Otopsi hakkında.

Allah rahmet eylesin.kalp krizinden nasıl bu kadar eminsiniz?hemde siz evde yokken olmuş bi olay da?önce demişsiniz ki kimse görmedi şahit olmadı,sonradan kardeşiniz görür gibi olmuş?ifadeler o kadar çelişkili..bi de tabi krediler ve kredi kartlarının tutarları yüksek bahsettiğinize göre..ben normal bir vatandaş olarak binbir çeşit senaryo yazdıysam..şüpheye göre araştırma yapılıyorsa daha beklersiniz gibi.Allah yardımcınız olsun

Ulkede niye hicbi sey tikir tikir yolunda gitmiyor
Otopsi hemen yapiliyor da raporunu yazmak neden 1.5 yil suruyor ya da onu da gectim 5 ay ay suruyor
Hicbi seyimiz mi zamaninda hallolmaz ya

Oncelikle cok gecmis olsun.
Ölü muayane raporu ile gidemiyormusunuz bankaya? Sonucta herkese otopsi yapilmiyor ya... bu evraki sizden ölümden emin olmak icin mi istiyorlar yoksa dogal yollarla öldüğüne emin olmak icin mi?
Gittik ama ölüm nedeni yazmadığı için otopsiyi bekliyoruz.

Allah rahmet eylesin.kalp krizinden nasıl bu kadar eminsiniz?hemde siz evde yokken olmuş bi olay da?önce demişsiniz ki kimse görmedi şahit olmadı,sonradan kardeşiniz görür gibi olmuş?ifadeler o kadar çelişkili..bi de tabi krediler ve kredi kartlarının tutarları yüksek bahsettiğinize göre..ben normal bir vatandaş olarak binbir çeşit senaryo yazdıysam..şüpheye göre araştırma yapılıyorsa daha beklersiniz gibi.Allah yardımcınız olsun
Kardeşimin ifadesini dikkate almadılar bu yüzden kimse görmedi gibi oldu dedim. Eminiz çünkü kardeşim bizi arayıp haber verdi hemen gelin diye o da o kadar korkmuş ki düzgün ifade veremedi.

allah yardımcınız olsun ben bu duruma çok uzuluyorum, doyasıya yas yaşamanız lazımken butun içinizin sadece huzunle dolması gerekirken ne çok dunya işi giriyor araya. evrak,dosya, rapor, kredi, reddi miras. ölen için butun dunya defteri kapansa da kalanlar için hala devam ediyor...
ne acı.
Maalesef o kadar çok işlemle uğraşıyoruz ki aylardır sadece bunlarda değil oradan oraya yönlendirip duruyorlar bi ilişki kesme beyannamesi vermek için bile.

Birde bahsettiğim gibi kardeşimi bu konuda çok dikkate alamıyoruz obsesif kompulsif bozukluğu olduğu için. Onun görmüş olması bir ifade etmiyor. O kadar pişmanım o akşam evden çıktığıma keşke evde olsaydım diyorum hala.

Evet ciddiyim. Siz ogrenmek icin hangi numarayi ariyorsunuz. Tc kimlik ile mi sorguluyorsunuz?
Tesekkur ederim. Sizin de basiniz sagolsun. Ölüm sebebi intihar :KK43:
Başınız sağolsun allah sabır versin. İntihar bariz belli ise ve siz talep etmediyseniz eve gelen savcının tuttuğu tutanak yeterli oluyor diye biliyorum. Siz mi istediniz otopsi yapılmasını?

Acınızı deşmek istemem çok üzüldüm sizin için ama kalp krizi teşhisini doktor koymadı mı? Benim bildiğim evde ölüm olunca doktor muayene eder ölüm raporunu verir ölüm sebebini yazar oraya. O anda doktor anlar kalp krizi olup olmadığını. Kalp krizi neden şüpheli ölüm olarak değerlendiriliyor polis niye giriyor devreye?
Evde ölüm olduğu zaman doktor,savcı polis mutlaka gelmeli ayrı ayrı tutanak tutmalı.

Evde ölüm olduğu zaman doktor,savcı polis mutlaka gelmeli ayrı ayrı tutanak tutmalı.
Öyle olmalı. Hiç unutmam Yıl 87 falan, ben o zaman ortaokuldayım. Bir tanıdığımız vardı yaşlı bir kadın kocası kanserdi. Adam yatıyordu zaten evde yatağında ölmüş. Kadın bizi aradı kocam öldü diye feryat figan neyse gittik cenaze menaze. Doktoru aramış telefonla demiş kocam öldü nefes almıyor doktor da demiş "bir ayna tut burnuna buğulanıyor mu bak" buğulanmıyor adam ordan telefondan aldığı bilgiyle gelip görmeden ölüm raporunu yazmış bunlar da gidip raporu alıp defin işlemlerine başlamışlar, Vallahi adam inşallah ölmüştür yani çünkü öyle gömdüler toprağa.

Öyle olmalı. Hiç unutmam Yıl 87 falan, ben o zaman ortaokuldayım. Bir tanıdığımız vardı yaşlı bir kadın kocası kanserdi. Adam yatıyordu zaten evde yatağında ölmüş. Kadın bizi aradı kocam öldü diye feryat figan neyse gittik cenaze menaze. Doktoru aramış telefonla demiş kocam öldü nefes almıyor doktor da demiş "bir ayna tut burnuna buğulanıyor mu bak" buğulanmıyor adam ordan telefondan aldığı bilgiyle gelip görmeden ölüm raporunu yazmış bunlar da gidip raporu alıp defin işlemlerine başlamışlar, Vallahi adam inşallah ölmüştür yani çünkü öyle gömdüler toprağa.
Ay yok artık daha neler inşallah ölmüştür gerçekten yoksa çok acı ve saçma eşi yaşlıysa karısı da yaşlıdır nasıl becerdi de o ince işi yaptı anladı hayret. Yok polis,savcı ve doktor ayrı ayrı tutanak tutuyor. Raporlar eşleşiyorsa ona göre tekrar rapor tutuluyor. Ölüm sebebi bariz intiharsa görünen bir şekilde otospi yapılmıyor aile istemezse tabii. Ama isteyen de oluyor. Bazen doktorun istediği de oluyor ama genelde net bir şekilde belliyse otopsi sürecine girmiyor. Şüphe hissettikleri anda mutlaka otopsi istiyorlar.

Başınız sağolsun allah sabır versin. İntihar bariz belli ise ve siz talep etmediyseniz eve gelen savcının tuttuğu tutanak yeterli oluyor diye biliyorum. Siz mi istediniz otopsi yapılmasını?

Cok tesekkur ederim. Olay Turkiye'de gerceklesmedi. Orada sadece kan alarak bakmislar. Ama cenaze Turkiye'ye gelince hava limaninda bize teslim etmediler adli tipa gonderdiler. Cok genc oldugu icin dediler. Yani biz talep etmedik.

Bir bankacı olarak önerım bankalarla anlaşamaya yada 90 gun dolmayacak şekilde ödemeleri grcıkmelı de olsa yapmaya gayret edin avukat a giderse malesef avukat sigorta ile uğraşıyor icra kararı koyuyor

başınız sağ olsun, adli tıp kurumunun yoğunluğuna bağlı olarak bir seneye yakın sürebilir.araya başka otopsiler de alınabilir.siz en temizi bir avukata danışın, hem borçlarınız hakkında danışırsınız hem de adli tıpla normal bir vatandaşın muhattap olmasındansa avukatın bir yol yöntem biliyor olması daha kuvvetle muhtemel.

Bir bankacı olarak önerım bankalarla anlaşamaya yada 90 gun dolmayacak şekilde ödemeleri grcıkmelı de olsa yapmaya gayret edin avukat a giderse malesef avukat sigorta ile uğraşıyor icra kararı koyuyor
Nasıl yani anlayamadım? Sigorta ile neden uğraşıyor ki?

başınız sağ olsun, adli tıp kurumunun yoğunluğuna bağlı olarak bir seneye yakın sürebilir.araya başka otopsiler de alınabilir.siz en temizi bir avukata danışın, hem borçlarınız hakkında danışırsınız hem de adli tıpla normal bir vatandaşın muhattap olmasındansa avukatın bir yol yöntem biliyor olması daha kuvvetle muhtemel.
Avukata danıştım verselerde bir şey olmaz dediler ama bilemiyorum. İnşallah bir sene sürmez. Şimdi 5 6 ayda çıkması daha iyi diye düşünüyorum Allahım bu sistem nasıl ilerliyor anlamıyorum.

Back
X