otoparktaki adamdan benim adıma özür dileyen sevgili

Bana ne müdahale ediyorsun cıkacaksan çık banane diye adama saldirirdi tahminimce

Bende oyle dusunmusdum. Adam kendi arabasina zarar gelmesin diye kosmus.. Ustune iylik yaptigini sanmis seni azarlamis. Sevgilinde ozrunu dilemis.adamin hava olmus 1500.. Size tartismak kalmis . ne gizel dunya ya. Karismayin arkadas milletin isine...kizin niye guzel baslayan gununu burnundan getiriyorsunuz..

Adı da iyilik oluyor işte herkes kendi işine baksa olmaz.insanlar birbirlerine müdahale hakkı olduklarını sanıyorlar, sınır tanimiyorlar

normal zamanda, niye ters baktın diyor diyebilirsiniz.
ama adam sizi düşünerek 'ben çıkayım sen park et' demiş. e sizden de 'teşekkür ederim, gerek yok' veya en azından 'tabii' veya bir gülümseme, en azından göz devirmeden fazlasını beklemiş. normal olarak. ben bile kasiyere 'teşekkür ederim, iyi günler' dediğim zaman 'iyi günler' denilmesini isterim. ama tabii 'neden bana iyi günler demediniz' demem. ola ki deseydim bile bu, onun bana cevap vermemiş olmadığı yanlışını değiştirmez. anlatabildim inşallah

Sadece kendi başıma gelmiş gibi düşünerek yorum yapıyorum.
Adamın teki bana o şekilde celalli bir şekilde koşsa gelse ve dediğini söylese, 'teşekkür ederim düşünmenize ama park edebilirim, sorun değil' der, bir güzel park eder, selamımı çakar, havalı havalı giderdim.
Büyük ihtimalle adam zaten siz zorlandığınızdan dolayı( ki zorlanmadığınızı söyleseniz de size park için birinin yardım etmesi bunu gösterir), kendi arabasına hem zarar gelmemesi açısından hem de size yardımcı olmak için koşa koşa gelmiş.
Sanırım siz trafikte, her hangi bir duruma teşekkür amaçlı çalınan kornaya 'ne var ya' diye cevap verip, göz devirenlerdensiniz.
Trafik jargonunun yanında nezaket kurallarını da bir gözden geçirin derim.
Ayrıca yanınızda erkek arkadaşınız varken, onu hiçe sayıp yaşlı bir adamla laf atışmasına girmeniz ayrı bir durum.
Zircirleme kriz tamlamasını yapmışsınız, tebrikler.

Adama bir teşekkür etmek bu kadar zormuydu?? Bende sinir olurum böyle gözlerini deviren kişilerden. Üstelik adam sana kızım diye hitap ederken yaptığınız hiç hoş değil. Sevgiliniz de helal olsun bu arada...

konu sahibi yerden goge kadar haksisziniz, ustelik bunu yasli birine yaptiginiz icin, kendinizi daha kotu duruma dusurmussunuz. saygi, nezaket, kibarlik, hosgoru den nasibinizi almamissiniz sanirsam.

ne kadar tahammülsüz bir millet olduk biz şaşıyorum bir teşekkür edip gerek yok park edebilirim demek bukadar mı zor
adam in kızım ben park edeyim dememiş ki

ben önce kendime acırım bukadar incir çekirdeğini doldurmuyacak şeyler için canımı sıkıp bide sevgilimle kavga ediceğime
bir iki kibar söz olayı çözer çok yükseklerden bakmayın hayata teşekkürle diliniz aşınmaz

Adam ilkinde belki İyi niyetli yaklaşmış olabilir, belki arabasına vurmandan da korkmuş olabilir :)
Amaa..
Şöyle bir durum var ki sevgilim dışarıda beni yönlendirirken bi adam gelip ne hakla o arabadan içeri kafasını sokabiliyor?
Kaldı ki hadi iyi niyetli yaklaştıi konuşmak yada cevap veermek zorunda değilsin.
Gözde devirirsin, suratta çevirirsin tanımadığın bir adama.
O adamda ki nasıl bir cesaret tekrar gelip hesap sorabiliyor ve sevgilinde adamdan 'çingene' olduğun için özür diliyor.

Başıma gelseydi eline verirdim anahtarı güle güle derdim sevgilime :)

Ben size hak veriyorum. Madem ben adamin cikmasina engel olmuyorum, uyarmasina hic gerek yok! Ki bide kosa kosa gelip, kafasini camimdan iceri sokacak. Buna ne gerek var? Dunya mi yikiliyor da kosa kosa geliyor. Hadi onu gectim adam tekrar arabasina biniyor ve tekrar cikip bana dogru geliyor ve neden sert baktiniz diye soruyor? Sirf bunu sormak icin adam hic erinmeden iniyor? Komik ya adama hesap mi verecez bide. Benim sevgilim olsa bana degil adama coktan laf etmisti. Sevgilim bana oyle bi tepki verseydi. Ozaman sen park etseydin derdim ama ehliyeti yoksa o ayri.

bazen insanlar iyi bişi soylediklerini sanırlar ama kötü şekilde soylerler...

camdan kafayı uzatmaya takılmış çoğu kişi de, Allapaşkına bir düşünün ne kadar kafasını uzatabilir yada ne kadar içeri sokabilir. araba belli cam belli. demek ki göz hizasına gelebilmek için eğildi. yardım etmekten başka ne gibi bir maksat olabilir.
"teşekkürler" her şeyi çözerdi.

haksızsın. adam yardımcı olmaya çalışmış. kibarca teşekkür edebilirdin. sağolun ama ben hallediyorum yinede teşekkürler diyebilirdin. hoş olmamış o hareket.

Adam kızmakta haklı kusura bakmayın yani size kibarca ben çıkayım kızım da rahatça parkedin demiş kaba bir sözü olmamış gözlerini devirip sinirle bakmanın ne alem var belli ki adam öyle bakmanızdan rahatsız olmuş ve neden öyle baktınız kötü bir şey mi dedim demiş ve siz karşılık verince de doğal olarak karşılık vermiş bakın sevgiliniz bile sizi suçlu bulmuş sonuç olarak tabii siz çıkın ben öyle parkederim ya da güleryüzle teşekkür ederim deseydiniz bunlar yaşanmazdı bazen mimiklerimiz tavrımız çok önemlidir biri kalkıp bana öyle yapsa ben de sinirlenirim kötü bir şey mi dedim diye.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…