otoparktaki adamdan benim adıma özür dileyen sevgili

eğer acemi gibi göründüyseniz adam o yüzden de temkinli davranmak istemiştir, 3 yıl önce bir otoparkta kızın teki koca bir tırın park edebileceği yere minnacık arabasını park edebilmek için insanüstü bir çaba gösterirken benim park yerinde uslu uslu duran arabama arkadan çarptı, o gün bugündür biraz acemi görünen birinin park etmeye çalıştığını görürsem gidip uzak bir köşede işinin bitmesini bekliyorum

Okurken sevgilin için dua ettim bu hakkaten, bu nedir yahu? Adam yardım etmeye çalışıyor, adama bir de artistlik yapıyorsun sevgilin bu kabalığını düzeltmeye çalışıyor diye bir de üstüne ona çemkiriyorsun! Allaşkına git bi yüzünü yıka gel.

Ben yapı olarak sinirliyimdir.
Hele hele trafikte ciddi anlamda kavgacıyımdır. Nefret ederim kendimden.
Ama asla sizin gibi iyilikle yaklaşan birine böyle göz devirmek falan yapmam, yapamam.
Ayrıca acemi görünce bende de bir tırsma oluyor vallahi. Hem ne olur yani tamam amca desen ben acemiyken geçen amcaların falan gözünün içine bakıyordum belki biri ver kızım ben park edeyim der diye. İnsanlar yemez sizi merak etmeyin. Sevgiliniz de olayı uzattığınız için kızmıştır haklı da.

Çok saçma.
Sizin adama cevap vermeyip gözlerinizi devirmeniz (adamın davranışı sizi şaşırtmış olabilir) anlamlı olmamış. "Tamam" deyin geçin yani, ne var bunda... Göz devirme hareketi karşı taraf için can sıkıcı bir hareket. Bunda göz devirecek ne var anlamış değilim.

Adamın gelip neden ters baktın demesi de ayrı bi saçmalık, isteyen istediği gibi bakar. Ben olsam "öyle baktıysam da farkında değilim, sizinle alakası yok" der kapatırdım konuyu. Yani böyle saçma bir olay yüzünden çıldırmanız da asil bir davranış değil, sevgiliniz haklı.

Son düzenleme:
Ne kadar burnu havalarda birisiniz.
Adam kizim demis, rahat park et demis.
Tamam bazen gereksiz hareketler yapabiliyr yaslilar, ama niyeti iyiymis.
Yere sermedigin kalmis adami.

Sevgilinde seni savunucak diye bisy yok.
Ne yani? Istersem vuruyum kiriyim adam ölduruyum sevglim yine beni desteklesin diyosun oylemi?

Haksizsan haksizsindir.

Ay bu devirde kimseye iyilik yapilmayacak mi? Ben birine sakince bi teklifte buluns gozlerini devirse bende sinir olurum. Demekki park edemiyosun adamda kendi capinda yardim etmeye calismis

Aynen dediğiniz gibi, zaten erkek arkadaşı yardım ediyormuş adamcağız acemi olduğunu düşünmüştür. Kaldı ki park ederken yardıma ihtiyaç duyan biri için bende aynı şeyi düşünürüm. Bir de gayet kibar kızım falan demiş, ne gerek var yani. Yaşlıymış zaten. Adam anlamış demek ki acemi olduğunu.

Adam size gelmiş düzgünce söylemiş siz göz devirmişssiniz. Erkek arkdaşınızda sevgilisinin huyunu biliyorki demek adamdan özür dilemiş yoksa siz daha cok uzatcaktınız..

Gerçi göz devirme hareketi farkında olmadan yapılacak bir hareket değil.

Parkla ilgili bir yanlisim yoktu daha da emin olması açısından sevgilim disardaydi ve beni yonlendiriyordu. Kendi arabama zarar vermek uğruna onun arabasına zarar verecek değilim . Arabasını yemisim gibi telaslanip ben cikayim öyle parket demesini iyi niyetli görmüyorum. Hele bunu camdan kafasını sokup söyleyecek, niye bana ters baktın diye üstüme gelecek cesareti olmasını hiç doğru bulmuyorum

O zaman bana laf yetistirecegine gitsin arabasini çıkarsın canım madem korkusu buysa. Arabama kafasını sokup bana bekle demeye hakkı yok. Arabasının da hurda olacak hali yok gayet seyrinde parkediyorum

Adam arabasini cikardiginda ben de esyalarimi toplayıp inmistim arabadan

Devaminda parketmeyi burda ogrenmeyecek lafı size hala iyi niyetini mi gosteriyor? Sanki ben adamın arabasina bişey yapmisim gibi çıkardığını düşünmüyor musun

Niye siz kötü bakislarini yakaladiginiz herkesin üstüne yürüyüp niye bakıyor musun diye saldırıyor musunuz?
Adam saldirmamis ki neden ters baktigini sormus. Yanlis anladiniz derdim ben olsaydim. Hatta en bastan hic ters bakmazdim. Kotu gunumdeysem derdiniz ne, neden ters bakiyorsunuz diye sorabilirim evet. Niye bakiyorsunuz oyle ters ters, tanisiyor muyuz diye sormuslugum da vardir. Goz onunsa agiz da benim istedigimi soylerim diyerek hakaret etmem tabi orasi ayri. Ben kavga esnasinda bile kotu bakis atmamaya calisirim, hele goz devirmek insanlari tahrik eder, asagilanmislik hissi uyandirir. Kisaca hatalisin, hic tanimadigin birine boyle davranma. Psikopata denk gelirsin falan bakmaz gozunun yasina. Temkinli olmak iyidir. Neden yan gozle baktin diye oldurulen insanlar var yani sonucta.

Biz ne dersek diyelim sen kendini haklı görüyosun zaten. Ama yine de diyelim. Tanımadığın adama ve üstelik senden büyük belli ki kızım diye hitap ettiğine göre, cevap bile vermeden gözlerini devirmek ayıp bi şey bi kere. Hani çok mu zor, önemli değil beyfendi hallederim ben demek. Tabi yüzüne cemkirerek değil, nezaketen. Sevgilin de haklı bence olayı büyütmeye hiç gerek yok. Hani trafikte kusur 8 ile ölçülüyoya. Bence 8de 6 sen, 2 diğer adam kusurlu. Ama sen objektif bi yapıda değilsin zaten kabul etmeyeceksin. İnşallah daha ciddi problemler yaşamazsin

adam haklı veya haksız ama bu sizin agresif olduğunuz gerçeğini değiştirmez..
ki bende adamın kafasını camdan içeri sokmasını haksız buldum..

ama sizin konuyu açış amacınız acaba kim haklı iken verilen cevapların hiçbirini kabul etmiyorsunuz..bu tür durumlarda herkesin haklısı değişir.. amacınız farklı bakış açıları almak idi ise aldınız.. ama siz ısrarla haklılığınızı kanıtlamak ister yorumlarda bulunuyorsunuz..

şimdi adam arabasına zarar gelebilme ihtimalini düşünerek fevri bir davranışta bulunmuş davranış şekli yanlış olsa bile adam haklı..
siz adamın kafasını camdan sokmasına sinirlenerek öfkeli bir bakışta bulunmuşsunuz.. bu durumda herkesin vereceği tepki farklıdır.. siz sert bakarsınız bir başkası daha yumuşak şekilde peki amca çek arabanı diyebilir..

bu sizi haksız diğerini haklı yada tam tersi yapmazki.. boşuna gerildiğiniz bir olay olmuş bence..sevgiliniz olayı yatıştırmak için yapılması gerektiği şekilde davranmış.. otoparkın ortasında adamın biriyle laf dalaşının devam etmesinin kimseye bir faydası olmazdı sonuçta..

şimdi bence durum şu;
yaşlı amca belli ki kontrolü seven bir insan.yaşlılar,eski insanlar yeni nesil gibi "bırak ne istiyorsa onu yapsın" kafasında değiller.bu şunun gibi örneğin yaşlı birine adres sorduğunda eğer tarifi yanlış anlayıp farklı yöne gitmeye başladıysan hemen arkandan koşup düzeltir seni, sen doğru yere yönelene kadar arkandan izler.bilirsiniz böyle insanları..
adamın kötü bir niyeti yok aslında tamamen yetişme tarzından,kadın şöför oldugunu görünce kendince bir jest yapmak istemiş.
sen de biraz atarlı bir insansın anladığım kadarıyla, bu kim oluyor da bana müdahale ediyor diye sinirlendiğin için olaylar gelişmiş..
keşke he amca he deyip geçseydin.

Aslında başlarda beni haksız bulan fikrini belirten kişilerin yorumunu beğendim bile beni haksız bulanların bakış acilarini görebilmek için bu konuyu açtım. Sadece haksız olduğumu çirkin bir şekilde ve seviyesizce dile getirenlere kızdım. Mesajınız için teşekkürler

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…