otoparktaki adamdan benim adıma özür dileyen sevgili

adamcağız nezaket gösterip size bir tavsiyede bulunmuş sizde kendini beğenmiş bir ifade takınmışsınız hiç hoş değil. benim erkek arkadaşım yapsa bende çok sinirlenirdim.

Cherry belki de ben kafamda yanlis canlandirdim.
Benim kafamdaki suydu acikcasi, x arabayi park ediyor, sevgilisi arabanin hemen onunde gel git vs diyor, adam sevgilinin yanindan gecip arabaya kafayi daldiriyor.
Kafamdaki bu.
Buna dayanarak da hala ayni fikirdeyim.

Adamın yaptığı yanlış . Camdan kafasını uzatması yani cam açıkmış zaten seslense duyardınız sanırım . Ama kendinden yaşlı biri ile tartışmayı doğru bulmuyorum .

gelip birine iyilikle bişey söylesem bana gözünü devirse, senin gibisine iyilik yapanda hata falan filan söylene söylene gderim, ama bişey demeden gidip tekrar dönüp kavga etmem. neyse adamın durumundan ziyade sizin davranışınız bağlar sevgilinizi, yaşça sizden büyük birine o şekilde davranmanızdan hoşlanmamış belli ki, söylediklerini dikkate alın çünkü dışarıdan nasıl göründüğünüzü siz değil çevrenizdekiler bilir.

Yaşli insanlar biraz temkinli olurlar. Amcada, sanırım, seni rahatça park etsin diye, böyle bir uyarıda bulundu.aslında daha töleransli olabilirdin. Neyse..olur böyle şeyler..

Yasli adam hakli.
Ayrica ilk teklifini de size dusundugu icin degil, kendi arabasini dusundugu icin yapmis zaten, belli. Sonunda "parketmeyi burada ogrenmeyeceksin" demesi bunu gosteriyor. Park etmeyi ogrenmek gibi bir islemi baskalarinin araclarinin arasinda yapmamaniz herkesin yararina olur gercekten. Ben de bir arabayi 2 kisinin arabamin yanina parketmeye calistigini gorsem, arabami alip kacarim oradan. Zira adamcagiz da kosa kosa gelmis bunun icin. :)) Buyutmenize gerek yokmus, bekleseydiniz adam arabasini kurtarsin. Afra tafra yapacaginiz kisi tanimadiginiz insanlar degil. Sizi cekmezler, bu konuda oldugu gibi.

Kac yasindasin ? Damar benim, kan benim diyen bir cocuk vardi bir ara, o canlandi gozumde.

Keşke adamın yaşlı olduğunu söylemeseydin. Adama olumlu önyargı oluşturmuş oldun.
Göz devirmek itici bir davranış kimse hoşlanmaz bundan, kafa sallayıp geçebilirdin. Ama şunu diyeceğim adamın tavırları da abartılı. Uzaktan koşarak gelip kafayı arabanın içine sokmak bir. İkincisi alındıysa o an söylesin "niye öyle baktınız sizin için söyledim" diye, sonradan kavga çıkarmaya gelir gibi demin niye öyle baktınız ne demek.
Sevgilin konusuna takılma, sonuçta "sizden onun adına özür dilerim, kabalık etti siz haklısınız" vs dememiş. Konu kapansın diye tamam ben özür dilerim demiş. Yaşlı olduğu için de ciddiye almamış bence. Bu konuyu bir daha açmayın bile boşa.

Acemi olmasan yönlendirilmeye ihtiyaç duymazdın. Bizde iğne deliğine park eden de var benim gibi park özürlü olan da. Ayrıca sevgilin aşağı inip yönlendirecek kadar büyüdüyse iş demek ki zorlandın girerken. Çıkayım demiş ne demiş sanki.

Gözümü devirdim diye ağzınızla söyledikten sonra hak vermek komik olur.

Adamcağız o arabayı siz hurdaya çevirin diye almadığından, çizme ya da çarpma ihtimaliniz onu tedirgin etmiş. Ve çok haklı. Sevgiliniz de.

Burdan, adam arabayı çıkarmış tekrar kavga etmeye gelmiş ve bunca süre içinde hala konu sahibi park edemeniş sonucunu da çıkarınca bence hak vermeden edemiyo insan karşı tarafa ve sevgiliye. Ne derece acemiyse artık adam fizandan koşmuş. Ben de acemiyim park konusunda. Ve biri arabasını kurtarmaya çalışsa bozulmak yerine tebessüm edip -ya çok sevinirim çok sağolun:)- derim. Ki adamcağız kızımlı konuşmuş gayet. Hata yapmayı neden yediremiyoruz kendimize anlamadım

adama bakma niyetinizi merak ettim o an şaşkınlıkla bakmak var öfkeli bir şekilde bakışlarıyla dövercesine bakmak var
bazen biz farkında değiliz yüzümüzdeki ifadenin ama çok kırıcı ve yıkıcı olabiliyor hele de bir söz var ki "bakışlarıyla döver "
demek sevgiliniz mahcup olmuş o adama ki özür dilemiş.

yahu markette market arabalarıyla yapıyoruz nezaket olsun diye rahat hareket edebilecek olan kimse
bi de göz devirecek
allah dert vermesin diyorum

Neden bu kadar tahammülsüzsünüz? Adam yaşlıymış sizede kızım diye hitap etmiş,erkek arkadaşinız yönlendirdiği için acemi sanmış ,park konusunda yardımcı olmaya çalışmış ve siz gözlerinizi devirmişsiniz. Haliyle tavrınıza bozulmuş tepki vermiş. Teşekkürler deyip geçebilirdiniz.
Sonrada neden iyi niyetli insanlar kalmadı diye yakınıyoruz.
Haklı bulamadım sizi kusura bakmayın.

Son düzenleme:
Gözlerini devirerek bakan insanlardan hiç hoşlanmam .
Ne o küçük dağları ben yarattım havası ?
Amca size gelmiş sakince söylemiş .
Sevgilinizin dediği doğru sonuna kadar katılıyorum .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…