otoparktaki adamdan benim adıma özür dileyen sevgili

Teşekkür ederim teşekkür ederim beni anladiginiz için teşekkür ederim. Adamın yanlış bişey yapmadigim halde kadın sürücü diye telaslanip beni uyarmasi hoşuma gitmedi ve gözlerimi devirdim. Kadınların trafikte ezilmesini onlara önyargılı bakilmasini kabullenemiyorum adamın hareketi de buydu iyi niyet değildi

Yaslı adam nezaketen olur deseydiniz cnm gözünüzü devirmek yerine...sevgiliniz haklı..

Size sizin dilinizden cevap vereyim. Siz okuma özürlü müsünüz?
Bir tane arabayı biri sürüyor, diğeri komut veriyor dışarıdan. Kaç tane arabasını bu şekilde parkeden insan görüyorsunuz dışarıda? Daha bir arabayı bile yardımsız parkedemeyen insan görünce koşmuş adam. Bunun cinsiyetle ilgisi yok. Acemilikle ilgisi var.

Yani gerçekten olayı nasıl cinsiyete getirdiniz ben anlamadım. Tabi ki otoparkta biri park ederken başkasının çıkıp gel sağ sol dediğini görsem bende anlarım acemi olduğunu. Ayrıca çok haklı adam park etmek otoparkta o kalabalıkta öğrenilmez...

göz devirmek nedir yani, evet ya da hayır olur ya da olmaz de. öyle herkese kapris yapamazsın elbette sevgilin bile çekememişken bu halini bir başkası hiç çekemez.

ayrıl gitsi sevgiliyken seni tutmayan ilerde hic tutmaz

Aynı ülkede yaşadığımızdan şüpheliyim. Birine park ederken gel gel yapmak türklerin kanında var bence, bunun acemilikle alakası yok. Benim babam 40 yıllık şoför, yanaşacağı zaman eşim ya da Abi'm arabanın yakınındaysa aynayla uğraşmasın diye gel gel, sağ yap, hop, tamam gibi şeyler söylerler. Ama babam onlar olmadan da çok rahat araba kullanır, park eder.

Onun dışında ispark görevlileri de pek çok kişiye yardımcı olur park etme esnasında. Hiç mi görmediniz?

Fatkındaysanz konu sahibinin sevgilisi, arabayla seyir halindeyken vites değiştir, sağa kır, sol şeride geç vs diye komut vermiyor. Araba kullanmak ayrı, park etmek ayrı.

Ayrıca konu sahibinin eşi kendi kendine öyle bir çabaya girdi belki. Konu sahibinin in de bana yardım et dediğini nereden çıkardınız? Adam tez canlı, lüzumsuz işler müdürü diye, kadın elalemin "kadın şoför" etiketine maruz kalmak zorunda mı?

Yukarıdaki cevabıma ilaveten, konu sahibi ben park etmeyi bilmiyorum, in ve bana yardım et mi demiş? Nereden çıkardınız anlamadım ki. Belki sevgilisi kendi kendine öle bir çabaya girdi?

Ayrıca adım gibi eminim ki, o adam şoförün erkek olduğunu görse öyle telaşlanmaZdı

Çok gereksiz bir konu nerelere gelmiş ..
Sevgilin Neden inip komut verdiğini anlamadım?
Zirâ Aynalar yeterli park için ..

adamın sucu yok. biri bana senin yaptığını yapsa aynı şeyleri yaparım. artık lütfen etrafımızdaki insanları sapık gibi görmekten vazgeçelim.

Ben öyle feminist bir kadın değilim. Zaman zaman kötü kullanan kadınlara söylenmişliğim de vardır, ama "işte kadın şoför" anlamında değil hiçbir zaman

Burada ortada fol yok yumurta yok, adam koşa koşa geliyor. E belli yani niye telaşlandığı. Görgüsüz herif!!!

Sevgiliniz de ayrı bir görgüsüz. Hadi adamla tartışma çıkmasın diye öyle konuştu. Size ne hakla öyle konuşuyor ve davranıyor! Takma kafana, pimpirikli adamın tekiymiş diyeceği yerde neler söylemiş odun herif!

Kusura bakmayın ama ben olsam, git kendine asil bir hanımefendi bul o zaman derdim!

Pardon, kendisi bu sadece sevgilimin arabası değil, bu arabada benim de hakkım var, ön koltuk benim !!! diye çıngar çıkaran bir üyemizdi.
Elin yaşlı başlı adamına durduk göz devirecek ne var, yani ben utanırım. Yeni nesil genç kadınlar kibar muamele görmeyi haketmiyor açıkçası, bir şaşırıyorlar insan gibi muamele görünce.

Belliki adam arabasına zarar verirsiniz diye koşmuş, baştaki telaşı odan. E doğal olarak siz bunu anladınız ve hoşunuza gitmedi. Buraya kadar herşey normal. Bakışlarınızın değişmesi de normal. Sonrasında adamın konuyu uzatması saçmalık, sizde keşke çata çat karşılık vermeseydiniz , bazen en güzel cevap muhattap olmamak. Tartışma çk hiddetlendiyse sevgiliniz sizin tavrınızı onaylamamış olabilir, adamda yaşlıymış.

Keşke bir de o amcadan dinleyebilseydik, genç bir erkek direksiyondaki genç bir hanima park konusunda yönlendirme yapiyor benim aracımın yanına ,,direksiyondakinin cinsiyeti önemli değil biri sağ yap sol yap vs diye yonlendiriyorsa o sürücü benim gözümde acemidir aracımı riske atmak istemem ve zaten çıkıyorsa beklemesini rica ederim bu bence normal..

Oncelikle sen bir doktora görün bu kadar hayal gücü tehlikeli ve bence çok konuşmamalisin yine banlanırsın sonra

Gözlerimi devirdim derken tam olarak ne oluyor bu hareket? Anlayışla bakmak mı sinirle bakmak mı. Göz devirmek ne onu anlamadım ben :) hani belki o devirmede tetiklenmiştir herşey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…