otoparktaki adamdan benim adıma özür dileyen sevgili

davranisiniz inanilmaz itici,koskoca adama goz devirme nedir ya
adam size guzelce kizim ben cikayim demis siz surat asip goz deviriyorsunuz yazik tabi koca adamin gucune gitmistir.
bu arada evet tanimlamaniz guzel yaptiginiz dupeduz cingenelik!

O sözü konu sahibi sacma sapan tavirlara girince söylemiş adam.Tamam diyebilirdi ve büyümezdi.
Kusura bakma kimse bana kadınlar çok dikkatli suruyor demesin.
Evet güzel kullananda var ama bu önyargının oluşmasına hakli sebebiyet veren birsuru vaka var.Olayın yaygara cıkartmayla hiç alakasi yok daha bir ay olmamistir gece eve donuyordum yollar bombos bir baktim kirmizi bir arac onun arkasinda tiklim tikis 6-7 arac daha yigilmis isin komik yani kirmizi aracin onude bom boş karinca gibi gidiyor.Ben motorla oldugum icin hemen en arkadan en one gectim ve arabanin icine baktim supppriz kadin surucu :))))) gelde ağzını tut şimdi.
Bu sadece bir örnek cidden en çok kafayı yedirtecek olaylar hep kadin suruculer tarafindan basima geldi. Adam haklı.
Kimse kadin oldugunuz icin yüklenmiyor kadinlar olarak berbat derece kotu surdugunuz icin.

Adamın yaptığı hareket çok yersizce.. Arabasını korumaya çalışma telaşı bir yana birde " neden bana öyle baktınız " diye konuyu uzatması ayrı bir saçmalık.

Sevgilinizin konuyu uzatmama açısından özür dilemesi normal karşılabilir bilir ama size bu şekilde yorum yapması çok abes.
Her insanın kızgın anı olabilir. Kontrolsüz mimikleri, refleksleri olabilir.

Bunca zamandır ilk defa böyle bir hareket görüyorsa sizden, " demek ki sevgilimi kızdıran birşey var " diye düşünmeliydi.

İlk olarak gözlerinizi devirmeniz gerçekten hiç asil bir davranış değil.
Adamda sonradan abartmış olayı. Yine de yaşlı diyorsunuz yaşına hürmeten uzatmamanız gerekirdi ayrıca sizi düşünerek öyle söylemiş. Sevgiliniz haklı fakat kullandığı "çingenelik" kelimesi de hiç hoş değil.

Babam trafikçi kadınların nasıl araba kullandığını gayet iyi bilirim. özellikle araba park ederken nasıl facia olduklarını. 3 arabalık alanda park ederken kaza yapanı bile gördüm. Biz okuma özürlüsü değiliz ama siz nezaket özürlüsü gibisiniz. Sizin gibi düşünmeyen insanlara yaklaşımınıza bakınca. Olayı feminen şeylere getirmeye gerek yok. Araba park ederken bile yardım alan birini görürsem bende acemi derim.

Nolur adamı bekle sende kıyamet kopmaz ya bence yanlış davranmissinuz anlatımıniza göre sizden rahat etmek için ben park edeyim sonra siz yapın demiş ne güzel işte siz çok tepki Vermişsuniz kusura bakmayın bide bayan olarak hiç yakışmamis

O kardeşi öne oturdu diye hani, haa tamam o zaman.

Sevgilinize boyle bir tepki verilse tepkisi ne olurdu acaba bende onu merak ettim ...

Yatağıma yattım, cep telefonumdan foruma bakıyordum uymadan önce.
Konunuzu okudum, telefondan kullanıcı adı ve şifre yazmak (sürekli şifre istiyor her girişte) ve sonrasında yorum yazmak işkence olacağı için kalktım yataktan, bilgisayarımı açtım.

O derece sinirlendim yani.
Vallahi de sinirlendim.

Yahu sen kimsin de bana park dersi veriyorsun? Yok ben çıkayım da öyle girin filan. Ya 5 dakika sonra gelseydin ne olacaktı? AVM'ye gidince otoparkta arabanın yanından ayrılma o zaman madem acemi sürücülerden korkuyorsun?

Üstelik de sevgiliniz size yardım ediyor, gel git diyerek.

Sen kimsin yahu?

Bazı arkadaşlar da yardım ediyor ne güzel falan filan demiş. Yuh diyorum. Ne yardımı bu? Ne biçim iyilik bu? Resmen karışmış kızın işine.

Kayınvalideniz size "kızım, bebeğe muhallebi versek, aç bu çocuk" diye İYİLİKLE yaklaşsa kıyameti koparıyorsunuz, burada adamı savunmuşsunuz, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.

Bana park ederken komut verecek, hele de başını camımdan sokacak adamın ben ağzını yırtardım herhalde.

Siz oyle bakma cesareti bulduysaniz (ki cesaret mi tartisilir) adam da sorma cesaretini elbet gosterir. Toplumda herkes hosgorusuz olmus. Ki adamcagiz size yardim icin beni bekleyin demis. Hoplamis ziplamis size dogru kosmus ne farkeder. Mesele iyilik degil mi? Ayrica sormak isterim. Sonra daha rahat parkedecegini bildigin halde neden gozlerini devirdin?
Nisanlin hakli bence.

Ben de 5 dk sonra gelsene ne olacaktı o zaman arabanin yanında bekle diye düşündüm icimden aslında sizin gibi. Tepkimi sadece gözlerimi devirip arabayi yerlestirmeye devam ederk verdim. O da yetmedi adam geri üstüme üstüme geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…