Otopsi hakkında.

Yaklaşık 4 ay önce babam vefat etti, kalp krizinden dolayı çok ani oldu hepimiz için vefat ettiğinde evdeydi. Bu yüzden polisler otopsi gereği duydular. Fakat gel gelelim bu otopsi raporu çıkmıyor. Krediler vardı bankaya borçları bunlarla ilgili hiçbir şey yapamıyoruz. Bir kısmını ödedik kredi kartlarını falan fakat krediler yüksek tutarda olduğu için ödeyemiyoruz. 3 ayı geçtiği içinde bankalar avukata vereceklerini söylüyorlar. Bu rapor kaç ayda çıkar? Arıyorum sürekli daha yeni diyorlar. Aradan 4 ay geçmiş neresi yeni anlayamıyorum gerçekten 1 ayda falan çıkar diyorlardı önceden. Bir bilgisi olan Allah rızası için söylesin.
Babanızın kalp hastalığı var mıydı? Teyzemde kronik böbrek hastalığı vardı. Kredi çekmişti. Öldükten sonra hastalığı kronik diye kredi borcu silinmedi.

Babanızın kalp hastalığı var mıydı? Teyzemde kronik böbrek hastalığı vardı. Kredi çekmişti. Öldükten sonra hastalığı kronik diye kredi borcu silinmedi.
Hayır kalp hastalığı yoktu. Vefat etmeden birkaç ay önce kalbinde problem olabilir demişlerdi yeni yeni çıkmaya başlamıştı bu problem. Fakat krediler daha eski 1- 2 sene önce çekilmiş bu yüzden kapsamıyor olması gerek çünkü o dönemde bir problemi yoktu.

rapor aleyhinize çıkıp banka katikulli yapmaya çalışırsa , eğer ki babanızdan kalacak miras yada maaş yoksa , miras reddi yaparsaborçlarından sorumlu olmazsınız.

allah allah durumunuz ne kadar karisik olmus babanizi buldugunuzda temasta falanmi bulundunuz o şokla falan polisle birlikte de gelmedimi?
benim babam evde ipte asili bulundu savci geldi polis dr diyanet gorevlisi geldi savci islemi baslatti gitti biz hic boyle sorunlar yasamadik

rapor aleyhinize çıkıp banka katikulli yapmaya çalışırsa , eğer ki babanızdan kalacak miras yada maaş yoksa , miras reddi yaparsaborçlarından sorumlu olmazsınız.
Maalesef miras kalıyor bu yüzden reddi miras yapamayız raporun aleyhimize çıkmayacağından eminiz bir hastalığı yoktu babamın krediyi çektiği dönemde. Her hangi bir yerde bi rapor bir şey bulamazlar araştırsalar bile.

allah allah durumunuz ne kadar karisik olmus babanizi buldugunuzda temasta falanmi bulundunuz o şokla falan polisle birlikte de gelmedimi?
benim babam evde ipte asili bulundu savci geldi polis dr diyanet gorevlisi geldi savci islemi baslatti gitti biz hic boyle sorunlar yasamadik
Bizim durumumuzun karışık olmasının sebebi biz evde yoktuk sadece kardeşim evdeydi bizi aradı bizde hemen eve geldik fakat biz gelene kadar 10 15 dakika içinde vefat etmişti. Evde de sadece o olduğu için o şokla ifade verememiş obsesif kompusif bozukluğu ve panik atak var bu yüzden şokla ifade verememiştir desekte otopsiye gerek duydular.

Bizim durumumuzun karışık olmasının sebebi biz evde yoktuk sadece kardeşim evdeydi bizi aradı bizde hemen eve geldik fakat biz gelene kadar 10 15 dakika içinde vefat etmişti. Evde de sadece o olduğu için o şokla ifade verememiş obsesif kompusif bozukluğu ve panik atak var bu yüzden şokla ifade verememiştir desekte otopsiye gerek duydular.
allah kolaylik versin babanizin mekani cennet olsun inşallah kolayca hallolur isleriniz

Otopsi raporu hemen çıkmıyor. Benim yakınım intahar etmişti bekledik ayrıca muge anli programlarında otopsi hemen cikmaz diyip duruyor:((

ya mesela ceset butunlugu bozulmussa yada bir hayvan vb tarafindan parcanmadaysa o kadr uxun degil demmekki durum baya ciddi annemdr mesela suya dusup bogul supeli olum oldugu icin iki aya kadr anca cikti
Başınız sağ olsun çok ani olmuş sizinde 😦

Back
X