- 18 Ağustos 2013
- 3.254
- 2.930
- 138
- Konu Sahibi kaRdelense
-
Niye böyle bi konun var googla yazınca çıkıyor eski konularını görebiliyoruz yaniOncelikle sen bir doktora görün bu kadar hayal gücü tehlikeli ve bence çok konuşmamalisin yine banlanırsın sonra
Bazıları okuma özürlü mü anlamadım.
Adam açıkça "PARK ETMEYI BURDA ÖĞRENMEYECEKSİN" demiş.
Koşa koşa gelmesi de, aman arabama çarpar şimdi bu kadın sürücü, demek oluyor.
Yani kadın sürücü diye ne bu telaş anlamadım ki. Illa her kadın kötü mü araba kullanıyor. Bilakis, kadınların daha dikkatli araba kullandığını düşünüyorum ben. Sadece erkekler arabayı çarpınca yaygara koparmıyorlar da ondan o kadar göze batmıyor kaza yapmaları.
Yani kadın sürücü diye ne bu telaş anlamadım ki. Illa her kadın kötü mü araba kullanıyor. Bilakis, kadınların daha dikkatli araba kullandığını düşünüyorum ben. Sadece erkekler arabayı çarpınca yaygara koparmıyorlar da ondan o kadar göze batmıyor kaza yapmaları.
Yani kadın sürücü diye ne bu telaş anlamadım ki. Illa her kadın kötü mü araba kullanıyor. Bilakis, kadınların daha dikkatli araba kullandığını düşünüyorum ben. Sadece erkekler arabayı çarpınca yaygara koparmıyorlar da ondan o kadar göze
Babam trafikçi kadınların nasıl araba kullandığını çok iyi biliyorum. Yok artık ya dedirten kazaar yaptığına bizzat şahit oldum. Babam sayesinde. 3 arabalık yerde bile park ederken kaza yaptıklarını vs. olayı feminen şeylere getiremeye gerek yok bende araba park ederken bile başkalarının yardımına ihtiyaç duyan birini görsem bu acemi derim. Toplumda nezaket kuralları vardır. Kendinden yaşça büyük bir insana karşı gözlerini pörtletmeye devirmeye gerek yok bence.
Sizin gibi aynı fikirde olmayan insanlara okuma özürlüsü diyen birinden bunları beklememek lazım demek ki. Nezaket ÖZÜRLÜSÜ olmak daha kötü.
Pardon, kendisi bu sadece sevgilimin arabası değil, bu arabada benim de hakkım var, ön koltuk benim !!! diye çıngar çıkaran bir üyemizdi.
Elin yaşlı başlı adamına durduk göz devirecek ne var, yani ben utanırım. Yeni nesil genç kadınlar kibar muamele görmeyi haketmiyor açıkçası, bir şaşırıyorlar insan gibi muamele görünce.
Evli değil bir şey değil.. Kardeşi otursa ne olur yani, arabayla ilgili bir takıntısı var herhalde.O kardeşi öne oturdu diye hani, haa tamam o zaman.
Sevgilinize boyle bir tepki verilse tepkisi ne olurdu acaba bende onu merak ettim ...
Yatağıma yattım, cep telefonumdan foruma bakıyordum uymadan önce.
Konunuzu okudum, telefondan kullanıcı adı ve şifre yazmak (sürekli şifre istiyor her girişte) ve sonrasında yorum yazmak işkence olacağı için kalktım yataktan, bilgisayarımı açtım.
O derece sinirlendim yani.
Vallahi de sinirlendim.
Yahu sen kimsin de bana park dersi veriyorsun? Yok ben çıkayım da öyle girin filan. Ya 5 dakika sonra gelseydin ne olacaktı? AVM'ye gidince otoparkta arabanın yanından ayrılma o zaman madem acemi sürücülerden korkuyorsun?
Üstelik de sevgiliniz size yardım ediyor, gel git diyerek.
Sen kimsin yahu?
Bazı arkadaşlar da yardım ediyor ne güzel falan filan demiş. Yuh diyorum. Ne yardımı bu? Ne biçim iyilik bu? Resmen karışmış kızın işine.
Kayınvalideniz size "kızım, bebeğe muhallebi versek, aç bu çocuk" diye İYİLİKLE yaklaşsa kıyameti koparıyorsunuz, burada adamı savunmuşsunuz, bu ne perhiz bu ne lahana turşusu.
Bana park ederken komut verecek, hele de başını camımdan sokacak adamın ben ağzını yırtardım herhalde.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?