• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Otorite kurmak, saygı görmek??

nihalwitch

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
7 Haziran 2017
27
12
3
30
Kimse tarafımdan ciddiye alınmıyorum, kimse beni görmüyor hatta bi kere biriyle dertleşirken ''sen silik bi tipsin ondan'' demişti kimse beni umursamıyor bunlar benim kuruntularım değil çocukluğumdan beri böyle. Biraz sessiz sakin bi tipim o kadar başka hiçbir sorunum yok neden böyle oluyo anlamıyorum. Otorite kurmaktan kastım da kötü anlamda değil yani biraz saygınlık kazanmak istiyorum. Sana değer vermeyenleri hayatından çıkar demeyin çünkü herkesi çıkarmak zorunda kalırım ve biliyorum ben değişmezsem ömrüm boyunca ezik olmaya mahkum olucam. Hayır sorunum ne tam olarak onu bile bilmiyorum. Ne yapmalıyım? :(

Arkadaşlarınızdan biraz uzaklaşıp, kendinizi geliştirebileceğiniz aktivitelere katılın... Kendinizi farklı ve dikkatinizi çeken alanlarda geliştirmeye bakın... Belki bu arada farklı arkadaşlıklar edinizsiniz...

Şahsen bana birisi sen " silik bir tipsin" dese kendimi beyinlerinde de silerim...

Arkadaşlarınızdan biraz uzaklaşıp, kendinizi geliştirebileceğiniz aktivitelere katılın... Kendinizi farklı ve dikkatinizi çeken alanlarda geliştirmeye bakın... Belki bu arada farklı arkadaşlıklar edinizsiniz...

Şahsen bana birisi sen " silik bir tipsin" dese kendimi beyinlerinde de silerim...

O olay biraz eski zaten 2 yıldır görüşmüyorum eski arkadaşlarımla. İlgimi çeken bi aktivite de pek yok napsam bilemedim

Kendini zorlayarak da olsa düşüncelerini pat pat söylemeyi dene.
Zamanla alışırsın, bu seni rahatlatır, rahatladıkça da daha kolay hatta eğlenceli bile gelmeye başlar.

Yapı meselesi elbette ama bikac şey önerebilirim insanlarla konuşurken gözlerine bak ve mıy mıy konuşma sesin gür çıksın, konuşmalarında net ol yani ikide bi sanırım acaba belli vs deme, şu şöyledir bu böyledir fikrim bu bence böyle gibi, tabi her konuda değil bu,fikrinin olmadığı konularda susmayı da bil,bir de tarafsız olma hiçbir zaman, sana biri bişey anlattığında illa ki kafan az da olsa bi tarafa daha ağır basar, ağır basan neyse onu söylemekten çekinme

İnsanlar beni sevsin takıntısı geçtiği zaman rahatlarsın

Yapı meselesi elbette ama bikac şey önerebilirim insanlarla konuşurken gözlerine bak ve mıy mıy konuşma sesin gür çıksın, konuşmalarında net ol yani ikide bi sanırım acaba belli vs deme, şu şöyledir bu böyledir fikrim bu bence böyle gibi, tabi her konuda değil bu,fikrinin olmadığı konularda susmayı da bil,bir de tarafsız olma hiçbir zaman, sana biri bişey anlattığında illa ki kafan az da olsa bi tarafa daha ağır basar, ağır basan neyse onu söylemekten çekinme

İnsanlar beni sevsin takıntısı geçtiği zaman rahatlarsın

güzel taktikler çok teşekkür ederim

Ogrenci misiniz,calisiyor musunuz? Duzgun bir mesleginiz ve isiniz varsa zaten silik olmazsiniz. Para,benim gordugum bir numarali otorite aracidir kim ne derse desin. Parasizsaniz kimse sizi takmaz. Bunun yaninda Ses tonunuza dikkat edersiniz,fikirlerinizi net sekilde ortaya koyarsiniz

Kimse tarafımdan ciddiye alınmıyorum, kimse beni görmüyor hatta bi kere biriyle dertleşirken ''sen silik bi tipsin ondan'' demişti kimse beni umursamıyor bunlar benim kuruntularım değil çocukluğumdan beri böyle. Biraz sessiz sakin bi tipim o kadar başka hiçbir sorunum yok neden böyle oluyo anlamıyorum. Otorite kurmaktan kastım da kötü anlamda değil yani biraz saygınlık kazanmak istiyorum. Sana değer vermeyenleri hayatından çıkar demeyin çünkü herkesi çıkarmak zorunda kalırım ve biliyorum ben değişmezsem ömrüm boyunca ezik olmaya mahkum olucam. Hayır sorunum ne tam olarak onu bile bilmiyorum. Ne yapmalıyım? :KK43:
cok el bebek gul bebek buyuyen insanlarda da oluyor bu durumlar. Ben yeni bi sorumluluk almanizdan yanayim. Benliginizi once kendinize ispat edin. Sizi takmayani sizde takmayin cok basit. Basta zor olucak fakat kendinizi biraz daha gelistirdikce krndinizle daha cok gurur duyacak ve dis sesleri onemsemeyeceksiniz.

Back
X