- 5 Eylül 2014
- 14.245
- 50.137
- 598
- Konu Sahibi kaRdelense
-
Acemi olmasan yönlendirilmeye ihtiyaç duymazdın. Bizde iğne deliğine park eden de var benim gibi park özürlü olan da. Ayrıca sevgilin aşağı inip yönlendirecek kadar büyüdüyse iş demek ki zorlandın girerken. Çıkayım demiş ne demiş sanki.
Gözümü devirdim diye ağzınızla söyledikten sonra hak vermek komik olur.
Adamcağız o arabayı siz hurdaya çevirin diye almadığından, çizme ya da çarpma ihtimaliniz onu tedirgin etmiş. Ve çok haklı. Sevgiliniz de.
Gerçi göz devirme hareketi farkında olmadan yapılacak bir hareket değil.Çok saçma.
Sizin adama cevap vermeyip gözlerinizi devirmeniz (adamın davranışı sizi şaşırtmış olabilir) anlamlı olmamış. "Tamam" deyin geçin yani, ne var bunda... Göz devirme hareketi karşı taraf için can sıkıcı bir hareket. Bunda göz devirecek ne var anlamış değilim.
Adamın gelip neden ters baktın demesi de ayrı bi saçmalık, isteyen istediği gibi bakar. Ben olsam "öyle baktıysam da farkında değilim, sizinle alakası yok" der kapatırdım konuyu. Yani böyle saçma bir olay yüzünden çıldırmanız da asil bir davranış değil, sevgiliniz haklı.
Yasli adam hakli.
Ayrica ilk teklifini de size dusundugu icin degil, kendi arabasini dusundugu icin yapmis zaten, belli. Sonunda "parketmeyi burada ogrenmeyeceksin" demesi bunu gosteriyor. Park etmeyi ogrenmek gibi bir islemi baskalarinin araclarinin arasinda yapmamaniz herkesin yararina olur gercekten. Ben de bir arabayi 2 kisinin arabamin yanina parketmeye calistigini gorsem, arabami alip kacarim oradan. Zira adamcagiz da kosa kosa gelmis bunun icin. :)) Buyutmenize gerek yokmus, bekleseydiniz adam arabasini kurtarsin. Afra tafra yapacaginiz kisi tanimadiginiz insanlar degil. Sizi cekmezler, bu konuda oldugu gibi.
Kac yasindasin ? Damar benim, kan benim diyen bir cocuk vardi bir ara, o canlandi gozumde.
Acemi olmasan yönlendirilmeye ihtiyaç duymazdın. Bizde iğne deliğine park eden de var benim gibi park özürlü olan da. Ayrıca sevgilin aşağı inip yönlendirecek kadar büyüdüyse iş demek ki zorlandın girerken. Çıkayım demiş ne demiş sanki.
Gözümü devirdim diye ağzınızla söyledikten sonra hak vermek komik olur.
Adamcağız o arabayı siz hurdaya çevirin diye almadığından, çizme ya da çarpma ihtimaliniz onu tedirgin etmiş. Ve çok haklı. Sevgiliniz de.
Burdan, adam arabayı çıkarmış tekrar kavga etmeye gelmiş ve bunca süre içinde hala konu sahibi park edemeniş sonucunu da çıkarınca bence hak vermeden edemiyo insan karşı tarafa ve sevgiliye. Ne derece acemiyse artık adam fizandan koşmuş. Ben de acemiyim park konusunda. Ve biri arabasını kurtarmaya çalışsa bozulmak yerine tebessüm edip -ya çok sevinirim çok sağolun:)- derim. Ki adamcağız kızımlı konuşmuş gayet. Hata yapmayı neden yediremiyoruz kendimize anlamadım
Devaminda parketmeyi burda ogrenmeyecek lafı size hala iyi niyetini mi gosteriyor? Sanki ben adamın arabasina bişey yapmisim gibi çıkardığını düşünmüyor musunNeden bu kadar tahammülsüzsünüz? Adam yaşlıymış sizede kızım diye hitap etmiş,erkek arkadaşinız yönlendirdiği için acemi sanmış ,park konusunda yardımcı olmaya çalışmış ve siz gözlerinizi devirmişsiniz. Haliyle tavrınıza bozulmuş tepki vermiş. Teşekkürler deyip geçebilirdiniz.
Sonrada neden iyi niyetli insanlar kalmadı diye yakınıyoruz.
Haklı bulamadım sizi kusura bakmayın.
Adam saldirmamis ki neden ters baktigini sormus. Yanlis anladiniz derdim ben olsaydim. Hatta en bastan hic ters bakmazdim. Kotu gunumdeysem derdiniz ne, neden ters bakiyorsunuz diye sorabilirim evet. Niye bakiyorsunuz oyle ters ters, tanisiyor muyuz diye sormuslugum da vardir. Goz onunsa agiz da benim istedigimi soylerim diyerek hakaret etmem tabi orasi ayri. Ben kavga esnasinda bile kotu bakis atmamaya calisirim, hele goz devirmek insanlari tahrik eder, asagilanmislik hissi uyandirir. Kisaca hatalisin, hic tanimadigin birine boyle davranma. Psikopata denk gelirsin falan bakmaz gozunun yasina. Temkinli olmak iyidir. Neden yan gozle baktin diye oldurulen insanlar var yani sonucta.Niye siz kötü bakislarini yakaladiginiz herkesin üstüne yürüyüp niye bakıyor musun diye saldırıyor musunuz?
adam haklı veya haksız ama bu sizin agresif olduğunuz gerçeğini değiştirmez..
ki bende adamın kafasını camdan içeri sokmasını haksız buldum..
ama sizin konuyu açış amacınız acaba kim haklı iken verilen cevapların hiçbirini kabul etmiyorsunuz..bu tür durumlarda herkesin haklısı değişir.. amacınız farklı bakış açıları almak idi ise aldınız.. ama siz ısrarla haklılığınızı kanıtlamak ister yorumlarda bulunuyorsunuz..
şimdi adam arabasına zarar gelebilme ihtimalini düşünerek fevri bir davranışta bulunmuş davranış şekli yanlış olsa bile adam haklı..
siz adamın kafasını camdan sokmasına sinirlenerek öfkeli bir bakışta bulunmuşsunuz.. bu durumda herkesin vereceği tepki farklıdır.. siz sert bakarsınız bir başkası daha yumuşak şekilde peki amca çek arabanı diyebilir..
bu sizi haksız diğerini haklı yada tam tersi yapmazki.. boşuna gerildiğiniz bir olay olmuş bence..sevgiliniz olayı yatıştırmak için yapılması gerektiği şekilde davranmış.. otoparkın ortasında adamın biriyle laf dalaşının devam etmesinin kimseye bir faydası olmazdı sonuçta..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?