- 8 Nisan 2013
- 182
- 171
- 53
- Konu Sahibi kaRdelense
-
Bazıları okuma özürlü mü anlamadım.
Adam açıkça "PARK ETMEYI BURDA ÖĞRENMEYECEKSİN" demiş.
Koşa koşa gelmesi de, aman arabama çarpar şimdi bu kadın sürücü, demek oluyor.
Yani kadın sürücü diye ne bu telaş anlamadım ki. Illa her kadın kötü mü araba kullanıyor. Bilakis, kadınların daha dikkatli araba kullandığını düşünüyorum ben. Sadece erkekler arabayı çarpınca yaygara koparmıyorlar da ondan o kadar göze batmıyor kaza yapmaları.
Yani kadın sürücü diye ne bu telaş anlamadım ki. Illa her kadın kötü mü araba kullanıyor. Bilakis, kadınların daha dikkatli araba kullandığını düşünüyorum ben. Sadece erkekler arabayı çarpınca yaygara koparmıyorlar da ondan o kadar göze batmıyor kaza yapmaları.
ayrıl gitsi sevgiliyken seni tutmayan ilerde hic tutmazKısaca özetleyip yorumlarınızı almak istiyorum. Avm nin otoparkında ben aracı parkederken sevgilim aşağı inmiş beni yönlendiriyordu.Karşıdan yaşlı bir adam bana doğru koşmaya başladı kafasını camdan içeri sokup ' ben çıkayım kızım siz öyle parkedin' dedi. bende cevap vermeyerek sadece gözlerimi devirdim.
Adam yerinden çıktı tekrar arabadan indi pardon niye bana öyle sert baktınız kötü bir şey mi söyledim siz daha rahat parkedin diye beni bekleyin dedim dedi.oldukça öfkeliydi ama tartışmaya gelmiş bana niye sert baktın diye. bende niye koşa koşa gelip camdan bunu söylediniz anlamadım, çıkmak istiyorsanız çıkın ben size engel olmuyorum ki falan dedim.
sonra tabi adamın sesi yükseldi ben daha da yükseldim.Adam park etmeyi burda öğrenmeyeceksin dedi ben çıldırdım,sevgilim aşağıdaydı beni kontrol ediyordu çarpma vurma gibi bir durum da yok, bu hareketine anlam veremedim.
sevgilim bana biz kaç yıldır birlikteyiz, bu yüzünü hiç görmemiştim ve hiç hoşuma gitmedi dedi.Benim yaptığımın çingenelik olduğu asil olmadığım vurgusu .ben de kırıldım tabi ve sonrasında ucu bucağı gelmeyen tartışmalar.bu olayda kim haklı şimdi?
Size sizin dilinizden cevap vereyim. Siz okuma özürlü müsünüz?
Bir tane arabayı biri sürüyor, diğeri komut veriyor dışarıdan. Kaç tane arabasını bu şekilde parkeden insan görüyorsunuz dışarıda? Daha bir arabayı bile yardımsız parkedemeyen insan görünce koşmuş adam. Bunun cinsiyetle ilgisi yok. Acemilikle ilgisi var.
Yani gerçekten olayı nasıl cinsiyete getirdiniz ben anlamadım. Tabi ki otoparkta biri park ederken başkasının çıkıp gel sağ sol dediğini görsem bende anlarım acemi olduğunu. Ayrıca çok haklı adam park etmek otoparkta o kalabalıkta öğrenilmez...
Teşekkür ederim teşekkür ederim beni anladiginiz için teşekkür ederim. Adamın yanlış bişey yapmadigim halde kadın sürücü diye telaslanip beni uyarmasi hoşuma gitmedi ve gözlerimi devirdim. Kadınların trafikte ezilmesini onlara önyargılı bakilmasini kabullenemiyorum adamın hareketi de buydu iyi niyet değildi
Pardon, kendisi bu sadece sevgilimin arabası değil, bu arabada benim de hakkım var, ön koltuk benim !!! diye çıngar çıkaran bir üyemizdi.
Elin yaşlı başlı adamına durduk göz devirecek ne var, yani ben utanırım. Yeni nesil genç kadınlar kibar muamele görmeyi haketmiyor açıkçası, bir şaşırıyorlar insan gibi muamele görünce.
Gözlerimi devirdim derken tam olarak ne oluyor bu hareket? Anlayışla bakmak mı sinirle bakmak mı. Göz devirmek ne onu anlamadım ben :) hani belki o devirmede tetiklenmiştir herşey.
Senin açtığın konu ortada, ayrıca senin gibilere terapi yapan da benim bu aradaOncelikle sen bir doktora görün bu kadar hayal gücü tehlikeli ve bence çok konuşmamalisin yine banlanırsın sonra
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?