor. bakarım bakarım istediğime istediğim gibi bakarım. Başkasıda ister bana sevgi dolu bakar ister sinirli bakar
Burdan, adam arabayı çıkarmış tekrar kavga etmeye gelmiş ve bunca süre içinde hala konu sahibi park edemeniş sonucunu da çıkarınca bence hak vermeden edemiyo insan karşı tarafa ve sevgiliye. Ne derece acemiyse artık adam fizandan koşmuş. Ben de acemiyim park konusunda. Ve biri arabasını kurtarmaya çalışsa bozulmak yerine tebessüm edip -ya çok sevinirim çok sağolun:)- derim. Ki adamcağız kızımlı konuşmuş gayet. Hata yapmayı neden yediremiyoruz kendimize anlamadımKeşke adamın yaşlı olduğunu söylemeseydin. Adama olumlu önyargı oluşturmuş oldun.
Göz devirmek itici bir davranış kimse hoşlanmaz bundan, kafa sallayıp geçebilirdin. Ama şunu diyeceğim adamın tavırları da abartılı. Uzaktan koşarak gelip kafayı arabanın içine sokmak bir. İkincisi alındıysa o an söylesin "niye öyle baktınız sizin için söyledim" diye, sonradan kavga çıkarmaya gelir gibi demin niye öyle baktınız ne demek.
Sevgilin konusuna takılma, sonuçta "sizden onun adına özür dilerim, kabalık etti siz haklısınız" vs dememiş. Konu kapansın diye tamam ben özür dilerim demiş. Yaşlı olduğu için de ciddiye almamış bence. Bu konuyu bir daha açmayın bile boşa.
koşarak arabanın camından kafasını sokup bunu söylemesi hoşuma gitmedi kötü niyetli olmasa da. bana söylemeden de rahatça benden önce yerinden çıkabilirdi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?