Otopsi hakkında.

Kredileri sigortaya karşılatmadınız mı?

Öncelikle başın sağolsun .Allah sabır versin .Otopsi raporu o kadar uzun sürede çıkmıyor ki.Hayat sigortası varsa tüm borçların silinmesi gerekiyor .Babam vefat ettiğinde üzerinde olan kredi borcunu yatırmaya gittiğim de borçtan muaf olduğunu söylediler hatta bize ödeme yaptı banka keza aynı şekilde kredi karti borcu da silindi .

Otopsi konusunda ise başka bir tanıdığımın annesi için yapıldı ve 1.5 ayda çıkmıştı sonuç 6 ay çok uzun .

Sağolun. Bilmiyorum bizim neredeyse 4 ay oldu çıkmadı. Sigorta şirketi ölüm sebebini görmeden işlem yapmıyorum.

Tam Müge Anlı'lık olmuş durum ya. Başınız sağolsun.

Acınızı deşmek istemem çok üzüldüm sizin için ama kalp krizi teşhisini doktor koymadı mı? Benim bildiğim evde ölüm olunca doktor muayene eder ölüm raporunu verir ölüm sebebini yazar oraya. O anda doktor anlar kalp krizi olup olmadığını. Kalp krizi neden şüpheli ölüm olarak değerlendiriliyor polis niye giriyor devreye?

Sigorta para vermemek icin herzaman yirtmaya calisir. İntiharsa vermeyecekler. Evde yalnizken ölüm olmus. Kimse görmemis bilinen bir hastaligi da yok. Bu supheli ölüm sinifina girer. Otopsi raporu da yogunlugua göre degisir. 6 ay suren yer de var 1 ay süren yer de. Allah yardimciniz olsun. Reddi miras en mantiklisi ama geri dönüsü yok tabi. 3 ayi gecince direk icraya verirler. Yapilandirsaniz da borcu kabul etmis olmaz misiniz bu sefer.
Bi avukata danisin bence. Yol göstersin

Reddi miras süresini aşmışsınız zaten öyle bir seçenek kalmamış
Arkadaşımın annesi evinde vefat etti yalnızdı otopsi raporu 1,5 yıl sonra geldi
Aramak yerine kuruma bire bir gidin bence, belki orada biri yol gösterebilir

Reddi miras yapamıyoruz maalesef memlekette tarlalar burada da araba falan var. Aslında kısmen yalnız sayılır kardeşim görmüş düşüp kalp krizi geçirdiğini birebir yanındaymış ama o şokla ifade veremedi düzgün. Avukata sordum bir sıkıntı olmaz verseler bile yapabileceğimiz başka şeyler var demişti bu konuda.

Kuruma da gidildi kaç defa. Söyledikleri şey hep aynı.

Reddi miras yapmayacaksanız zaten Borçları ödemeye başlayın bir sekilde ya da toplu olarak ödeyin elde edeceğiniz parayla da ödediğinizi kapatırsınız.
Başınız Sağolsun bu arada.
Reddi miras içinde ilk dört ay süreniz var bu arada bilginiz olsun.
Eğer borç mal varlığından çoksa hiç uğraşmayın bence kredileri ancak karşılıyorsa malvarlığı o zamanda uğraşmaya değmez diye düşünüyorum.

Ben kabul etsem bile ailem kabul etmez bunu tek başıma bir şey yapamam bu yüzden beklemek zorundayız.

Ben kabul etsem bile ailem kabul etmez bunu tek başıma bir şey yapamam bu yüzden beklemek zorundayız.
Borçları ödemek istemiyorsanız siz kendi adınıza reddi miras yapabilirsiniz
Bu sefer hersey annene ve kardeşlerinize kalır. Onlar öder mirası da onlar alır.
Bugün yarın annenize birşey olursa da ona Düşen %25 payın zaten yine mirasçısı olacaksınız.

Kizimin arkadasinin esi kalo krizinden vefat etmisti. Tum raporlarin cikmasi, gecmise donuk saglik arastirmalari vs maalesef 15 ayi buldu.

Oncelikle cok gecmis olsun.
Ölü muayane raporu ile gidemiyormusunuz bankaya? Sonucta herkese otopsi yapilmiyor ya... bu evraki sizden ölümden emin olmak icin mi istiyorlar yoksa dogal yollarla öldüğüne emin olmak icin mi?

allah yardımcınız olsun ben bu duruma çok uzuluyorum, doyasıya yas yaşamanız lazımken butun içinizin sadece huzunle dolması gerekirken ne çok dunya işi giriyor araya. evrak,dosya, rapor, kredi, reddi miras. ölen için butun dunya defteri kapansa da kalanlar için hala devam ediyor...
ne acı.

Canım benim bir yakınımın 7 ayda çıktı otopsi raporu onun da kredisi vardı
Sigortanın ödemesine karar verildi.

Oncelikle cok gecmis olsun.
Ölü muayane raporu ile gidemiyormusunuz bankaya? Sonucta herkese otopsi yapilmiyor ya... bu evraki sizden ölümden emin olmak icin mi istiyorlar yoksa dogal yollarla öldüğüne emin olmak icin mi?
Doğal yollarla öldüğüne emin olmak için.İntihar veya önceden bilinen ölümcül bir hastalık varsa ödemiyorlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…